Şimdi Ara

Rtx 2080 Sistem Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    arada hemen hemen 3000 tl fark oynunyor türkiye fiyatlarıyla bence gayet mantıklı
  • ironman166 İ kullanıcısına yanıt
    gende burda benimle yetinmeyin ayrı bir konu açın amazonla ilgili amazonda alışveriş yapan arkadaşlar tecrübelerini sizinle paylaşır ne yapman gerektiginide onlardan ögrenirsiniz

bu konuyada bir göz gezdirin
    https://forum.donanimhaber.com/tr-nin-en-buyuk-amazon-rehberi--99980530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 21 Mart 2019; 21:6:23 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkürler vakit ayırdın hakkını helal et
    ne demek hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu artık güzel güzel sisteminizi toplarsınız amazondan bizede bir dh a inceleme videosu ve amazonda yasadıklarını anlatırsın herkes için faydalı olur
    tamam inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

1 aya gelir çünkü amerikadan gelicegi için zaten amerika türkiye arası 15 saat kafadan

ürünleri hazırlama vs gümrük kontrol kargo 1 ayı bulur ama deger zaten elinizde sistem var
    Amazondan 1 ayda gelen kargo? Vay canına. Bilginiz yok galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ryzenleri beklemeni tavsiye ederim.

• işlemciyi değiş 2k da bile darboğaz yapar 2080e
  • Tar Goroth kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Allah senden razı olsun Cevabını istediğim soru buydu işte işlemci değiştirmeme gerek var mı yoksa yeni işlemcili de aynı FPS değerlerini alır mıyım onu öğrenmek istiyordum Çok teşekkür ederim verdiğin cevap için diğer arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim Zaten İnşallah Haziran ayında toplamayı düşünüyorum o zamana bakalım yine güzel bir şeyler çıkarsa onları da değerlendiririm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erkka kullanıcısına yanıt
    Zaten bilgim var demedimki hocam arkadaşada söyledim herhalde okumadın benimle yetinme konu aç bilgili arkadaşlar detaylı bilgi verir dedim hatta mühebdiş mıratın konusunu gmsterdim incelesin diye.

Yük nasıl ekran kartına binmiyor. GPU%99 çalışmıyor mu? Tam tersi gpu tam yükte çalışır yüksek çözünürlükte. FPS düşük olduğundan işlemci yükü azalır.
  • Tamam dediğinizi Anladım tabii ki de ekran kartına yük binince işlemciden yük azalıyor Fakat aynı ekran kartı ile iyi 9900 k ile örnek veriyorum iyi 7 8700k nın arasında bile 20 30 FPS fark oluyor Ben bu farkı sordum olur mu diye yani 2080 in yanına 9900k Geldiğinde daha iyi performans vermez mi

işlemci toplam yükünde çalışmıyor ise mesala r7 1700, intel 9900k işlemciyle test ettin. burda 2 husus var. eğer oyun yazıldığı motor vs kaynaklaı işlemci kulalnımı düşük maks 4 çekirdek kullanıyorsa cpu kullanımı bun bağlı artmıyorsa İPCsi güçlü işlemci falza fps verir. Ancak oyun motoru çok çekirdek kullanıyor buna rağmen toplam iş yükü işlemcinin toplam iş yükünde düşükse fark olmaz.
  • Baktığım kadarıyla bütün oyunlarda Dediğim kadar fark var

• quote:

Orijinalden alıntı: ironman166

Kardeşim Allah senden razı olsun Cevabını istediğim soru buydu işte işlemci değiştirmeme gerek var mı yoksa yeni işlemcili de aynı FPS değerlerini alır mıyım onu öğrenmek istiyordum Çok teşekkür ederim verdiğin cevap için diğer arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim Zaten İnşallah Haziran ayında toplamayı düşünüyorum o zamana bakalım yine güzel bir şeyler çıkarsa onları da değerlendiririm
    Sorduğun şey aslında açık ama cevap verenler bambaşka yerlere yönelmiş çok belliydi aslında soru. Bu kadar rahat cevap vermemin nedeni çok yakın bi arkadaşım 1080ti ile o işlemciyi 2560/1080p çözünürlükte kullanamadı (1080ti güç olarak 2080 ile aynıdır) darboğaz yaşadı kaldıki 2560-1440 kullanamazsınız.

ben teşekkür ederim hayırlı olsun şimdiden

• Tar Goroth kullanıcısına yanıt
    Biliyorum 1080ti ile aynı olduğunu. Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi heleki ram farkını katmıyorum bile 2133 mhz ile 3000 arasında 20-30 FPS fark var inşallah verdiğimiz paraya değer

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.