Şimdi Ara

YouTube'da sahte film fragmanı yayınlayanlara ceza!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube'da sahte film fragmanı yayınlayanlara ceza!
    Bazı Hollywood stüdyolarının YouTube’da yapay zeka tarafından oluşturulan sahte film fragmanlarından para kazandığı iddia edildi. Deadline’ın raporuna göre, Warner Bros. Discovery, Paramount ve Sony Pictures, telif hakkı korumalarını uygulamak ve fragman yayınlayan popüler kanalların (Screen Culture ve KH Studio) hesaplarını kapatmak yerine reklam gelirlerini kendilerine yönlendirdi.

Ayrıca Bkz.YouTube'da ücretsiz ve reklamsız video dönemi başlıyor

Hollywood stüdyoları, kanalların gelirlerini alıyor

YouTube’da fan trailer yani hayranların oluşturduğu fragmanlara denk gelmişsinizdir. Bu sahte fragmanlar, yüz binlerce, milyonlarca ve hatta yüz milyonlarca izlenme alıyor. Deadline tarafından yapılan bir araştırma, birkaç Hollywood stüdyosunun telif hakkı ihlallerine karşı çıkmak yerine bu videoların reklam gelirlerini kendilerine aktardıklarını ortaya çıkardı.

Para kazanma özelliği iptal edildi

Yapımcılar, sahte film-dizi fragmanlarının zararlı olmadığını söylüyor ancak aktörleri izinsiz kullanmak ve yapay zekanın kullanılmasına aktörler sendikası SAG-AFTRA tepki gösterdi. YouTube, bu tepkiye kayıtsız kalmayarak en büyük hayran fragmanı kanallarından ikisi olan Screen Culture ve KH Studio’nun reklam gelirlerini kapattı.

YouTube, para kazanma politikalarını ihlal ettiği gerekçesiyle kanallarla ortaklık programını askıya aldı ve daha önce yayınladıkları sahte fragmanlardan ve diğer benzer videolardan elde ettikleri reklam gelirini kesti.

Kaynak:https://deadline.com/2025/03/youtube-ad-revenue-fake-movie-trailer-screen-culture-1236354143/

• Keşke şu sahte maç özeti yayınlayanlara da bi ceza verseler. 100 tane video açıyosun hiç birisi özet değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • film çekseler en azından köşeyi dönerlerdi. :)))))

• BaHe B kullanıcısına yanıt
    çoğu fifa.

• Yalnız KH Studio'nun Twilight videosu altındaki yorum çok iyi:

"Time to fill in that mcdonalds job application form"

Artık Mcdonalds iş başvurusu formu doldurma vakti geldi.

• iyi yapmışlar. Fake video ile kullanıcıyı yanıltıyorlar

• Youtube çok fazla sorun içeriyor her konuda en başta gelen konu ise bana göre reklam görmeyelim diye para verenlerin izlediği videolarda video içeriğine sabit bir şekilde eklenen reklamlar oluşturuyor bu kadar saçma bir şey görmedim duymadım daha önce.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YouTube'a kanal bloklama özelliği gelmeli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bide şu ağzı acık şaşırmış kelle resimi atan kanalları engelleye bilsek

• rakanishu R kullanıcısına yanıt
    PC'den giriyorsan blocktube. Tarayıcıda tutuyor veriyi. 1297 (Şimdi kontrol ettimde) kanal blok listemde, memnunum.
    Ayrıca içinde geçen kelime varsa videoyu engelleme özellikleri falan var, şu sahte restorasyon kanallanı falan tekte engelleyebiliyorsun bu sayede.

Aslında başka şekilde alogirtmaya insanlar nasıl katlanıyor merak ediyorum, tam bir iq eritme makinası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 1 Nisan 2025; 03:27:54 >
  • Geç bile kalındı, sahte dizi, film fragmanı. Sahte maç özetleri derken çöpe döndü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zahmet oldu yenimi aklı başına geldi Youtube in ben dizi yüklerim gelir bana şarkı sözlerinden telif geliyor

beIN, tabii ve s sport tüm özetleri veriyor zaten.

Epl, italya, uefa vs.

Siz hangi fake özet videosuna tıklıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Efsaneyi hatırlatalım.

https://www.donanimhaber.com/youtube-da-onbinlerce-kisi-dunya-kupasi-diye-fifa-23-maci-izledi--156398

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.