Aslında hiç düşünmüyordum burs imkanları falan derken bir araştırayım dedim. İmkanları çok geniş kadrosuda gerçekten çok iyi giresunlu olduğum için de şehir konusunda sıkıntı çekmem mf3 sıralamam 13400 adından dolayı mıdır bilinmez sürekli gelişmekte olan bir tıp fakültesi eğitimi nasıldır bilen veya duyan var mıdır?
hocam bana trilyon verseler adı rte olan bir üniversiteye gitmezdim
quote:
Orijinalden alıntı: neat81
trilyon vermelerine gerek yok. Bu kafayı yaşayan bir insan olduğun için bunları düşünücek bir olayın içinde olamıyacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: .koter.
quote:
Orijinalden alıntı: neat81
trilyon vermelerine gerek yok. Bu kafayı yaşayan bir insan olduğun için bunları düşünücek bir olayın içinde olamıyacaksın.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar tıp okumaya gidicem oraya siyasi faaliyet yürütmeye değil heleki beni tanısanız böyle bir şey yapmicagıma emin olursunuz eğitim boyutunda düşünüp cevap versek?
quote:
Orijinalden alıntı: unalozz28
Arkadaşlar tıp okumaya gidicem oraya siyasi faaliyet yürütmeye değil heleki beni tanısanız böyle bir şey yapmicagıma emin olursunuz eğitim boyutunda düşünüp cevap versek?
Alıntıları Göster
up
quote:
Orijinalden alıntı: justinbieber2
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
sana burs yok 9bin üstüne burs
quote:
Orijinalden alıntı: LiteraryN
sana burs yok 9bin üstüne burs
Alıntıları Göster
ilk 14.000’e giren Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi, ilk 25.000’e giren Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü, ilk 30.000’e giren İlahiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü, ilk 38.000’e giren Mühendislik Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü ve Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, ilk 75.000’e giren Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerine ve Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine aylık 1000 TL başarı bursu verilecektir. BU NE?
quote:
ilk 14.000’e giren Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi, ilk 25.000’e giren Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü, ilk 30.000’e giren İlahiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü, ilk 38.000’e giren Mühendislik Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü ve Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, ilk 75.000’e giren Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerine ve Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine aylık 1000 TL başarı bursu verilecektir. BU NE?
Alıntıları Göster
up
up
quote:
Hocam yazı nerede yazıyor kılavuz da mı?
BruceLee02
kullanıcısına yanıt
Kılavuz da 841.madde
.koter.
kullanıcısına yanıt
yüksek perdeden atma dostum mf4 10k mf3 11k. çok şükür ki rte yazmayacağım
up
up bende merak ediyorum yok mu okuyan
quote:
Orijinalden alıntı: fatih591
up bende merak ediyorum yok mu okuyan
burda okuyan hiç kimse yok mu?
quote:
burda okuyan hiç kimse yok mu?
Alıntıları Göster
mezun olduğunda rte üniversitesinden mezun oldum demekten utanmayacaksan git
quote:
Orijinalden alıntı: FrederikChopin
mezun olduğunda rte üniversitesinden mezun oldum demekten utanmayacaksan git
Alıntıları Göster
ya arkadaşlar recep tayyip aşkıyla gitmicem aşkı geçtik hiç sevmem kendisini bunun rte ünisiyle ne alakası var eğitimini soruyorum eğitiminiiii