Şimdi Ara

Rtx 2060 laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belirttiğim gibi yardımcı olursanız teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpectreRoland -- 26 Temmuz 2020; 1:22:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2/ Bilgisayarlar hakkında çok bir bilgim yok ama ben de bunu alacağım uzun süre araştırdım en uygun olan bu ve monster a güveniyorum.

• İndirime girmiş, fiyatı çok iyi:

www.vatanbilgisayar.com
    Msi GF65 Core i7 9750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Msi GF65 Core i7 9750h uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar’da.
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-gf65-core-i7-9750h-2-6ghz-8gb-512gb-ssd-15-6-rtx2060-6gb-w10.html

• ThekT0niC kullanıcısına yanıt
    msi da cihazı açıp ram yükseltince garanti dışı kalıyor mu?
  • cagdass07 C kullanıcısına yanıt
    çok yüksek ihtimalle kalmıyordur.Öyle ekran kartı işlemci koyup 8gb ram koyuyorlarsa buna izin veriyorlardır.altında garanti etiketi falan oldugunu zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThekT0niC

İndirime girmiş, fiyatı çok iyi:

www.vatanbilgisayar.com
    Msi GF65 Core i7 9750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Msi GF65 Core i7 9750h uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar’da.
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-gf65-core-i7-9750h-2-6ghz-8gb-512gb-ssd-15-6-rtx2060-6gb-w10.html
    senden gördüm gittim hemen aldım, son 3 kalmıştı 1 i bende kaldı 2. şuan bunun üstüne daha iyi fiyatta cühaz yok. bu fiyata 1650 li cihaz satıyorlar. efsane cihaz, 120 hz ve ekranıda beğendim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• urun.n11.com
    HP OMEN 3A693EA Core i5 10300H 16G 512 SSD RTX 2060 FHD W10 Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/hp-omen-3a693ea-core-i5-10300h-16g-ram-512g-ssd-rtx-2060-fhd-w10-P439547330

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rtx 4060 laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    Rtx 3050 laptop alınır mı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldınız

• Nınja N kullanıcısına yanıt
    9860

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

senden gördüm gittim hemen aldım, son 3 kalmıştı 1 i bende kaldı 2. şuan bunun üstüne daha iyi fiyatta cühaz yok. bu fiyata 1650 li cihaz satıyorlar. efsane cihaz, 120 hz ve ekranıda beğendim

Alıntıları Göster
    Bunun ekranı %45 NTSC, %51 Adobe RGB renk gamutuna sahip.

Oldukça kötü değerler olduğundan almamıştım. Yoksa bir aydır 22:00 dan sonra hemen her gün kampanyaya giriyor aynı fiyata.
  • fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    120 hz, 2060 ekran kartı, 9750 işlemci, 2 adet m2 slotu. soğutma sistemi msi a göre alt ama çoğuna kafa tutar. bu fiyata 1660ti zor bulunuyor. asus bile ryzen serisini bu fiyattan satıyor. birde internet alışverişi değil, mağazadan bu fiyata alıyorsun

• 8 GB olması kötü 16 şart artık günümüzde. Servisine eklettirme yapmak lazım. Ekranını bilmiyorum ama sanırım o ısınmadan şikayet edilen modeldi. Hoş, ısınmayan laptop yok günümüzde ama. Yeni serilerden Omen'e bakılabilir. Daha 2020 modelleri tam giriş yapmadı sürekli önümüzdeki haftalarda cevapları alıyoruz. Geçen senelerden Nitro 5'in laptoplarına da bakılabilir yine. Hiç olmadı acilse ve biraz riski göze alıyorsanız Monster'dan 10K civarın i7+2060+16ram'li bir laptop bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOSMERCAN

8 GB olması kötü 16 şart artık günümüzde. Servisine eklettirme yapmak lazım. Ekranını bilmiyorum ama sanırım o ısınmadan şikayet edilen modeldi. Hoş, ısınmayan laptop yok günümüzde ama. Yeni serilerden Omen'e bakılabilir. Daha 2020 modelleri tam giriş yapmadı sürekli önümüzdeki haftalarda cevapları alıyoruz. Geçen senelerden Nitro 5'in laptoplarına da bakılabilir yine. Hiç olmadı acilse ve biraz riski göze alıyorsanız Monster'dan 10K civarın i7+2060+16ram'li bir laptop bulabilirsiniz.
    Yeni satışa açılan I7'li 2020 Omen şu var ancak fiyat fazla

urun.n11.com
    HP OMEN 15-EK0003NT 3A695EA i7-10750H 16GB 1TB SSD 6GB RTX2060 Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/hp-omen-15-ek0003nt-3a695ea-i7-10750h-16gb-1tb-ssd-6gb-rtx2060-P441826546

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 31 Temmuz 2020; 18:18:22 >

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam gg'de 12K hatta lakin genel olarak 10K civarına laptoplar önerildiği için onu demedim. i5'li olan 9600'e alınabiliyor bugün. Hoş aletler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 31 Temmuz 2020; 19:15:53 >

• Alınabilecek en uygunu F/P ürüni bu var ama ederi yüksek
    Hocam hangi mağazasından aldınız? O mağazada mı 3 tane kalmıştı yoksa tüm mağazalardaki stok muydu? Gece gece aklıma takıldı teşekkürler. (hayırlı olsun bu arada pişman etmeyecek bir tercih)

• Batuhanssss B kullanıcısına yanıt
    istanbul topkapıda 3 tane kalmıştı. sitesinden stoktaki mağazalara bakabilirsin

Mağaza stoklarında varsa bu fiyattan alabiliyormuyuz

• P0yrazz kullanıcısına yanıt
    baktım istanbulda kalmamış. 5 6 ilde var. benim bildiğim satın alıp sitediğin mağazata getirtebilir yada eve kargolayabilirsin

Ben şu an adanadayım evimin yanındaki mağaza stoklarında var görünüyor bu fiyattan alabiliyormuyum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.