Şimdi Ara

rtx 3900 için en iyi rise pcı-e 4.0 kit hangisidir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20+ bugün geldi. Senin bir kaç haftası kalmış zaten. :) Darısı başına.

Custom severiz uğraşırım arasıra. 20 sene önce de öyle başlamıştık buralarda. Heatsink zımparalardık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 20 Ekim 2022; 4:11:30 >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Custom plexı glas kasa ıle 2 adet oem dandık 300 wat psu ıle amd k7 calıstıran bakır el yapımı sogusogutucu blok ıle . kasa içine su sürahi ıcınede kırmızı murekkkep atıp akvaryum pompası ıle kullanan- 220 volt 12 lık fan ıle kasayı soğutan prizden; adamım ben. ne yazıkkı sılındı lınglerım.

Ayrıca nvdia fx 5200 ze ozel fan amd fanı takan gpu ya . ozel amd sogutucusu kestırıp cıft traflı bant ıle ramlerı sogutan bırıyım : ınno 3d yi

rtx 3900 için en iyi rise pcı-e 4.0  kit hangisidir ? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 20 Ekim 2022; 4:20:43 >
  • O zamanlar daha güzeldi. Tatlı rekabet vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 20 Ekim 2022; 8:39:43 >

Çok haklısın yaş oldu 46 ama hala uğraşıyoruz iştertx 3900 için en iyi rise pcı-e 4.0  kit hangisidir ? 

Bakalım 10-11 fan ekleyınce olabn kasayaya ne gıbı derfgıskkleıkler olucak hekle costonm rıser ıle

su andankı durum. kasa kapagı kapalı ortam 21 derece.

56

57

bu arada eskı msı fan curferme donucem bundan memnun kalmadım.

• Çok fan çok hava :D

Bwenım arttık saartler boyu torent paylasımımda yok. zman degıstı. ıkstedıgım zsman nfan devırlerını kısıyorum. ayrıcva kulaklıkmtaktıgımdan daba hıc bır sorun olusturmuyor fan sesleri .rtx 3900 için en iyi rise pcı-e 4.0  kit hangisidir ? 

• Ben de Cooler master TD500 kasa ve Gigabyte Aorus RTX2080 var da böyle bir şey düşünüyorum da sıcaklık fark edremi. Daha sonra 3080 ne geçmeyi planlıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

açıkçası resimlerden bişey anlamadım yada siz sorumu anlamadınız.

• Yükseklik fazla dediniz. Bende neden iki farklı yükseklik kullandığımı anlattım.

150mm değil 15mm 1.5cm
    Diğeri de sanırım şu anda kullandığım 80mm 0.8cm

Aliexpresste kitlere bakmistimm. Onlarda 1cm yuksekliginde.

Yükseklik kısmı fanları konumlandırma sırasında sığmamisti bende de. Bir örnek anlatmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 24 Ekim 2022; 8:49:30 >
  • Şu urunlerı sıparış ettım beklemedeyim. riser 30 cm bu arada; SATILMAK ÜZRE REZERVE.

rtx 3900 için en iyi rise pcı-e 4.0  kit hangisidir ?amazon
    EZDIY-FAB [12" PCIE 4.0 16x Yüksek Hızlı Yükseltici Kablo, PCI Express Port GPU Uzatma Kartı Bağlantı Noktası Dik Açılı
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08S6T6MFC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

SATIŞTA

rtx 3900 için en iyi rise pcı-e 4.0  kit hangisidir ?aliexpress.com
    66.94TRY 28% OFF|Grafik kartı soğutucu ısı emici kiti, 33 adet radyatör alüminyum soğutucu/termal yapışkan yapışkan bant GPU,VGA ekran kartı ısıtma| | - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/10000073498550.html?spm=a2g0o.cart.0.0.74d0406aGytcsX&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur

KULLANIYORUM.

2 adette olan eskı fanlarımı kartın arkasına taktımmı; ayrıca

Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı (AR-ACFAN00115A) - Kasa Fanı - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik

1 adet fanda kasanın ıcınden arkaya egzos olarak atıcak 1500 rpm cıvarı 55 cfm bir rgb fan

Zauss Rainbow Rgb Kasa Fanı 12cm Renkli Gökkuşağı Fanı 0.3A 1200RPM : Amazon.com.tr: Bilgisayar

şu ramlere üfleyen fan ekran kartı üstündekini.

rtx 3900 için en iyi rise pcı-e 4.0  kit hangisidir ?www.hizliresim.com
    24tq323.jpg
    https://www.hizliresim.com/24tq323

[https://www.hizliresim.com/24tq323 görsel]

[url=https://www.hizliresim.com/24tq323][img]https://store.donanimhaber.com/ea/d8/ff/ead8ff9c072315c05b219690d0223fc7.jpg[/img][/url]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 10 Kasım 2022; 7:21:27 >

• benim riser geldi. yakında metal olayıda yolda gelicek. şimdilik memnunum.

Result (3dmark.com)

• Ez-Diy hemen satıldı benim. 30cm olması biraz ergonomik sorun yaşattığı için sattım.

Akasa Riser Black X2 Mark IV PRO PCIe 4.0 ile kullanıyorum artık.

Kaça sattınız. ben amazon tr den almıstım fıyatıda duşmüş. banada bek ergonomk gelmedi. 5 gündür kullanıyorum.

bu arada akasa kac cm ve ne kadarara nerden aldınız ?

• 600TL ye sattım. Hatta kargosunu da ödedim. Size teklif etmiştim de 1 kere taktığım 2-3 gün önce gelmiş ürünü. :) Dedim size 30 cm'lik ideal diye düşündüm.

Amazon'dan gelmişti aynen benimkide

Akasa, teknobiyotik'te 900TL civarında idi en son hala dün. 20 cm o ürün.

Keşke 20cm'lik Ezdiy alsaydım dedim ama akasa'nın da kablo çeşidi benim diğer 1x riser im ile takım olduğu için şu an son derece memnunum.

1056TL olmuş.

rtx 3900 için en iyi rise pcı-e 4.0  kit hangisidir ?teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Akasa Riser Black X2 Mark IV PRO PCIe 4.0 Dikey Ekran Kartı Bağlama Aparatı VGA Vertical GPU Holder Riser Card (AK-CBPE03-20B) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/akasa-riser-black-x2-mark-iv-pro-dikey-ekran-karti-baglama-aparati-vga-vertical-gpu-holder-riser-card-ak-cbpe02-20b.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 2 Kasım 2022; 23:50:11 >

akasa 20 cm teknobiyotıktki; kargoda alıyor 1100 ze fılan gelır bana soyle 25 cm lık bu akasa gıbı kablo lazım. 30 cm buyuk geldi.

• Standart genel olarak 20 22 40 60 cm diye hatırlıyorum.
    Gen4 ürün olarak kısır birde.

Gen3 thermaltake im 22 cm olması lazım.

• FORUMUN 2 Cİ EL EKRAN KARTI BÖLÜMÜNDE; KONUDA 4 TANE SATILIK İLANI VERDİM MERAKLI OLANLAR BAKSIN ARKADAŞLAR !

• 30cm yine sorun yaartacak abi sana

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.