Şimdi Ara

Rtx 2080 Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi i7 4770 işlemci kullanıyorum.
    Sorunum oyunlarda ultra ayarlarda 2560x1080 çözünürlükte 50-55 FPS alıyorum.
    İnşallah Haziran ayında yeni sistem toplayacağım sadece şunu öğrenmek istiyorum işlemci RAM anakart bunlar FPS ye
    doğrudan etki eder mi?
    Şu anda kullandığım sistem şu şekilde ve alacağım sistemde yanlarında yazıyor sizce bu iki sistem arasında FPS farkı olur mu?
    İşlemciler - İntel i7 4770 & İ9 9900K
    Anakart- Asus H81M-PLUS & Msi Z390-A PRO LGA 1151 DDR4 Atx
    RAM - Kingston 16 GB 1600 MHZ & GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 4266MHz CL19 1.40V Dual Kit Ram
    SSD - Sistemde şu anda yok & Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3200MB) alacağım.
    GPU - RTX 2080
    PSU - Xigmatek 1050W-80PLUS

Sizce bu iki sistem arasında aynı kart FPS farkı yapar mı?
    Yada Battfield 5 oyununda aldığım 47-50 FPS sabit 60 FPS olur mu?

• i9 9900k alınmaz artık yaz ayında yeni inteller gelmiş olur yeni çıkacak intellere yönelirsiniz
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler.İşlemci illa o olacak diye bir şey yok. Soruma cevap verirseniz mutlu olurum. Sizce FPS farkı olurmu yeni işlemci anakart ve RAM sayesinde
  • ironman166 İ kullanıcısına yanıt
    çözünürlük 2k 4k ise hiçbir fark olmaz çünkü 2k ve 4k da yük ekran kartına biniyor ama 1080p 144 hz ise fark fazla olucaktır
    Hocam ben 2560x1080p çözünürlükte oynuyorum işlemci %100 den aşağı düşmüyor fakat RTX 2080 % 70 i geçmiyor
    dedigim gibi çözünürlük 1080p oldugu için yük işlemciye biniyor

monitörden dsr açın 2k ya alın

2560x1440p ye al bir dene
    https://www.youtube.com/watch?v=jbPBsuNxaLE
    Dsr yi denemiştim yine işlemci % 85-90 arası
    dsr ile idare edin işte yazayında yeni inteller çıkınca elinizdeki ürünleri satar en yeni i9 a terfi edersiniz
    Zaten dediğim gibi inşallah haziran ayında almayı düşünüyorum elimde güçlü bir kart varken güzel bir sistem toplamak istiyorumki kartttan tam performans alabileyim

amazon güvenlimi herhangi garantisi varmı?
    amazon dünyanın en güvenilir alişveriş platformu

genelde çogu üründe 1 yıl global garanti oluyor ama bozulursa kargoalr gönderirsin amazona

çünkü doviz yükselirse bile sen doviz yükselisinden etkilenmden alırsın geçer gider
    zaten şuanda bankada dolarım var bozduracağım zaman 2000 doları bozmam ama dediğim gibi amazonda fiyatlar çok uygun hemen hemen 3 bin tl fark ediyor bu parçaları nasıl yapacağımıda bilmiyorum tavsiyelerin için çok teşekkürler
    hocam elinizde 2000 dolar varsa zaten istedigin her ürünü amazondan alabilirsin hatta

rtx2080ti bile alırsın eldeki 2080 i de satarsın 4k üzerine sistemi yaparsın i9 9900k yıda alırsın arkana bakmadan devam edersin

zaten bozmuyorsunuz dolar olarak alıyorsunuz ürünleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 21 Mart 2019; 20:41:22 >
    dediğiniz çok mantıklı geldi bana gerçekten teşekkürler 4k ya gerek yok bilerek ti almadım monitörüm 2560x1080 ve yeterince güzel benim 60 fps sabit olması önemli donma oldumu uyuz oluyorum
    dostum 4k nın tadını aldınmı bırakamıyorsunuz netflix ve film vs ve oyunda off :D
    ya hocam amazondan kaç güne geliyor ürünler
    1 aya gelir çünkü amerikadan gelicegi için zaten amerika türkiye arası 15 saat kafadan

ürünleri hazırlama vs gümrük kontrol kargo 1 ayı bulur ama deger zaten elinizde sistem var
    beklemede problem yok fakat diyorum ki aldım bir sıkıntı çıktı ne yaparım o zaman
    sıkıntı çıkmaz amazondan aldıgın anda gümrük kargo dahil ücretini ödüyorsunuz gelir eger ürün bozuk çıakrsa amazonla iletişime geçip ürünü kargoluyorsun amazona onlarda yenisini gönderiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.