![]() Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun TRT’yi eleştirmesini ‘kamuoyunun haber alma hakkına açık bir saldırı’ olarak niteledi. Şahin, tutuklu İBB başkanına sosyal medya hesabından şu yanıtı verdi:
Ne olmuştu? İmamoğlu sosyal medya hesabından şöyle demişti:
Diken < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 21 Nisan 2025; 13:22:59 > |
RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'den İmamoğlu'na TRT yanıtı: 'Haber alma hakkına açık bir saldırı'

-
-
Bu TRT özelleştirmeden bize rahat yok.
AKP borazanlığı yapacaksan yine yap ama devlet televizyonu olarak yapma
trt meclis kalsın , geri kalanı koy satılığa.
-
adamin tipinden ne olduğu billi. ÖÖ'nün yanlamaya çalıştıklarından. hala sol peşinde koşanlara acıyorum. şu dönemde ülkesini, avrupa'yı görüp de ders almıyorlarsa ben ne diyeyim!
-
Merhaba Dogu Perinçek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
karıştırdın galiba semerkant turizim...
-
Ahahah o ne be
Perincek forum kullanabilecek durumda olsaydi senin kesinlikle Perinçek oldugundan emin olurdum ama.
Su konuyu bile batiya lsf soylemek icin bir firsat olarak gorebiliyor olman vok acayip bir şey. Ne alakasi var?
tamam mübarek erol.
-
Ahahah tarikatcilar en az siz ruscular kadar dusmandir bana ama senin bunu fark edememen anormal degil tabii. Bana bir karsilik vermen de lazim simdi malum, yapacak bir sey yok...
vay leb demeden çorumun haritasını çorumludan daha çok özetlemen :)))))
-
"Bu TRT'yi de satacağız."
-Besim Tibuk
Yöntem belli, çözüm belli ama bu yöntemi sunan partiye oy yok. 30 yıldır aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar beklemeye devam.
-
Bulgarlar Slav ve Roman karışımı bir millet değil mi? Hatta bunlar Sovyet komünizmine bile bulaşmışlardı. Bulgarlar Rus abilerini sevecekler tabii ki, Alman sevecek halleri yok. Bulgarların Rus sevmesi ve Rus hayranı olmaları gayet anlaşılabilir bir durum.
Ben de Bulgar olsaydım, Rus sevici olurdum. Ruslara abi derdim. ahahahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Nisan 2025; 17:43:17 > -
Alıntı
metni:kamu yayıncılığı görevini tarafsızlık ve sorumlulukla yürüten TRT
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bir yerde bir eleman gördüm, Almanya'da yaşıyor, Hans’ın, Helmut'un ekmeğini yiyor, ama bir yandan da "Almanya kötü, Almanya yok olacak, Almanlar şöyle falan diyormuş."
Almanya kötüyse, Almanlar kötü insanlarsa, neden o ülkede yaşıyormuş anlamadım.
Mesela Rusya'ya gitsin, Putin'in elini öpsün otursun. Ekmeği de Igor versin, Vladik versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Nisan 2025; 18:2:42 > -
TRT, YÖK, RTÜK bu eskimiş köhnemiş adeta darbe dönemlerini hatırlatan her türlü gericiliğin yasakçılığın ve sansürcülüğün kaynağı hale gelmiş kurumların kapatılması gerekiyor
yanlış, Bulgarlar ve Macarlar Türk tür. hristiyanlığı benimsemiş öz kimliklerini kaybetmiş ler,tabi dillerini de.
Avrupa Hun imparatorluğunun kalıntıları,Yani Atilla nın torunları.
-
yunan baya inatla yanlamaya çalışmış :)))))))))
bulgarları öğrenmek istiyorsan, Asparuh veya Kubrat Han'ın bulgarlarına bak :D sizin dedeleriniz bizans'a pek iyi şeyler yapmamışlar. Kan çekiyorsa :)))))))))))))))))))
-
Bak sen kendin bile "kalıntı" demişsin. Herhangi bir Bulgar'a, "Sen Türk müsün?" diye sor. cevabı RTÜK olur.
Tabii oradaki Bulgar Türk'ü mevzusu başka. Onlar Osmanlı döneminde Müslüman olmuş Slavlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Nisan 2025; 19:10:15 > -
İyi kullanırsan kurumlar iyi köle ellikin var ise köleleri idare etme kurumuna dönüştürebilirsin.
Bulgarları öğrenmeye gerek yok çünkü biliyoruz, Radko Balkaneski Bulgar mesela. En ünlü Bulgardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Nisan 2025; 7:40:1 >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu TRT özelleştirmeden bize rahat yok. AKP borazanlığı yapacaksan yine yap ama devlet televizyonu olarak yapma trt meclis kalsın , geri kalanı koy satılığa. |
TRT, YÖK, RTÜK bu eskimiş köhnemiş adeta darbe dönemlerini hatırlatan her türlü gericiliğin yasakçılığın ve sansürcülüğün kaynağı hale gelmiş kurumların kapatılması gerekiyor
|
Benzer içerikler
- devlet bankadaki paraya el koyabilir mi
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- emre ayan
- ideoloji testi
- şark kurnazı ne demek
- yurt dışı telefon
- sinop nükleer santrali son durum
- disney plus üyelik paketleri
- togg renk seçenekleri
- the line projesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X