Şimdi Ara

Rubinum Metin2 Ana Konu (SERVER GERİ AÇILDI vol2) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
3
Favori
92.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rez alın haziran sonu binek ustunden metine 50-55k vuracam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 günde 5t yaptım 2 saatlik oynamayla anca 42 lv çar, ama galiba başka hesaba geçeceğim 34lv dropları daha iyi geldi kemer ile kuşak alacağım bu akşamda temiz carla girişeceğim 2.köye bakalım nasıl olcak

-Bide bu oyuna yeni başladığımızda yüzük ile binek veriyor ya 30 gün geçince baştan alınıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreisback -- 14 Mayıs 2018; 15:44:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 30 levelde kalacaksan aktar itemleri sill hesabi p ac yine. daha karli. yoksa 70 ve 90lv chestlerden cikiyor pet.
    ben ilk basladigimda boyle yaptim hep

edit: vote4coins ile dealabiliyorsun galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 15 Mayıs 2018; 10:36:27 >
  • 200'er tane ay ışığı ve bayram sandığını açmak mı satmak mı daha karlı oluyor.Bilen söyleyebilir mi?
    ?
  • Öyle yapacağım büyük ihtimal dün akşam 6t vardı bir kemer aldım kuşak denedim %10 emiş yaptım sonra 3 kez yaktım bıraktım daha fazla zarar etmiyim diye akşam 2.5t den 20 emiş çekicem havalı yayıda yarın alırım heralde

• FullFlavour kullanıcısına yanıt
    ikisini de sat. newmoon acmak karli bi de onun mavi renk olani var o da iyi

• selam arkadaşlar,
    manu ile manni aynı hızda mı yürüyor acaba? yani yansıtmak için bineğe manu yerine manni basabilir miyiz?
  • arkadaşlar bu akşamhttps://www.twitch.tv/hashtagfeelsbadman kanalının yaptığı giveaway kazandım, eweriel verdiler.
  • Bu yeni gelen eventi aydınlatabilecek var mı? Bazıları binek felan almış direk ben 50 verip sandık alıyorum ama ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emreisback

Bu yeni gelen eventi aydınlatabilecek var mı? Bazıları binek felan almış direk ben 50 verip sandık alıyorum ama ?
    Levele göre farklı parça atıyor. Parçalarla farklı şeyler yapılıyor.

@gokhyildiz

Iyi bal varmış. Ben kaç tane katıldım bir şey çıkmadı.

• eventi özet geçebilecek var mı? dattel çıkıyor ama ne işe yarıyor anlamadım. puana nereden bakabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullFlavour -- 17 Mayıs 2018; 20:25:18 >
  • meşazınızı aldım metinci kardeşlerim, ben de varım. Lycanla yeni bir tecrübe yaşayayım diyorum :D
  • FullFlavour kullanıcısına yanıt
    event npc si var marketin arka tarafinda sagda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar,
    çölde farm yapmak için en iyi karakter hangisi acaba? savaşçı mı yoksa lycan mı? bu kararı veremedim. savaşçının öfke skili var ve yüksek hızda saldırı hızı mevcut. bir yandan da lycanın damagesi daha yüksek. acaba aralarında hangisi daha iyi? teşekkürler.
  • nemere icin saman. geri kalan tum farm cesitleri icin lycan

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-69F3BB092

nemere icin saman. geri kalan tum farm cesitleri icin lycan
    tamam hocam teşekkürker.
  • arkadaşlar 40 lv metine 15k vuruyorum lycan ile iyi mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 18 Mayıs 2018; 16:24:55 >
  • pazar süresini nasıl arttırabilirim? kaç saattir farm yapıyorum pazar sürem 0 dk gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaksimenes35

pazar süresini nasıl arttırabilirim? kaç saattir farm yapıyorum pazar sürem 0 dk gözüküyor
    Shopun yoksa shop aç çünkü sanırım oyundan çıkınca sıfırlanıyor. Bi de düşük levelda yavaş artıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Shopun yoksa shop aç çünkü sanırım oyundan çıkınca sıfırlanıyor. Bi de düşük levelda yavaş artıyor

Alıntıları Göster
    shop açtım şuan metin kesiyorum ancak süre artmıyor 0 dk gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.