Herkese merhaba, elimde hazırda 3 adet RTX 3090 ekran kartı var. Bunlar MSI suprim X, MSI Gaming X Trio ve ASUS TUF OC. Sadece oyun amaçlı olarak kullanılacak sistemimde performans, sıcaklık ve gürültü kriterlerini hesaba katarak düşündüğünüzde hangisini kullanmak daha mantıklı? İşlemci Ryzen 9 5900X, anakart MSI MEG X570 ace ve 32 GB G.Skill 3800MHz RAM takılı olan Thermaltake view 71 kasaya kurulacak. Daha önce EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra Gaming kullandım ama o beni tatmin etmedi. SLI da yapmak istemiyorum o yüzden sadece birini kullanacağım. Ekran kartlarının hiç biri satılık değildir! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rtx 3090 tavsiye

-
-
Msi Gaming X kesinlikle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Suprim X daha üst seviye değil mi? Core hızı da daha fazla. -
Sıcaklık ve ses olayını ön planda bulundurmuştum
Evet Suprim X biraz daha fazla ısınıyor demişlerdi -
Fazla ısınma fazla ses hocam gaming x yada rog strix ha derseniz ses benim için önemli değil o zaman clock değeri yüksek olanı kullanırsınız :)
Söylediğimi yanlış anlama seni tanımıyorum , ama bu kartlardan ve donanımdan bu soruyu sormayacak kadar anladığından eminim. Bu konunun amacı nedir o halde ? Fotoğraflardan anladığım kadarıyla aklıma tek gelen şey kişisel tatmin. Gördük güzel kartlar hayırlı olsun paranızda varmış Allah daha çok versin hocam.
-
Playstation 5 leride ekleyip fotoğraf atmış. Hey Allahım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mastürbasyon gibi konu olmuş.
bence sağdaki ps5'i kullanın soldaki çok ısınır.
-
Çaktırmadan hava atmaya çalıştığını farkeden bi sen oldun hocam tebrik ederim -
Kişi kendinden bilirmiş işi, ben varken sana ne oluyo demek istemiş belli ki, forumdaki tavırlarından anlaşıldığı kadarıyla egonun vücut bulmuş hali kendisi oysa. :) Donanımhaber'i üzerine yapacaklar bu
şahsiyetin.
İnsanları subjektif ön yargılarıyla kategorize edenlerden uzak durmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 23 Şubat 2021; 9:46:26 > -
Baâaamıı didinn ? -
Yok size değil. :)
-
Bunlar bir işe yaramaz Asus Cerberus 1050ti almanızı öneririm.
-
O iki PlayStation 5’i SLI konfigürasyonunda kullanmanız en sağlıklısı olacaktır. Direksiyonu bağlamayı unutmayın tabi ki :) -
şair burda egosunu tatmin etmeye çalışıyor herhalde millete gösteriş yaptığı attıkları fotolardan ve yazılarından belli :D
-
2 tane pes5 im var ohhh
direksiyonuda var ooohh
4 dene tepe model ekran kartım var hahahaha
hadi pis fakirler gısganın
-
Satışa koyacağım 1 adet 3090 var ilgilenen mesaj atsin -
Millet aç, aç! Voodoo canlandırıyo insanlar.
-
Amerikada mı yaşıyorsun?
Söylediğimi yanlış anlama seni tanımıyorum , ama bu kartlardan ve donanımdan bu soruyu sormayacak kadar anladığından eminim. Bu konunun amacı nedir o halde ? Fotoğraflardan anladığım kadarıyla aklıma tek gelen şey kişisel tatmin. Gördük güzel kartlar hayırlı olsun paranızda varmış Allah daha çok versin hocam. |
mastürbasyon gibi konu olmuş. bence sağdaki ps5'i kullanın soldaki çok ısınır. |
Playstation 5 leride ekleyip fotoğraf atmış. Hey Allahım.
![]() |
Çekilişe katılmak istiyorum
|
2 tane pes5 im var ohhh direksiyonuda var ooohh 4 dene tepe model ekran kartım var hahahaha hadi pis fakirler gısganın |
Benzer içerikler
- intel iris xe graphics
- düşey senkronizasyon nedir
- intel hd graphics 3000
- gpu hotspot nedir
- nvidia txaa nedir
- nvidia 5070
- 4060 ne zaman çıktı
- rx 7600 neye denk
- amd fsr
- amd yeni ekran kartı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X