Şimdi Ara

RTX 3070 Fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar. Geçtiğimiz günlerde açıklanan NVIDIA bazlı fiyatların ardından dünden itibaren 3080 Ekran kartları satışa açıldı. NVIDIA bazlı fiyatı 6700TL olan 3080 fiyatını GIGABYTE, 8100TL olarak satışa sundu. Uygulanacak tüm vergiler aynı olacağı için bu fiyat üzerinden 3070 fiyatına dair bilgi de edinebileceğimizi düşünüyorum. 6700TL + Bu fiyatın %20,9'u = 8100TL. Eğer bu oranı 4800TL'nin üzerine eklersek ortaya çıkan fiyat ise: 4800TL + Bu fiyatın %20,9 = 5800TL

Yani kısacası eğer matematiğimde bir problem yoksa ve vergiler konusunda hata yapmıyorsam RTX 3070 modelinin ücreti minimum 5800TL olacaktır.

Baz alınan fiyat:

https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-rtx-3080-eagle-oc-10g-10gb-gddr6x-320-bit-ekran-karti//

Elbette bunlar x3 versiyonları için geçerli olan fiyatlar. Eğer Asus'un Dual versiyonu gibi x2 ürünler de çıkarsa fiyatlar mutlaka daha düşük olacaktır kanaatindeyim.

Not: Bu fiyatlar ilk çıkış indirimine dahil fiyatlardır. Baz alınan sitenin indirim oranı %9'dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attaleian -- 18 Eylül 2020; 12:54:20 >

• Benzer hesabı bende yaptım. 6000-6500 TL demiştim 3070 için.

Ama br ekleme yaptım. Amd ne çıkaracak. Güçlü bir kart ve uygun fiyat gelir ise bu fiyat düşer.

Tabii bizde durum olur. Ekonomimiz uçtuğu için euro dolar değerleri ne olacak. Kafadaki tek soru işarati.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 18 Eylül 2020; 13:57:3 >
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    Her zaman bu durumların fiyata etkisi olur ancak bu fırtınada o küçük ters esinti ne işe yarar bilmiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.