|
RTÜK ceza yağdırdı: Netflix, Disney+, Amazon ve diğerlerine “ahlak” cezası
-
-
dur not alayım hepsine bakarım D
-
Ahlak satanların ahlaksızlığı hiç bi zaman değişmiyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uyduda yayın yapmayan, ücretli hizmet veren firmalara ceza kesilmesini normal bulmuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hahahahahaha. La bu yayınların hepsi paralı ve kimseye silah zoruyla izletmiyorlar. Yani bunları izletmeyince milletin ahlakı düzelecek mi veya çok mu ahlaklı olacaklar. Valla ahlak, etik v.s. konularından öyle böyle üst seviyelerdeyiz ki 2-3 film izleyince bozulmayız merak etmeyin. Zaten izlemek içinde para vereceksiniz ki zaten bizim millet dijital şeylere para vermez LOL -
Dakika ve saniye bilgileri de yok mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ebububububububububububububu bekir bekir sezyum.mp3
-
Lost Highway'e ceza mı vermişler
-
Hepsi de LGBT içeren şeyler. Ülkede kaçak içeriğe özendiren RTÜK var. Aslında olacağı hepsi birden ödemeyecek anlaşıp, RTÜK de kapattırma yaptırımı uygulayacak. E milyonlarca kullanıcı peşin ödüyor bunları sonra çıkacak milyonlar hayırdır siz diye, RTÜK falan işlevsiz kalır ama işte nerede o birleşme. -
Sanırım ahlaki çöküş içinde olanlar verilen cezalara içerlemiş.
-
Herkes uydudan yapmayan platformlar diyor ama, netflix oturumu açıldığında, disney oturumu açıldığında vs çocuklar da aynı hesapla giriş yapıyor ve firmalar çocuk olmayan hesaplara girişe şifre koymayı özendirmiyor, şifresiz kalıyor çoğu aileler de sorumluluk bilincinde değil. Ayrıca BeinConnect gibi uygulamalar ek şifre uygulamıyorlar. Uydu yayımı yerine, Canlı tvler için tv+ bein gibi uygulamalar var ve canlı yayın ile game of thronrs gibi dizileri aynı klasörde tutuyorlar. Uygulamalar ceza almalı. Kapatılmak yerine şifre koymaları zorunlu olmalı. Şifresiz açılamasın, çocuğa sonradan şifresiz hesap verilebilsin
-
Ücretli platformlarda bu tarz bir ceza komik olmuş ama şaşırmadım.
-
yozlaşmış bir toplumda mafya dizilerine müsamaha gösteren rtük'e bak sen :D türk aile yapısıymış... sigara ve alkolü sansürleyince engel mi oldunuz onca şeye? 9 yaşındaki çocuğun elinde bile görür olduk o meretleri de hani meraktan soruyorum?
-
Yıl olmuş 2023. Sen kimsin benim ne izleyeceğime karar veriyorsun yahu...
Benim çok hoşuma gidiyor, habere konu olan yapımları izlememiştim şimdi özellikle izleyeceğim.
Bu arada 1997 yapımı "Lolita" isimli bir film var herkese öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 27 Temmuz 2023; 00:08:28 >
Uyduda yayın yapmayan, ücretli hizmet veren firmalara ceza kesilmesini normal bulmuyorum.
|
Ahlak satanların ahlaksızlığı hiç bi zaman değişmiyor...
|
dur not alayım hepsine bakarım D
|
Karaktersiz RTÜK İnsanların para vererek ve kendisi isteyerek (tv gibi direk karsisina çıkmayan) tarzda içeriği izledigi halde buna ahlaksızlıktan ceza kesmek asıl ahlaksizligin alasiiii |
Hahahahahaha. La bu yayınların hepsi paralı ve kimseye silah zoruyla izletmiyorlar. Yani bunları izletmeyince milletin ahlakı düzelecek mi veya çok mu ahlaklı olacaklar. Valla ahlak, etik v.s. konularından öyle böyle üst seviyelerdeyiz ki 2-3 film izleyince bozulmayız merak etmeyin. Zaten izlemek içinde para vereceksiniz ki zaten bizim millet dijital şeylere para vermez LOL
|
yozlaşmış bir toplumda mafya dizilerine müsamaha gösteren rtük'e bak sen :D türk aile yapısıymış... sigara ve alkolü sansürleyince engel mi oldunuz onca şeye? 9 yaşındaki çocuğun elinde bile görür olduk o meretleri de hani meraktan soruyorum?
|
Karısını döve döve öldüren, Kendi çocuğuna yıllarca tecavüz eden adamlara ceza verme, camide küçük çocukları taciz eden, millete şifa dağıtıcam diye kadınları kızları pis işlerine alet edenlere dokunma, millete canlı yayında küfreden, onların . koyacaz diyen adamlara ihaleleri yağdır ödüllendir, 3 kuruş mevki sahibi olunca herkese zulmeden, zamanında saygı duyulan bütün meslekleri iç edenlere ses çıkartma, soyguncuyu, hırsızı, katili dışarı sal, ama parasını verip izlediğim, herkese açık olmayan bir platformu " ahlak bozuyor" diye cezalandır. Sonra da ben müslümanım hak yemiyorum diye ortada gezin. |
Ahlak sadece cinsler arasında ki muhabbetle olmaz ki?
Vergi borcunu ödemeyen sildiren firmalar, cebini dolduran siyasiler, seçim sürecinde karşıya küfür eden siyasetciler de ahlak dedikleri kavramın içine girmeli. Yolsuzluğa bulasmamakta ahlakibir tavırdır. İnsanların para verdiği platformlar zaten yaş sınırına sahip, zaten hemen etkilenecek bireycikler ulaşamaz... Devlete gelir lazım... |
90'lar mükemmelmiş, ecüğüğe bücüğe takılmadan, blursuz, bipsiz kesintisiz yayınlar oluyordu :/ |
Benzer içerikler
- instagram takipçi hilesi
- whatsapp durum sözleri
- iphone zil sesi yapma
- netflix şifre paylaşımı
- youtube uyku modu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X