Bildirim
RTX 2080 SUPER VE İ7 9700K SİSTEM TOPLAMA (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O zaman senin dediğine göre ray tracing gibi bişey bu witcher 3 2015 de çıktı,gta 5 2014 de çıktı,tomb raider 2018 de çıktı,warhammer 2 2017 de çıktı,dark souls 3 2016 da çıktı zaten ben bu oyunlarda dediğin gibi 20 fps fazla alacaksam gider intel alırım ki öyle bir durumda yok ortada arada 8-10 fps falan var ki bende 3700x öneriyorum ama sen daha okudugunu bile anlayamıyorsun. Testlerde kullanılan Shadow of Tomb Raider güncelleme alan bir oyun dx12 destgi geldi,beğenmediğin Warhammer 2 ye yeni pack çıkıyor,GTA V bilgisayara uyarlanırken yıl geçti neredeyse ki geldiği platform ps4 8 çekirdekliydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 23 Ekim 2019; 13:1:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birileri ucuz duygusallıklar yaparak oyun üreticilerinin ufak tefek işgüzarlıklarını özensizliklerini ön plana çıkarıp bize yıllarca resmen eziyet etmiş bir mavi logolu firmayı savunmaya çalışıyor ama şu saatten sonra sadece son kullanıcıya kötülük yaptıklarının farkında bile değiller. -
Ve seninde küfürsüz konuşmayı öğrenmen lazım Özürlü diyerek hem bana direkt küfür edip hakaret ettin hemde belki böyle bir problemle yaşamakta olan insanları rencide ettin yazıklar olsun.quote:
Orijinalden alıntı: wolwes
Bu mesaj silindi.
Ek: Bak ucuz duygusallık kelimesi bir tabirdir geç bunları anlamına gelir istediğin her yerde söyleyebilirsin bunlar ucuz duygusallık dediğinde hakaret sayılmaz deyim tabir bir davranışı özetleme manasındadır.
Ama direk birisine sen özürlüsün demek doğrudan hakarettir akabinde o duruma muzdarıp insanlarıda rencide etmektir yaptığın hiç hoş değil kusura bakma kardeşim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 23 Ekim 2019; 13:16:39 > -
cpu z dekiler veriler açık değil orda çoklu test yapı tek çekirdek verisini veriyor. i9 9900k stok allcore testi yapıyor. -
Tamam stock all core 4.7 işte single 5ghz.
4.7ghz all core 9900k dan 4.4ghz 3700x gözle görülür iyi sonuç almış tek çekirdekte 4.4ghz 3700x ile 5ghz boost hızına vuran 9900k eşit sonuç almış.
Ha 9900k nın oc potansiyeli var biraz daha ama tek çekirdek skorunu arttırmak için 5ghz üstüne çıkmak lazım ki hem o işlemci 3700x den çok pahalı hemde hoşnut olmadığımız güç tüketimi ciddi pahalı soğutucu gibi durumlar çıkıyor.
Kısaca 4.4ghz 3700x > 4.7ghz 9900k o testte.
Ve 4.4ghz single core 3700x > 5ghz single core 9900k o teste göre tabi. -
tek veya çok test yok ,çoklu testteki single coru skoru yazıyor. i9 990k all core kaç ise onu tek çekirdeğini baz alıyor . All core turbo freknasını tam bilmiyorum 4.7 olabilir. -
Yok öyle değil single benchmark yaparken tek işlemciye yüklendiği için 5ghz e kadar boostluyor. (This processor dediği single )
Multi core da ise all core boostu olan 4.7 de kalıyor.
2 testi ayrı ayrı yaparak sonuç veriyor program.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 23 Ekim 2019; 14:1:19 > -
CB de öylede cpu z den şüphem var. -
Gerçekten benim dediğim gibi 2 testi ayrı ayrı yaparak sonuç veriyor program. -
Yav bana anlamaya çalışıyor gibi geldi ama neyse.
İşin özü burda amd yapacağını yapmış ama intel ekosisteminin yerleşik olmasından ötürü amd ıpc de öndede olsa bazı program ve oyun motorları ile mimari farklılık yeni yapı olduğu için intel kadar tam senkronize değil eko sistem amd nin eline geçtikçe ufak tefek farklarda silikleşiyor zaten.
Hatta 12-16 çekirdekleri daha verimli kullanmaya odaklandıklarına eminim ozaman fiziksel handikapları olacak intellerin çünkü 10. Nesil bile ne zaman çıkacağı belli değil max 10çekirdekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 23 Ekim 2019; 14:11:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel mesajlara bakamıyorum kusura bakma. Telefon numaram daha önceki bir hesapta. o hesaptan mobilden giriş yapılmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 23 Ekim 2019; 14:17:16 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X