< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Rtx 4070 Yanına Ne Alsak Acaba ?
-
-
ddr5 sistem dizin. uzun ömürlü olur dlss3 ile
-
hocam ryzen 5600 bizi kurtarmaz mı ? araç değiştirme planlarım var pc ye yüklenmek istemiyorum ama pc de öksürüp dursun da istemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dlss3 ile ryzen 2600 bile iş görür ama 4070 kullanıp ddr4 sistem kullanmak bana göre saçmalık. en azından giriş seviyesi ddr5 sistem alın
-
Ddr5 sistem alınmalı. 2 sene sonra gpu yenilerken başını agirtmaz
Ryzen 7600, b650 anakart ve 32 gb ddr5 6000 cl 36 ramler de karar kıldım. Ramleri Expo destekli alacam. biraz araştırma yapıp anakartı daha net belirleyecem am5 sokette anakart biraz dert açabiliyormuş, ders çalışma zamanı
Sürekli işlemci, ekran kartı değiştirmiyorsan DDR4'le bu kartı öldürene kadar kullanırsın. tavsiyem en az 8 core 5800x gibi işlemciler.
-
aslında hiçbir donanımı 2-3 aydan fazla kullandığımı hatırlamam
Intel tarafında aynı soketin son mamülleri olabilir 13. nesil. O yüzden ileriye dönük upgrade açık tek seçenek r7 7700. (Epeydir takip etmiyorum bu arada. AMD soket değişim döngüsü ne durumda hiç bir bilgim yok, )
-
Ryzen 7700 cok guzel bir islemci suphesiz. Yalniz bir arkadasinda dedigi gibi konu passata kadar gidebilir. Aslinda maddi imkanim var ihtiyacim olsa ryzen 9 serisinden baslarim dusunmeye. Oyun icin butceyi salmamak daha mantikli. Sonucta ben bu sistemden para kazanmiyorum.
İntel islemci ve soketleri konusunda her zaman bu tutumdaydi. Benim dusuncem ihtiyac varsa guc yeten urun alinmali. Soket degisecek, yatirim olur mu gibi konular oyunculari cok da baglamiyor
Çözünürlük 4K da olsa karar senin, tavsiyem en az 8 core işlemci.
Anakart bulabilrsen 10700/10700f bahsettiğin işlemcilerle üç aşagı beş yukarı aynı fiyat. DDR4 olması dezavantaj değil hatta bütçe açısından avantaj sayılır. ama güncelleme yapamazsın şorun olurmu dersen olmaz kartı çöpe atana kadar kullanırsın tahminen.
-
değerli katkılarınız için teşekkür ederim. 10700f den pek emin değilim bir incelemlerine bakmam lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X