Şimdi Ara

Rtx 3000li laptoplar hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en ucuz notebook katarda satılıyor ama ordan buraya urun gelmıyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

ona bakarsan kendı ürettigimiz beyaz eşya ürünleri almanyada 100 euro daha ucuz türkiyede pahalı

Gümrük birliği yüzünden, ek olarak ötv diye bir vergi kalem var bu ülkede ! Ne alakasya beyaz eşyada anlamış değilim.

• ertunc23 kullanıcısına yanıt

Kişisel bakım ürünlerin de bile var bu ötv. 3lü jilet blue 29lira olmuş. Diş macunu aldı başını gidiyor. Ne rezil bir döneme denk geldik vallahi.

Hatta içme suyuna bile ötv geldi geçen sene.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertunc23

Gümrük birliği yüzünden, ek olarak ötv diye bir vergi kalem var bu ülkede ! Ne alakasya beyaz eşyada anlamış değilim.

Alıntıları Göster

Ne alakası var gümrük birliği ile ötv nin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar en ince ve hafif ve küçük 17.3 inch gaming laptop arıyorum en taşınabilir hangisi şu an piyasada ?

• Merhabalar, ABD'den akrabam gelirken çoğunlukla video editing işleri azlıkla oyun için bir laptop getirtmek istiyorum ayırabileceğim bütçe 1200-1500 Dolar bandında. 3060-70 li ekran kartlı modelleri önereceksiniz ama çıkamıyorum o bütçeye.

Raider serisinden şikayetçi olan kronik sıkıntılar yaşayan var mıdır? Başka model önerebilecek kimseler var mıdır? Eski bir forumcu olarak yardımlarınızı rica ediyorum.

Almayı düşündüğüm model

https://www.amazon.com/MSI-GE66-Raider-10SF-285-i7-10875H/dp/B0896616D3/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=MSI+Raider&qid=1612533044&sr=8-1

• Beyler sunu gectim on siparisten 12.800 tl 1496 euro.bi bakin akil verin

https://www.amazon.co.uk/dp/B08QYZYSMC/ref=redir_mobile_desktop/258-0251248-5736210?_encoding=UTF8&ref_=cm_cr_othr_mb_bdcrb_top

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musullu kullanıcısına yanıt
    Stoğu olan amazon var kargo vergi dahil 14 bin civarına geliyor.Tr gelsin bu makina çok çabuk stok biteceğini düşünüyorum.Alternatif monster notebook olabilir.Eğer 11.nesil işlemci ile gelirse monster alınabilir.Neden monster kasa magnezyum alaşımlı,teknik servis ilgili 30 güne kadar iade hakkın var ki kimseyi mağdur etmiyorlar gördüğüm kadarı ile.Abradan çevrilmiş ucuz Tulpar da genelde sorun çıkıyor.Şikayetler hep bu yüzden
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.