Herkese merhaba, elimde hazırda 3 adet RTX 3090 ekran kartı var. Bunlar MSI suprim X, MSI Gaming X Trio ve ASUS TUF OC. Sadece oyun amaçlı olarak kullanılacak sistemimde performans, sıcaklık ve gürültü kriterlerini hesaba katarak düşündüğünüzde hangisini kullanmak daha mantıklı? İşlemci Ryzen 9 5900X, anakart MSI MEG X570 ace ve 32 GB G.Skill 3800MHz RAM takılı olan Thermaltake view 71 kasaya kurulacak. Daha önce EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra Gaming kullandım ama o beni tatmin etmedi. SLI da yapmak istemiyorum o yüzden sadece birini kullanacağım. Ekran kartlarının hiç biri satılık değildir! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rtx 3090 tavsiye
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Msi Gaming X kesinlikle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Suprim X daha üst seviye değil mi? Core hızı da daha fazla. -
Sıcaklık ve ses olayını ön planda bulundurmuştum
Evet Suprim X biraz daha fazla ısınıyor demişlerdi -
Fazla ısınma fazla ses hocam gaming x yada rog strix ha derseniz ses benim için önemli değil o zaman clock değeri yüksek olanı kullanırsınız :)
Söylediğimi yanlış anlama seni tanımıyorum , ama bu kartlardan ve donanımdan bu soruyu sormayacak kadar anladığından eminim. Bu konunun amacı nedir o halde ? Fotoğraflardan anladığım kadarıyla aklıma tek gelen şey kişisel tatmin. Gördük güzel kartlar hayırlı olsun paranızda varmış Allah daha çok versin hocam.
-
Playstation 5 leride ekleyip fotoğraf atmış. Hey Allahım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mastürbasyon gibi konu olmuş.
bence sağdaki ps5'i kullanın soldaki çok ısınır.
-
Çaktırmadan hava atmaya çalıştığını farkeden bi sen oldun hocam tebrik ederim -
Kişi kendinden bilirmiş işi, ben varken sana ne oluyo demek istemiş belli ki, forumdaki tavırlarından anlaşıldığı kadarıyla egonun vücut bulmuş hali kendisi oysa. :) Donanımhaber'i üzerine yapacaklar bu
şahsiyetin.
İnsanları subjektif ön yargılarıyla kategorize edenlerden uzak durmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 23 Şubat 2021; 9:46:26 > -
Baâaamıı didinn ? -
Yok size değil. :)
-
Bunlar bir işe yaramaz Asus Cerberus 1050ti almanızı öneririm.
-
O iki PlayStation 5’i SLI konfigürasyonunda kullanmanız en sağlıklısı olacaktır. Direksiyonu bağlamayı unutmayın tabi ki :) -
şair burda egosunu tatmin etmeye çalışıyor herhalde millete gösteriş yaptığı attıkları fotolardan ve yazılarından belli :D
-
2 tane pes5 im var ohhh
direksiyonuda var ooohh
4 dene tepe model ekran kartım var hahahaha
hadi pis fakirler gısganın
-
Satışa koyacağım 1 adet 3090 var ilgilenen mesaj atsin -
Millet aç, aç! Voodoo canlandırıyo insanlar.
-
Amerikada mı yaşıyorsun?
Söylediğimi yanlış anlama seni tanımıyorum , ama bu kartlardan ve donanımdan bu soruyu sormayacak kadar anladığından eminim. Bu konunun amacı nedir o halde ? Fotoğraflardan anladığım kadarıyla aklıma tek gelen şey kişisel tatmin. Gördük güzel kartlar hayırlı olsun paranızda varmış Allah daha çok versin hocam. |
mastürbasyon gibi konu olmuş. bence sağdaki ps5'i kullanın soldaki çok ısınır. |
Playstation 5 leride ekleyip fotoğraf atmış. Hey Allahım.
![]() |
Çekilişe katılmak istiyorum
|
2 tane pes5 im var ohhh direksiyonuda var ooohh 4 dene tepe model ekran kartım var hahahaha hadi pis fakirler gısganın |
Benzer içerikler
- nvidia txaa nedir
- zotac ekran kartı alınır mı
- gürcistan ekran kartı fiyatları
- opengl mi directx mi
- nvidia g sync açma
- vsync nedir
- rtx 5060 laptop
- vram nedir
- 5060 ti
- rx 9070
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X