Şimdi Ara

RTE Saadet Partisiyle görüştü haberi erken seçim habercisi mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

evet suan millet ne kadar akpye kizgin olsa da tam olarak kopmus degil ama zaman aleyhine isliyor 2023e yaklastikca akpnin kaybetme olasiligi artiyor

bu sebeple ben de erken secim olmasini kesin gozle bakiyorum hatta bu sene olur surpriz olmazsa

secimi 2 ay sonra yapsalar bile cumhur ittifakının isi zor. Bir tabana daha net destege ihtiyaclari var aylardir bunun formulunu ariyorlar bence damat bile sirf bu yuzden gitmis olabilir akp tabaninda sevmeyen azimsanmayacak kitle vardi cunku.

acikcasi benim beklentim yine olasi akp hdp ittifaki. Fakat bunu nasil yapacaklarini gerçekten merak ediyorum iki tarafi da denge de mi tutturacaklar yoksa ipler kopacak mi ? mhp tabani iyice rahatsiz olmaya basladi zaten umarim krizler secim zamanina yakin yasanir da etkisini fena görürler.

Çünkü bu millet gelecek 5 yilini secimden 15 gun önce yasanan olaylara gore seciyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 9 Ocak 2021; 1:45:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Adam harbi siyaseti biliyor ya

Bakin bu numan kurtulmus ve Süleyman soylunun partilerine de aynısını yapmisti hatta bbpye de oyle

Üsenmiyor yüksünmüyor küçücük partilerin ayagina kadar gidip onlarla anlasmaya çalışıyor ustte saydiklarim yuzde 1 alamayan partiler

Bu haber tabiki ittifaki genisletmek icin ittifaki genisletemeyecegi biriyle niye gidip konussun ne konussun koca cumhurbaskani

2021 kasim erken secim olabilir muhalefette de 2010dan beri her secimi kaybeden bir adam var yani sonuc belli gecmis olsun

Sen ne diyorsun knk?

siyasette 1+1=2 yapmaz

• mbayediagne10 kullanıcısına yanıt

Her dönem , her ay illa ki Akp'nin işine gelecek seçmenlerine gaz vermesine yol açacak bir şeyler oluyor.Yıllardır AKP bunları değerlendirerek %30 kemik tabanı edindi.Ama artık bu etkisini kaybetmeye başladı ! Evet maalesef daha başladı diyebiliyoruz.Şimdi ABD ve Boğaziçi olaylarını istediği yere çeker ve kullanırdı normalde.Ama bu 3 yıl önce işe yarardı,şimdi değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.