Şimdi Ara

RTE TIP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnsanlar çok ilginç takmışlar rte ye rize tıp dersin olay o değil. Rizede yaşanır mı? Trabzona 1 saatmiş bir öğrenci olarak mutlu olur muyuz ?trabzonda öğrenci hayatı nasıldır? Rize tıpta okuyanlar memnun mu? 6 sene rizede mutsuz bir ot olmaya gitmeyeceğiz.ama zaten küçük şehirlerde okuyacak 9-14 acaba o grup için mantıklı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siralaman zaten 13 k imis memlekette yakinmis yaz gitsin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burs veren geliştirme vakfını daha önce aramıştım bana aynen şöyle dediler ' eğer not ort 3.00 altına düşerse daha geri bağlanmamak üzere bursun kesilir' ama kılavuzda daha farklı yazıyor(2.5), facede rize tıp hakkında arastırma yaparken de burs verecekler mi vermeyecekler mi muhabbetine denk gelmiştim, rize tıpta okuyan arkadasla konusmamda bana burs alan fazla kişi yok koca okulda bütün dönemlerin toplamında 4 kişi burs almaya devam ediyor buyuk coğunluk başka üniversteye geçmeye çalışıyor dedi. son olarak ne kadar doğrudur bilmem bu arkadasın soyledıgı burs alanlarda aileleri yada kendileri akp yandaşı hocalarla vakıf arasında bi ilişki var gibisinden bişeyler dedi eger akp ile bağın yoksa bosa gelme ne kadar calısırsan calıs notu veren hoca, notu alan sen değilsin dedi ve kafamdaki rize tıp olayına nokta koydu, ama yinede ismi rte değilde başka bir şey olsaydı tercih ederdim 1500tl iyi para 1 yıl bile alabilecek olsam :).

• Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı tarafından Üniversitemizin; Lisans programlarına yerleştiği ve kayıt yaptırdığı programın puan türüne göre Türkiye genel başarı sıralamasında (ek puanlı yerleştirme başarı sırası hariç)

İlk 9.000’e giren Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri ile ilk 23.000’e giren Mühendislik Fakültesi öğrencilerine aylık 1500 TL,

İlk 8.000’e giren Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ve Türkçe Öğretmenliği Bölümü, Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı ve Tarih Bölümü öğrencilerine aylık 1.000 TL,
    İlk 14.000’e giren Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerine aylık 1.000 TL,
    İlk 25.000’e giren Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü öğrencilerine aylık 1.000 TL,
    İlk 30.000’e giren İlahiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencilerine aylık 1.000 TL,
    İlk 38.000’e giren Mühendislik Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü ve Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine aylık 1.000 TL,
    İlk 75.000’e giren Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerine ve Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine aylık 1.000 TL başarı bursu verilecektir.
    Lisans programlarından (II. Öğretim hariç, ek puanlı yerleştirme başarı sırası dahil) kontenjanı 50 ve daha az olanlarda ilk iki’ye, 51-99 arası olanlarda ilk üç’e, 100 ve üzeri olan programlarda ilk dört’e giren öğrencilere aylık 500 TL teşvik bursu verilecektir.
    Burslar; hazırlık sınıfı dâhil programın normal öğrenim süresi boyunca ve her eğitim-öğretim yılında 9 ay ödenir. Öğrencinin genel akademik not ortalamasının 4.00 üzerinden 2,50’nin altına düşmesi ya da kayıt dondurması/izinli olunması durumunda kesilir.

• DotaTr kullanıcısına yanıt
    Hocam peki şehirden üniversiteden eğitiminden hocaların ilgi düzeyinden memnunlar mı? Geçme notu nedir?bu bilgileri sorguladınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ıslaktahtakurusu

Hocam peki şehirden üniversiteden eğitiminden hocaların ilgi düzeyinden memnunlar mı? Geçme notu nedir?bu bilgileri sorguladınız mı?

sadece bursla ilgili sorular sordum
  • rize tıpta okuyan biri gelipte bizi aydınlatsa keşke hep başkalarından duyanlar var okuyan yok mu rte tıpta ailesinden biri olsada olur?
  • yok mu rte tıp okuyan beyler
  • o çocuk buraya gelecek
  • Rizeliyim bizim arkadaşlar 2 ay bursu baglatamamislardi. Sorun cikmis falan 2 ay sonra almislar. Okul arastirma hastanesine cok yakin 2 dakkalik yokuş var. Kampus falan bi halt yok. Donimos ve burgerking var bi. Gratis bu yil açıldı. Rize aşırı küçük be. Okunmaz.

• kucuklugu konusunda sıkıntı hic cekmem cunku giresun gibi cok kucuk bir sehirde okuyorum egitimi iyi olsun yeter benim icin

• bence tıp için değmez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.