Şimdi Ara

RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'den İmamoğlu'na TRT yanıtı: 'Haber alma hakkına açık bir saldırı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'den İmamoğlu'na TRT yanıtı: "Haber alma hakkına açık bir saldırı"

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun TRT’yi eleştirmesini ‘kamuoyunun haber alma hakkına açık bir saldırı’ olarak niteledi.

Şahin, tutuklu İBB başkanına sosyal medya hesabından şu yanıtı verdi:

Alıntı

metni:
    Çeşitli suçlardan yargılama süreci devam eden bir siyasetçinin, tutukluyken, kamu yayıncılığı görevini tarafsızlık ve sorumlulukla yürüten TRT’yi hedef alan açıklamaları, hem kurumsal değerlere hem de kamuoyunun haber alma hakkına açık bir saldırıdır.
    Köklü yayıncılık geçmişiyle ülkemizin en saygın medya kuruluşlarından biri olan TRT, ilkeli yayıncılığı ve uluslararası itibarıyla Türkiye’nin sesi olmaya devam etmektedir.
    TRT’yi siyasi hesaplara alet etmeye yönelik bu sorumsuz beyanları kınıyor, kurumlarımızı hedef gösteren her türlü baskı ve algı operasyonuna karşı kararlılıkla duracağımızı tekrar hatırlatıyoruz.

Ne olmuştu?

İmamoğlu sosyal medya hesabından şöyle demişti:

Alıntı

metni:
    Dün sabah güne başlarken televizyonu açınca, yıllardır boykot edip izlemediğim başta TRT olmak üzere bir kısım TV kanallarına denk geldim. Kanallar arası geçiş yaparken tesadüfen TRT-Türk kanalında bir iftiracının ifadesinin kelime kelime okunduğunu görünce durdum ve takip ettim. Dakikalarca bu ifade tane tane okundu, sanırsınız TRT değil, başsavcılık haber ajansı!

Diken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 21 Nisan 2025; 13:22:59 >

• Bu TRT özelleştirmeden bize rahat yok.

AKP borazanlığı yapacaksan yine yap ama devlet televizyonu olarak yapma

trt meclis kalsın , geri kalanı koy satılığa.

• adamin tipinden ne olduğu billi. ÖÖ'nün yanlamaya çalıştıklarından. hala sol peşinde koşanlara acıyorum. şu dönemde ülkesini, avrupa'yı görüp de ders almıyorlarsa ben ne diyeyim!

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Merhaba Dogu Perinçek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

karıştırdın galiba semerkant turizim...

Ahahah o ne be

Perincek forum kullanabilecek durumda olsaydi senin kesinlikle Perinçek oldugundan emin olurdum ama.

Su konuyu bile batiya lsf soylemek icin bir firsat olarak gorebiliyor olman vok acayip bir şey. Ne alakasi var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

tamam mübarek erol.

Ahahah tarikatcilar en az siz ruscular kadar dusmandir bana ama senin bunu fark edememen anormal degil tabii. Bana bir karsilik vermen de lazim simdi malum, yapacak bir sey yok...

vay leb demeden çorumun haritasını çorumludan daha çok özetlemen :)))))

• "Bu TRT'yi de satacağız."

-Besim Tibuk

Yöntem belli, çözüm belli ama bu yöntemi sunan partiye oy yok. 30 yıldır aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar beklemeye devam.

Bulgarlar Slav ve Roman karışımı bir millet değil mi? Hatta bunlar Sovyet komünizmine bile bulaşmışlardı. Bulgarlar Rus abilerini sevecekler tabii ki, Alman sevecek halleri yok. Bulgarların Rus sevmesi ve Rus hayranı olmaları gayet anlaşılabilir bir durum. RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'den İmamoğlu'na TRT yanıtı: "Haber alma hakkına açık bir saldırı" RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'den İmamoğlu'na TRT yanıtı: "Haber alma hakkına açık bir saldırı" 

Ben de Bulgar olsaydım, Rus sevici olurdum. Ruslara abi derdim. ahahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Nisan 2025; 17:43:17 >
  • Alıntı

metni:
    kamu yayıncılığı görevini tarafsızlık ve sorumlulukla yürüten TRT

RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'den İmamoğlu'na TRT yanıtı: "Haber alma hakkına açık bir saldırı" RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'den İmamoğlu'na TRT yanıtı: "Haber alma hakkına açık bir saldırı" RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'den İmamoğlu'na TRT yanıtı: "Haber alma hakkına açık bir saldırı" 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben bir yerde bir eleman gördüm, Almanya'da yaşıyor, Hans’ın, Helmut'un ekmeğini yiyor, ama bir yandan da "Almanya kötü, Almanya yok olacak, Almanlar şöyle falan diyormuş."

Almanya kötüyse, Almanlar kötü insanlarsa, neden o ülkede yaşıyormuş anlamadım.

Mesela Rusya'ya gitsin, Putin'in elini öpsün otursun. Ekmeği de Igor versin, Vladik versin.

RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'den İmamoğlu'na TRT yanıtı: "Haber alma hakkına açık bir saldırı" RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'den İmamoğlu'na TRT yanıtı: "Haber alma hakkına açık bir saldırı" 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Nisan 2025; 18:2:42 >
  • TRT, YÖK, RTÜK bu eskimiş köhnemiş adeta darbe dönemlerini hatırlatan her türlü gericiliğin yasakçılığın ve sansürcülüğün kaynağı hale gelmiş kurumların kapatılması gerekiyor

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

yanlış, Bulgarlar ve Macarlar Türk tür. hristiyanlığı benimsemiş öz kimliklerini kaybetmiş ler,tabi dillerini de.

Avrupa Hun imparatorluğunun kalıntıları,Yani Atilla nın torunları.

• yunan baya inatla yanlamaya çalışmış :)))))))))

bulgarları öğrenmek istiyorsan, Asparuh veya Kubrat Han'ın bulgarlarına bak :D sizin dedeleriniz bizans'a pek iyi şeyler yapmamışlar. Kan çekiyorsa :)))))))))))))))))))

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Bak sen kendin bile "kalıntı" demişsin. Herhangi bir Bulgar'a, "Sen Türk müsün?" diye sor. cevabı RTÜK olur. RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'den İmamoğlu'na TRT yanıtı: "Haber alma hakkına açık bir saldırı" RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'den İmamoğlu'na TRT yanıtı: "Haber alma hakkına açık bir saldırı" 

Tabii oradaki Bulgar Türk'ü mevzusu başka. Onlar Osmanlı döneminde Müslüman olmuş Slavlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Nisan 2025; 19:10:15 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

İyi kullanırsan kurumlar iyi köle ellikin var ise köleleri idare etme kurumuna dönüştürebilirsin.

• Bulgarları öğrenmeye gerek yok çünkü biliyoruz, Radko Balkaneski Bulgar mesela. En ünlü Bulgardır. RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'den İmamoğlu'na TRT yanıtı: "Haber alma hakkına açık bir saldırı" RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'den İmamoğlu'na TRT yanıtı: "Haber alma hakkına açık bir saldırı" 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Nisan 2025; 7:40:1 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.