20+ bugün geldi. Senin bir kaç haftası kalmış zaten. :) Darısı başına. Custom severiz uğraşırım arasıra. 20 sene önce de öyle başlamıştık buralarda. Heatsink zımparalardık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 20 Ekim 2022; 4:11:30 > |
rtx 3900 için en iyi rise pcı-e 4.0 kit hangisidir ? (2. sayfa)

-
-
Custom plexı glas kasa ıle 2 adet oem dandık 300 wat psu ıle amd k7 calıstıran bakır el yapımı sogusogutucu blok ıle . kasa içine su sürahi ıcınede kırmızı murekkkep atıp akvaryum pompası ıle kullanan- 220 volt 12 lık fan ıle kasayı soğutan prizden; adamım ben. ne yazıkkı sılındı lınglerım.
Ayrıca nvdia fx 5200 ze ozel fan amd fanı takan gpu ya . ozel amd sogutucusu kestırıp cıft traflı bant ıle ramlerı sogutan bırıyım : ınno 3d yi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 20 Ekim 2022; 4:20:43 > -
O zamanlar daha güzeldi. Tatlı rekabet vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 20 Ekim 2022; 8:39:43 > -
Çok haklısın yaş oldu 46 ama hala uğraşıyoruz işte
-
-
Çok fan çok hava :D
-
Bwenım arttık saartler boyu torent paylasımımda yok. zman degıstı. ıkstedıgım zsman nfan devırlerını kısıyorum. ayrıcva kulaklıkmtaktıgımdan daba hıc bır sorun olusturmuyor fan sesleri .
-
Ben de Cooler master TD500 kasa ve Gigabyte Aorus RTX2080 var da böyle bir şey düşünüyorum da sıcaklık fark edremi. Daha sonra 3080 ne geçmeyi planlıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
açıkçası resimlerden bişey anlamadım yada siz sorumu anlamadınız.
-
Yükseklik fazla dediniz. Bende neden iki farklı yükseklik kullandığımı anlattım.
150mm değil 15mm 1.5cm
Diğeri de sanırım şu anda kullandığım 80mm 0.8cm
Aliexpresste kitlere bakmistimm. Onlarda 1cm yuksekliginde.
Yükseklik kısmı fanları konumlandırma sırasında sığmamisti bende de. Bir örnek anlatmak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 24 Ekim 2022; 8:49:30 >
-
-
Ez-Diy hemen satıldı benim. 30cm olması biraz ergonomik sorun yaşattığı için sattım.
Akasa Riser Black X2 Mark IV PRO PCIe 4.0 ile kullanıyorum artık.
-
Kaça sattınız. ben amazon tr den almıstım fıyatıda duşmüş. banada bek ergonomk gelmedi. 5 gündür kullanıyorum.
bu arada akasa kac cm ve ne kadarara nerden aldınız ?
-
600TL ye sattım. Hatta kargosunu da ödedim. Size teklif etmiştim de 1 kere taktığım 2-3 gün önce gelmiş ürünü. :) Dedim size 30 cm'lik ideal diye düşündüm.
Amazon'dan gelmişti aynen benimkide
Akasa, teknobiyotik'te 900TL civarında idi en son hala dün. 20 cm o ürün.
Keşke 20cm'lik Ezdiy alsaydım dedim ama akasa'nın da kablo çeşidi benim diğer 1x riser im ile takım olduğu için şu an son derece memnunum.
1056TL olmuş.
teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
Akasa Riser Black X2 Mark IV PRO PCIe 4.0 Dikey Ekran Kartı Bağlama Aparatı VGA Vertical GPU Holder Riser Card (AK-CBPE03-20B) | Teknobiyotikhttps://www.teknobiyotik.com/akasa-riser-black-x2-mark-iv-pro-dikey-ekran-karti-baglama-aparati-vga-vertical-gpu-holder-riser-card-ak-cbpe02-20b.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 2 Kasım 2022; 23:50:11 >
-
-
Standart genel olarak 20 22 40 60 cm diye hatırlıyorum.
Gen4 ürün olarak kısır birde.
Gen3 thermaltake im 22 cm olması lazım.
FORUMUN 2 Cİ EL EKRAN KARTI BÖLÜMÜNDE; KONUDA 4 TANE SATILIK İLANI VERDİM MERAKLI OLANLAR BAKSIN ARKADAŞLAR !
-
Bende bunu aldım pazartesi gelicek.
Thermal Grizzly Pcı-E 4.0 X16 Riser Kablo 30CM Fiyatı (hepsiburada.com)
-
30cm yine sorun yaartacak abi sana
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X