Şimdi Ara

Rtx 4060Tİ 16GB Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bir süredir para biriktiriyorum ve yeni bir sistem toplamaya karar verdim ekran kartımı 4060ti 16gb olarak seçtim. Almanya'da bir tanıdığım var onun vasıtasıyla getirticem pek fazla bu işlerden anlamıyorum marka model konusunda yardımcı olursanız sevinirim :) Rtx 4060Tİ 16GB Seçimi Rtx 4060Tİ 16GB Seçimi Rtx 4060Tİ 16GB Seçimi

• ventus hariç hepsi olur.
    burda da aynı para neden yurtdısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 18 Nisan 2024; 22:0:40 >
  • n201 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım gigabyte al diyor ama ben pek sıcak bakmıyorum o markaya birde gaming x slim ile gaming x farkı nedir?
  • tersdonmuspenguen T kullanıcısına yanıt
    3 fan var bide daha mı ınce acaba
    ya birde oradan alacağım ürünün garantisini burada kullanamayacağım diye biliyorum sorun yaratır mı? biraz korkutuyo açıkçası
  • Fiyatlar oldukca yuksek ki tahminimce bu fiyatlar Mediamarkt yada Saturn fiyatlari. Mindfactory yada benzeri platformlardan alin ornegin 16GB Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Windforce OC Aktiv PCIe 4.0 x16 (x8) (Retail) fiyati 468€ ya geliyor. Kabaca 50-60 euro cebinize kalir. Ventus haricinde her model alinabilir Rtx 4060Tİ 16GB Seçimi 

• tersdonmuspenguen T kullanıcısına yanıt
    Burdan alsana ozaman fiyatlar ayni.
    16 bin civarina 7700xt , 20-22 bine de 7800xt-rtx4070-7900 gre var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 19 Nisan 2024; 9:2:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Colorful RTX 4060Ti 16GB
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kolay gelsin. peşinen hayırlı olsun şimdiden.

muhtemelen eur biriktirdiniz bu kart için. bu devirde kolay olmamıştır.

yukarıda n201 nickli üyenin dediği doğru, yurtdışı yerine yurtiçine bakmanız garanti ve destek yönünden daha sağlıklı olacaktır.

yönlendirmek gibi olmasın, bu gün cuma olduğu için bu akşam incehesap'da gaming gecesi söz konusu.

ekran kartlarını bazen güzel indirime sokuyorlar, biraz bekleyin isterseniz, bu akşam bir göz atmanızda fayda olabilir.

belki arzu ettiğiniz bir marka model çıkabilir şansınıza... Rtx 4060Tİ 16GB Seçimi 

marka model olarak diğer tarafa yönlendirme yapmayacağım, ben rx 7700 xt aldım indirimden, memnunum.

işlemcim i3-12100f fakat monitör 4k olduğu için(hem monitör hem de ekran kartını incehsap indiirminden aldım), 2k ve 4k'da(bazı oyunlar için çözünürlüğü 2k'ya düşürmek gerekebiliyor, gücü yetmediği için) takılmadan normal bir şekilde oynatıyor ekran kartı.

çözünürlük belirtmemişisniz ama, sizin alacağınız 4060ti da sizi 2k için belki biraz zorlasa da(ultra ayarlarda, oyundan oyuna göre değişmekle birlikte), 1080p için rahatlıkla taşıyacaktır.

ventus dandikmi

• ebenama kullanıcısına yanıt
    Rtx4070 de falan sorunlu diye adi cikmisti ,
  • Gaming X Slim alabilirsin, incelemesi burada:

Rtx 4060Tİ 16GB Seçimipcguide lkyoutube
    Cooling ගැන හිතන අයට Extra Cool එකේ වැඩ කරන්න MSI RTX 4060 Ti 16GB Card එක හොදයිද? #msi #rtx4060ti #review #pcguidelk --------------------------------------- ගන්න පුළුවන් Shops - REAL PC SOLUTIONS (ALAWWA) Alawwa Tulip Computers Ambalangoda Ambalangoda WIFIZONE COMPUTER TECHNOLOGIES PVT LTD Anuradhapura CYBRAIN COMPUTER SYSTEM Badulla ZOOM NETWORKS Badulla PC CART KESBEWA Bandaragama nexxcom computers ( pvt ) LTD Battaramulla MACSAR NETWORK & ENGINEERING SERVICE Batticaloa BRIGHT-X IT SOLUTIONS Boralesgamuwa INSIGHT COMPUTERS Chilaw BARCLAYS COMPUTERS (PVT) LTD Colombo 4 BEYOND COMPUTER SYSTEM (PVT) LTD Colombo 5 CYBERDEALS.LK Colombo 2 ELECTRODEALS PVT LTD Colombo 4 IT STORE BY RAMA Colombo 4 Laptop.lk Colombo 4 NOTEBOOK.LK PRIVATE LIMITED Colombo 4 Techzone (PVT) Ltd Colombo 4 UNITY SYSTEMS SOLUTIONS Colombo 4 Nanotek Computer Solutions Colombo 3 Games Street (Pvt) Ltd Colombo 4 INCOTECH LANKA PVT LTD Colombo 4 IT GALAXY Colombo 4 Laptopstore.lk Colombo 4 PC TECHNOLOGIES (PVT) LTD Colombo 4 RedLine Technologies Colombo 4 SENSE MICRO DISTRIBUTION (PVT) LTD Colombo 4 AIT Business Solutions Dehiwala Nanotek computer solutions Dehiwala Dehiwala EVOLUTION COMPUTER SYSTEM Dikwella C&J COMPUTERS Embilipitiya Sell- X Computers(Pvt) Ltd Galle REDTECH Computers Gampaha Suhada Computer Center Gampaha FIX HOME Gampola REAL PC SOLUTIONS (GIRIULLA) Giriulla MD COMPUTER SOLUTIONS Homagama IT GALLERY COMPUTER (PVT)LTD Ja-Ela ADVANCED TECHNOLOGY SYSTEMS JAFFNA I7 COMPUTERS JAFFNA NALIN INFORMATION TECHNOLOGIES PVT LTD Jaffna COMNET COMPUTER Kadawatha IT CIRCLE PVT LTD Kadawatha Dinidu PC Solution Kaduwela Computerage pvt ltd Kandy GAMERS ARSENAL Kandy Techzone (PVT) Ltd Kandy Kandy Whiteaways Kandy CRYTEK COMPUTERS Kegalle SEIMANS SOLUTIONS COMPUTERS Kelaniya EXTREME COMPUTER TECHNOLOGIES (PVT) LTD Kurunegala HEMAX COMPUTERS Kurunegala NEX COMPUTERS Kurunegala PROTECH COMPUTER SYSTEMS Kurunegala ITS COMPUTERS (PVT) LTD Maharagama MYITEM.LK Maharagama EYE TEC COMPUTERS Marawila DVS COMPUTERS Matara Chama Computers Minuwangoda REAL PC SOLUTIONS MIRIGAMA Mirigama CNN COMPUTERS Nattandiya AMW COMPUTERS (PVT) LTD Negombo SOFTNET COMPUTERS Negombo CHAMA COMPUTERS (PVT) LTD KANDY Peradeniya DUDES STORE Piliyandala DOWNLOAD (PVT) LTD Polonnaruwa MSK Computers Ragama MARS NETWORK PRIVATE LIMITED Thimbirigasyaya INFOTECH SOLUTIONS VAVUNIYA Vavuniya SL TECHIE Wattala PCBUILDERS.LK Yakkala ---------------------------------------------
    https://www.youtube.com/watch?v=A3ECkefrqmM
  • 4060ti çöp bulaşma f/p berbat 2.el düz rx6800 al 9 bine çok daha iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.