Şimdi Ara

RTX 3060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iyi akşamlar dilerim, i5 10400F işlemcim bulunmaktadır. Ekran kartım arızalandığı için yaptığım araştırmalarda işlemcimle en iyi çalışabilecek ekran kartının RTX 3060 olacağına karar verdim; fakat hangi markadan satın almam gerektiği hakkında pek bir fikrim yok. Yaptığım araştırmalarda Colorful ve İNNO3D adlı markalardan birini almak istiyorum. Sizce hangisini alınmalıdır?

• ödeyeceğiniz ücrete göre değişir hocam bu dediğiniz markalar 5k altı ise evet alınır 7k ve üzeri ise msi gigabyte asus zotac gibi markalara yönelmekte fayda var.

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt

MSİ la ilgili baktığım yerlerde belirttiğim ekran kartıyla ilgili sorunlar çıkabileceğini okudum. Yoksa fiyat olarak bu belirttiğim iki marka ile aynı fiyatlarda 13500 bandında dolanıyor.

• rookiee06 R kullanıcısına yanıt

4060 da aynı para

• İntel Arc B580 de olabilir işlemci ekran kartı aynı marka olur hem ama düşük model işlemcilerde bir nebze performans kaybından bahsedilsede size yeterli olacaktır...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4060 ısınan bir kart değil hocam, bütçe varsa:

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-rtx-4060-ventus-2x-black-8g-oc-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,184334147.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rtx 3060 vs Rtx 4050 laptop ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.