Şimdi Ara

RTX 2070 1080P (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2060 fiyatına alabiliyorsanız ne mutlu ama gidip de 4.5k falan vermeyin o karta
  • Gerekli cevabı lana del rey denen arkadaşa verdim. Hayır fiyasko dediğimden ne anlamış bunlar bilmiyorum. Verdiği performans o parayı hak etmiyor bunu izah ediyorum ama millet kendini zeki falan sanıyor herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunakokarcali_

İroni falan değil sen fanboysun :D 2070 almak demek kazıklanmak demektir. 2060 ile aralarındaki fark neredeyse 570-580 arasındaki fark kadarken aradaki fiyat farkı 1500 TL dolaylarında. Sen zamanında kazıklanmışsın kendini avutmaya çalışıyorsun :(
    Hahah, gülüp geçiyorum kardeşim. Normalde kimseyi eziklemem, sen hak ediyorsun ama yine çizgimi bozmayacağım. Kedi-ciğerci ilişkisi diyeyim sen anlarsın ;)

Ayrıca ben kartı aldığımda daha ortada 2060 diye bir kart yoktu hani bil isterim. RTX serisi Çıktığı hafta 3650TL/Sıfır + Battlefield V hediyesi ile alındı kart. Şu an 3K'ya eli ayağı düzgün sıfır 2060 bulan öpüp başına koyabilir Kapiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 17 Mayıs 2019; 20:15:24 >

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Kendini bu mavralarla avutmaya devam et :D İyi kazıklanmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunakokarcali_

Kendini bu mavralarla avutmaya devam et :D İyi kazıklanmalar
    13 yaşında falan mısın acaba şu konuşmalaya üsluba bak. Neyse sen alman gereken mesajı aldın. Blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 17 Mayıs 2019; 20:23:39 >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettiğinden fazla eğleniyorum
  • Arkadaş uğraşmış cevap falan vermiş ama boşuna sen alma o zaman bu kadar adam 2060dan yüzde 25 daha fazlaa performans istiyosa parası da varsa alır hatta odayı ısıtması için bile alabilir sana ne hemen konu dışı kişiye saldırmışsın zaten bide 2060 fiyatına alabiliyorsan al yazmışsın adam o fiyata aldım demiş hala boş konuşmuşsın cevap verilmemesi gereken insanlardansın

8700k dan aşağısını alma işlemci olarak birde 120hz üstü monitör çok iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.