Şimdi Ara

RTX 2060 Canavar Oyuncu Bilgisayarı FİYAT DÜŞTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
4
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    2019 Mayıs ayında toplanılan sistemimi satmaya karar verdim kasanın ikinci kullanıcısıyım ocak ayında aldım sıfır gibi aldığım kişi avrupaya ticaret yaptığı için kullanma fırsatı olmamış bende aynı özeni gösteriyorum her hafta arabam gibi tozunu alırım fanlarını temizler özen gösteririm. Hiç bir sıkıntısı yoktur sessiz ve serin bir kasadır alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Sadece kasa fiyatıdır. Fiyat:6500<6300 TL'dir.

Sistem Bilgileri:

Amd ryzen 5 2600x 4.2ghz
    ​Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) 3200MHz
    ZOTAC GAMING GeForce RTX 2060 AMP Edition
    Asus Tuf B450 Plus Gaming Anakart
    Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) 3200MHz
    Samsung 970 Evo Plus NVMe M.2 SSD 250Gb (Okuma Hızı 3500MB/Yazma Hızı 2300MB)
    Toshiba HDWD110 3.5" 1TB SATA3 P300 HDD
    NZXT H500i Temperli Cam Mid Tower ATX
    Cooler Master Masterliquid ML120L RGB Sıvı Soğutma
    Cooler MasterMasterwatt Lite 80plus 600watt Güç Kaynağı

Güncel Fiyatı:8300 TL'dir akakçe cimri gibi sitelerin en düşük fiyatından hesaplanmıştır. Diğer sistemler gibi ekran kartı yüksek dandik anakart kombinasyonları ile karşılaştırmayın benim anakartım 999 TL sıfırı. Ayrıca ekran kartı Amp versiyondur normaline göre daha pahalıdır. Kasamı söylemeye bile gerek yok tank gibi kasa full çelik 2 led + kontrolcü var. Sistem boşta işlemci 40 dereceyi ekran kartı ise 39 dereceyi geçmiyor yükte Call of duty warzone oyununda işlemci 60-65 arası ekran kartı ise 72 dereceyi geçtiğini görmedim.

Ekran kartı amazon'dan alınmıştır 1 sene olmuştur sorunsuzdur. sıvı soğutucunun RGB kontrolcüsü çalışmıyor isteyen garantiye gönderir gerek de yok asus aura ile senkronize bir sekilde renkleri kontrol ediyorum. Ürünlerin kutuları faturaları vardır.
    Win 10 Pro lisanslıdır GTA 5, Call Of Duty Warzone (SSD'de yüklü,) Csgo, Dota 2, Forza Horizon gibi büyük yer kaplayan oyunları indirmenize gerek yok Tak Çalıştır Sistem veya İsteyene Format atılıp gerekli programlar yüklenip verilecektir.
    Gerçekten almak isteyen arkadaş gelir evime çayımı içer kasayı inceler her türlüdür test yapar oyununu oynar alır gider. Yalan dolan vs yok. Fiyat sondur pazarlık yoktur.

Ekran kartımin yaklaşık yarım saat furmark sonucu 1920x1080 8x msaa ile yapılmıştır.
    RTX 2060 Canavar Oyuncu Bilgisayarı FİYAT DÜŞTÜRTX 2060 Canavar Oyuncu Bilgisayarı FİYAT DÜŞTÜRTX 2060 Canavar Oyuncu Bilgisayarı FİYAT DÜŞTÜRTX 2060 Canavar Oyuncu Bilgisayarı FİYAT DÜŞTÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurbaba10 -- 12 Temmuz 2020; 17:28:30 >

• fiyat takip
  • Hocam başlıkta 2060'ın ardından super yazması biraz yanıltıcı olmuş bilgilerinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thonci08

Hocam başlıkta 2060'ın ardından super yazması biraz yanıltıcı olmuş bilgilerinize
    Düzelttim hocam saolasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.