Şimdi Ara

RTE Saadet Partisiyle görüştü haberi erken seçim habercisi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne düşünüyosunuz erken seçim yapmıcaz falan derken yine ayakta uyuttu milleti birden açıklayacak sanırım yaza doğru.

Erdoğan'ın, Saadet Partisi YİK Başkanı Asiltürk'e sürpriz ziyareti Cumhur ittifakını genişletme çabası mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ittifak ortağı MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ardından, yeni yılın ikinci sürpriz ziyaretini; içinden geldiği "milli görüş" çizgisinin önemli isimlerinden, Saadet Partisi (SP) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'e yaptı. Ziyarete ilişkin açıklama yapılmazken, Erdoğan'ın bu hamlesi siyasi kulislerde, "Cumhur ittifakını genişletme arayışı" yorumlarına neden oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Oğuzhan Asiltük'ü evinde ziyaret ederek bir süre başbaşa görüştü.

Edinilen bilgiye göre görüşme talebi Erdoğan'dan geldi ve Asiltürk görüşmeyi kamuoyuna kapalı olarak planladı.

Cumhurbaşkanlığı ise görüşmeyi kamuoyuna duyururken, fotoğraf da servis edildi.

Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinde Asiltürk'e Kuran'ı Kerim hediye ettiği öğrenildi. Asiltürk, görüşme sonrası Erdoğan'ı makam aracına kadar uğurladı.

https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-55579293

KAYNAK,

DHA

• Adam harbi siyaseti biliyor ya

Bakin bu numan kurtulmus ve Süleyman soylunun partilerine de aynısını yapmisti hatta bbpye de oyle

Üsenmiyor yüksünmüyor küçücük partilerin ayagina kadar gidip onlarla anlasmaya çalışıyor ustte saydiklarim yuzde 1 alamayan partiler

Bu haber tabiki ittifaki genisletmek icin ittifaki genisletemeyecegi biriyle niye gidip konussun ne konussun koca cumhurbaskani

2021 kasim erken secim olabilir muhalefette de 2010dan beri her secimi kaybeden bir adam var yani sonuc belli gecmis olsun

Sen ne diyorsun knk?
    hamza5806 kullanıcısına yanıt
    hamza5806 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Adam harbi siyaseti biliyor ya

Bakin bu numan kurtulmus ve Süleyman soylunun partilerine de aynısını yapmisti hatta bbpye de oyle

Üsenmiyor yüksünmüyor küçücük partilerin ayagina kadar gidip onlarla anlasmaya çalışıyor ustte saydiklarim yuzde 1 alamayan partiler

Bu haber tabiki ittifaki genisletmek icin ittifaki genisletemeyecegi biriyle niye gidip konussun ne konussun koca cumhurbaskani

2021 kasim erken secim olabilir muhalefette de 2010dan beri her secimi kaybeden bir adam var yani sonuc belli gecmis olsun

Sen ne diyorsun knk?

Yarın seçim olsa (çatı aday Yavaş/İmamoğlu) AKP kaybeder aga, çatı aday bunlar olmasa bile yeni cumhurbaşkanı bağımsız aday İnce olur. AKP her türlü kaybediyor yani bana göre.

Ama seçim 2023'te yapılırsa da daha büyük fark yerler, oyları günden güne eriyor.

Bunun için bir İYİ'ye bir SP'ye oynayıp duruyorlar, Millet'ten parti koparmayı başarsalar direkt erken seçimi ilan ederler de ben mümkün görmüyorum.

İYİ kesinlikle Cumhur'a geçmez. SP hakkında bir fikrim yok ama geçse bile SP tabanında da muhalif dalga oluştu, SP tabanının maksimum yarısı AKP adayına oy atar, bu da sonucu değiştirmez.

Her neyse seçim dedikçe aklıma Trump'ın yenilgisi geliyor; gözlerim yaşarıyor, ellerim titriyor daha fazla yazmayayım ben knk.

• Adam harbi siyaseti biliyor ya

Sen ne diyorsun knk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Adam harbi siyaseti biliyor ya

Sen ne diyorsun knk?

Yarın seçim olsa (çatı aday Yavaş/İmamoğlu) AKP kaybeder aga, çatı aday bunlar olmasa bile yeni cumhurbaşkanı bağımsız aday İnce olur. AKP her türlü kaybediyor yani bana göre.

Ama seçim 2023'te yapılırsa da daha büyük fark yerler, oyları günden güne eriyor.

Bunun için bir İYİ'ye bir SP'ye oynayıp duruyorlar, Millet'ten parti koparmayı başarsalar direkt erken seçimi ilan ederler de ben mümkün görmüyorum.

İYİ kesinlikle Cumhur'a geçmez. SP hakkında bir fikrim yok ama geçse bile SP tabanında da muhalif dalga oluştu, SP tabanının maksimum yarısı AKP adayına oy atar, bu da sonucu değiştirmez.

Her neyse seçim dedikçe aklıma Trump'ın yenilgisi geliyor; gözlerim yaşarıyor, ellerim titriyor daha fazla yazmayayım ben knk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 8 Ocak 2021; 2:36:12 >

• Saadeti alırlarsa tamamiyle din ve miliyetçilik tabanlı hiçbir vaat olmayan sloganlı bir kampanya yapacaklar demektir.

• saadet partisini içlerine alamazlar bu saatten sonra saadette kalan kesim yiyici hırsız avantacı faizci tefecileri süzgeçten geçirip temiz kalan insanlardır saadetin tabanı bu yüzden %1 yoksa cok daha önceleri bu birleşim yapılırdı sağ partide olsa çizgileri cok farklı artık sp dış ülkelerle iyi geçinip ülke ekonomisini düşünmekte ve müslümanlık ve ilk önceliği türk halkına yardımı düşünmektedir açın reklamlarını izleyin sadece muhalefet gibi görünmediklerini anlarsınız
  • Merale ayak attılar meral yemedi. Saadete ayak attılar ben kabul edeceğini sanmıyorum. Belki ondan sonra Selahattini bırakıp HDP ye yanaşabilir.
  • Saadet partisinin akp ile seçim ittifakı yapma ihtimali yoktur. Cumhurbaşkanı daha önce de Oğuzhan beyi ziyarete gitmişti o zaman da herhangi bir ittifak çıkmamıştı bundan sonra da çıkmayacaktır.
  • Böyle bir birleşme olursa net olarak CHP İyi Parti tarafına yarayacak.1 alacağım diye çıkıp 5 kaybederler
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Ya arkadaş.

Bahçeli'nin ve Erdoğan'ın anlamadığı şu.

Diyelim Saadet partisi ittifak değiştirdi(imkansıza yakın bu arada) tabanı cumhur ittifakına geçmezki.

Adamların tabanından insan öldürdüler seçimde hile yaptırmadıkları için. Birde siyasi deha falan demişler oehhh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 8 Ocak 2021; 12:31:3 >
  • Öyle birşey olursa saadetin reklam grubuna üzülürüm. Hazırladıkları videolar çok güzeldi. Diğer partiler pek beceremiyor bu işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Merale ayak attılar meral yemedi. Saadete ayak attılar ben kabul edeceğini sanmıyorum. Belki ondan sonra Selahattini bırakıp HDP ye yanaşabilir.

Hdp hayatta yanaşmaz daha. Her seçim sonrası Hdp AKP ile ittifak olcak deniyordu ama yapmadılar. MHP yapmaz dedik gitti MHP yaptı pkk kolu denilen parti sözünde durdu MHP durmadı

• Saadet Partisi ve güçlü tabanı olduğundan bir ittifakı toptan din dışı ilan edemiyoruz

• Bende erken seçim olacağını düşünüyorum. Umarım erken seçim olmaz erken seçimde kaybetme şansı yok. 2023 te olursa kazanma şansı yok.

• RevengeRain kullanıcısına yanıt

Kazanıcak yine, ama son kazanışı olcak

artık ülke iyice battı balık mantığına gider gibi asgari ücret olur 200 euro .d

• quote:

Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C

Kazanıcak yine, ama son kazanışı olcak

artık ülke iyice battı balık mantığına gider gibi asgari ücret olur 200 euro .d

Daha ne son olacak arkadaş  Ülkenin sonu gelecek AKP'nin bir zahmet gelsin artık.Bu sefer yine alırsa artık her istediklerini daha hızlı yapacaklar.Daha ne yapılır ki diyenler için köklü tarihi kurumları tek tek ellerine alma eğitim kurumlarının tamamını kadrolaştırma ,seçim yönetmeliklerinde tam değişiklik.Erdoğan emekli olursa istediği kişinin atanmasına karar verme falan   Ekonomi zaten şu anda bile bitik.

• Saadet cumhurbaşkanlığını istesin. AKP kabul ediyorsa neden olmasın? Böyle bir durumda ben düşünmeden oyumu millet ittifakına veririm.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt

Bu sefer de alırsa tayyip saltanatlığını ilan eder artık Türkiye yeni bir döneme girer 1. Mahmutun yaptığı gibi ülke artık halkın malı değil tayibin ve oğullarının ortak malıdır şeklinde  

• saadet partisi gelecek ve deva partisi akp tayfasıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Merale ayak attılar meral yemedi. Saadete ayak attılar ben kabul edeceğini sanmıyorum. Belki ondan sonra Selahattini bırakıp HDP ye yanaşabilir.

öyle bir ittifak çıkmaz, bunun için çok geç. ama cumhur ittifakı doğudaki illerde oy almak için başka stratejiler düşünebilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.