|
Rtx 3060 ekran kartlı bu bilgisayarı almak istiyorum ( RTX 3070 ALMAYA KARAR VERDİM TAVSİYE LÜTFEN) (3. sayfa)
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşlemci kodlarıda önemli -
İ510300H ve İ59300H -
İ510300h işlemci 2933 mhz ram hızında çalışıyor aralarında çok büyük fark yok
Bu işlemci iyi gibi -
-
Ben 3070 Max-p ile 10.nesil intel almazdım ve almıyacağım hocam bekliyorum
-
Hocam bende bekliyorum ama dolara güvenemiyorum. Yeni kartlar ile fiyat daha fazla yükselecek diye korkuyorum -
-
Msi de Bu işlemci max 64gb ram destekliyor.
Monster de 10875h işlemci max 128 gb ram destekliyor diye biliyorum.
İşlemci farkı var monster de 32 gb ram var.
Msi ekran 240 hz daha iyi marka olarak daha iyi ama bu farklarda önemli -
Monster 11.nesil işlemcilere geçmediği sürece alınmaz bence.10 nesil yanıyor eriyecek resmen -
Peki şuan ne almak lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: enverrss
Hocam bende bekliyorum ama dolara güvenemiyorum. Yeni kartlar ile fiyat daha fazla yükselecek diye korkuyorumPc için ayırdığın parayı dolar yaparsan düşse de yükselse de çok zararın olmaz. Ytd.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında ne alacağıma karar veremediğim için dolara geçtim.
Galiba Yeni modelleri beklemek gerekiyor.
Aldığım bilgisayarı uzun yıllar kullanağım için acele etmeden iyi birşey almak istiyorum -
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Bu konularda biraz geri kaldım. 10.000 TL civarı bir game laptop lazım. Ne önerirsiniz, ha bire internet sitesi geziyorum kafam allak bullak oldu. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.incehesap.comHP Omen 15-DH1006NT 132Z0EA i7-10750H 16GB 512GB SSD 6GB GeForce GTX 1660 Ti 15.6" Full HD FreeDOS Gaming Notebook - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/hp-omen-15-dh1006nt-132z0ea-15-6-full-hd-gaming-notebook-fiyati-46693/?gclid=Cj0KCQiA1KiBBhCcARIsAPWqoSr38GXyual9QjMVhmRmQhpS722lrX0McxJAuIEzm2BCI2GSN2c5iCkaAqsCEALw_wcB
Bunun için yorumunuz nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim fiyat performans olarak bu cihaz dikkatimi çekti. Çok uçmaya gerek yok bence.
-
Ya arkadaşlar monstera amd istediğimizi gösterelim monster kullanıcıya önem veren bir firma eğer istediğimizi bilirlerse bir şeyler yapmaya çalışırlar diye düşünüyorum. XMG Eluktroniks gibi monster benzeri firmalar amd işlemcileri kullanmaya başladılar bile
-
Bu cihazın ssd kart okuma ve yazma hızı düşük onu güncellemek lazım. Kasanın soğutması nasıl, rtx3060 bios ayarları nasıl iyi araştırmak lazım. Youtube da biri cihazı iade etti fps değerleri düşük çıktı.
Ya mainbord arızası vardı. Yada ekran kartı iyi optimize edilmemiş -
Bu bilgisayar ile karşılaştır istersen
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X