Şimdi Ara

Rtx 2060 laptop önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet sitede yazan fiyattan alabiliyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu arada cihaz serin bir cihaz değil, ya turboyu kapatıcaksınız, yada soğutucu ile oyun oynayacaksınız.

• MetalWave kullanıcısına yanıt
    Bugün aldım ben de windows u kurdurttum henüz test aşamasına geçmedim.Kdv indiriminde son gün bugünmüş yarından itibaren eski fiyatına geri döner.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhanssss

Bugün aldım ben de windows u kurdurttum henüz test aşamasına geçmedim.Kdv indiriminde son gün bugünmüş yarından itibaren eski fiyatına geri döner.
    cihazın en güzel yanı ince ve hafif oluşu. benim gibi haftada 4 gün 1 er saat oyun oynayan için güzel cihaz. sarjıda fena değil gibi, sanki notebook ile gamebook arasında kalanlara göre bir pc olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdass07

msi da cihazı açıp ram yükseltince garanti dışı kalıyor mu?
    Hayır hocam kesinlikle kalmıyor. MSI laptolarda HDD, RAM yada SSD değişimi kullanıcılar tarafında yapılıyor. Teknik servise telefon yada mail'le de sorabilirsin.
    Ben de aynı amaçla kullanacağım.
    Dün akşam eve gelince windows güncellemelerini klasik uygulama kurumlarını yaptım pc yi açtığımda sıcaklık 45 derecelerdeydi 1 saatin sonunda 53-54 lere çıktı. Standart kullanımda 2 fan çalışıyor heralde oyunu açınca 3 fan da devreye girecek daha denemedim oyun performansını.Fan sesi de gayet kısıktı.Paneli gayet güzel buldum renk doygunluğu bakımından iyi düşük parlaklıkta olsa da istenileni veriyor. Genel olarak memnunum uzun kullanımda bakacağım bir de thin model olduğu için herkes sıcaklıktan cefa çekmiş ama bu modele normal bence 2 saatten fazla başında durmam zaten. Aklıma takılan touchpad i oldu touch pad in alt kısımları üst kısıma göre daha çok oynuyor bu normal midir hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhanssss

Ben de aynı amaçla kullanacağım.
    Dün akşam eve gelince windows güncellemelerini klasik uygulama kurumlarını yaptım pc yi açtığımda sıcaklık 45 derecelerdeydi 1 saatin sonunda 53-54 lere çıktı. Standart kullanımda 2 fan çalışıyor heralde oyunu açınca 3 fan da devreye girecek daha denemedim oyun performansını.Fan sesi de gayet kısıktı.Paneli gayet güzel buldum renk doygunluğu bakımından iyi düşük parlaklıkta olsa da istenileni veriyor. Genel olarak memnunum uzun kullanımda bakacağım bir de thin model olduğu için herkes sıcaklıktan cefa çekmiş ama bu modele normal bence 2 saatten fazla başında durmam zaten. Aklıma takılan touchpad i oldu touch pad in alt kısımları üst kısıma göre daha çok oynuyor bu normal midir hocam?
    herkes touchpada aynısını söylüyor, bir garip.
    turbo boostu kapat cihaz 70 derceyi geçmiyor. render falan lazım olursa açarsın, oyunlarda ve performansda değişim olmuyor.
    cihazda 2 fan var. yüklenince falan sesli çalışıyor. normalde 40 45 derecelerde çalışıyor. dün half life 2 oynadım uzun süre 55 i geçmedi. bende turbo boost kapalı, ilk aldığımda 120hz i tatmak için half life 2 yi denediğimde 85 derecede çalışmıştı.

Touchpad olayı sinirimi bozmuştu acaba ayıplı mal mı diye düşünmeye başlamıştım. Ayrıca panelin kendisi %125 yakınlaştırma yapılarak normal bir laptopdaki normal görüntülü sağlıyor o da aklıma takılmadı değil.
    Geforce driverları güncellerken rtx2060 ekran kartı al rainbow six siege gold sürüm kazan reklamına denk geldim, sizin haberiniz var mıdır bundan hocam nasıl alabiliriz.
    Allah allah 3 fan var gibi gözüküyordu hatta alırken vatandaki görevli de öyle dedi demek o da bir şey bilmiyormuş hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhanssss -- 4 Ağustos 2020; 17:2:31 >
    İşlemci turbo modu nasıl kapanıyor hocam, bir anda fanın sesi artmaya başladı görev yöneticisinden baktım windows installer module işlemciye %15 lik bir yük bindirip 4.2ghz hızda çalışıp 70-75 derecelere gelmesine neden oldu.
    Dragon centerdan baktığımda 2 fan gözüküyordu 1i otomatik olarak çalışıyor diğeri işlemciye yük binince çalışıyor sizde de aynı durum mu?

• Batuhanssss B kullanıcısına yanıt
    Cihaz.TVyoutube
    Laptoplarda Isı Düşürme Rehberi - ASUS TUF FA506IV ile AMD Ryzen 4000 Mobil İşlemcide Boost Kapatma
    https://www.youtube.com/watch?v=SZsKQUygqik

bu videodan bakabilirsin turbo boost kapatma.
    fan ayarını advanted yapıp yüzdelerini belirledim. belirlerkende üstte cpu gpu ayrı ayrı ayarlayabiliyorsun.

Çok teşekkür ederim hocam zamanınızı aldım sizin de. Klavyenin solt üst ve üst kısımları çok ısınıyor demek istediğim elleyince çok rahat hissedebiliyorsunuz sıcaklığı ama videodaki asus gamebookta da öyle değildi. Sizce 2-3 sene sonra kasaya olan etkisi görülür mü çok fazla oyun oynamıyorum zaten gün içinde max 2 saat aralıksız oynarım.

alamünyüm kasa ısıyı çabuk verir, evet o bölüm ısınıyor ama 55 60 derecedede orası sıcak. bence 90 olmadığı sürece sorun olcağını sanmıyorum. benim eski hp laptop 100 lere çıkıyordu 9 yıl boyunca birşey olmadı.

Evet dediğiniz gibi standart kullanımda da sıcak.

Hocam klavye ledini nasıl açıp kapatıyoruz bulamadım ayarları ben. Pildeyken kullanım süresini test ediyorum bakalım nasıl etkileyecek tabi bulabilirsem :)

• sağdaki tuşlarsa.

Hocam ram takviyesi yaptınız mı?
    8gb ddr4 2666mhz ram uyumluymuş, hangi modeli önerirsiniz 8gb ram ile ultra ayarlarda bazı oyunlarda performans düşüşü yaşanıyor.

elimde 4 gb samsung 2666 ram vardı direk taktım. 12 gb ram var bende

12gb da yeterli olur, ssd yeterli oluyor mu peki ilerde bi 512lik daha ekletilebilir ama şuanki 512gb ssd hızında bulmak sorun sanki.
    Crystal marktaki ölçüm sonuçlarıma göre:
    Okuma: 2397 mb/s
    Yazma: 1783 mb/s geldi.
    Şuankine yakın değerleri almam için nvme 2 ssd mi takmam lazım? Teşekkürler.

bende oda vardı. 2. 500 gb nvme 2000mb okuma hızlı ekledim.

• Hocam peki oyun kolu takmayı denediz mi? Dün akşam ps4 ten kalma dualshock 4 ü taktım usb3. 2 slotuna hoparlör olarak algıladı dışarıya ses vermiyor bu sefer, çözümünü biliyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.