Şimdi Ara

Rubinum Metin2 Ana Konu (SERVER GERİ AÇILDI vol2) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
3
Favori
92.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tesla Hayranı

Hocam gelicek patch ama zamanını bilmiyorum bende bu alsam mı bilemedim şuan 10 tanesi 350 m şuan
    ben adetini 10-20 arasi toplamistim 1 yil boyunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-69F3BB092

o fiyatlar patchden once. 100-120kk arasi oalcak patch gelince
    O zaman ucuzları almak lazım
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    sonra wise man's memo'ya dönmesin wom2deki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 4 Mayıs 2018; 21:41:52 >
  • sanırım 24 saate update gelecek gm miro ya sordum bilgi veremiyoruz felan yaptı. ch99da zodiac mı kesiyorsun diyince onaylar gibi oldu
  • quote:

sonra wise man's memo'ya dönmesin wom2deki
    sorma 3-4 ay sürmüştü satmak. Valla bilmiyorum heran olabilir update.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

bu o tip bir server değil

Alıntıları Göster
    Biliyorum ama aradığım tip bir server var mı diye soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nemere ve razador dropları. zehirlenmiyor bu mahlukatlar artık

Rubinum Metin2 Ana Konu (SERVER GERİ AÇILDI vol2)

• Droplar baya değişmiş şimdi bu yeni metin map için kasmak mantıklı mı 105 metin farm getirisi düşer mi veya 115 yeni gelen daha mı karlı olur(büyük ihtimal karlıdır da değer mi) bilemedim 94 um şuan metin keserek yavaş yavaş 115 farmına kasmali mi hocam sence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yeni nemere ve razador dropları. zehirlenmiyor bu mahlukatlar artık

güzelmiş kısmetse yakında kesiyorum

biraz gelişelim , beraber jotun falana yaparız inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: sjsj9212

Droplar baya değişmiş şimdi bu yeni metin map için kasmak mantıklı mı 105 metin farm getirisi düşer mi veya 115 yeni gelen daha mı karlı olur(büyük ihtimal karlıdır da değer mi) bilemedim 94 um şuan metin keserek yavaş yavaş 115 farmına kasmali mi hocam sence

bisey diyemicem fiyatlar belli degil daha. ben 105lv lycanimi kasicam yeni guncellemeler icin. 94 olanini her ihtimale karsi o levelde birakirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

güzelmiş kısmetse yakında kesiyorum

biraz gelişelim , beraber jotun falana yaparız inşallah

onun ne oldugunu bilmiyorum ama yapariz

• canim sikiliyor m2 baslayayim diyorum ama yeni itemlar simya falan hicbir fikrim yok.

oyunu biraktigim zaman max lvl 99 du ve en iyi item zehir kilic,siyah celik falandi.

alismam zor olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

canim sikiliyor m2 baslayayim diyorum ama yeni itemlar simya falan hicbir fikrim yok.

oyunu biraktigim zaman max lvl 99 du ve en iyi item zehir kilic,siyah celik falandi.

alismam zor olur mu?
    Biraz zaman alır ama alışırsın. Başta garip gelecek biraz zorlaman lazım kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: Tesla Hayranı

Hocam tam saat tutmadım 72 k atıyorum ortalama 1.5 t falandır diye düşünüyorum ama kesin bir şey diyemem ama burası birden çok para kazandirabiliyor mesela 10 dakika içerisinde iki büyü bozma +4 aldım onun dışındaki sandıklarda başta gitmiyordu ama bekleyince çekiliyor düşük level olarak kaçta farmladiniz bilmiyorum ama tecrubelerime dayanarak burda para daha sağlam kasılıyor 42 levelde 19 k atarak saatte maksimum 500 m kasıyodum o civarlar oynuyodu ve 19k için yüzük gideri ile falan çok bir para kalmiyodu bence ama benden sağlam cari olanlar düşük levelde de baya kazanıyordu tecrübelerim olarak bunları diyebilirim hazır event var zaten 90a kasmak 2 gün sürüyor en fazla ben Mapte farmlarken 94 oldum 105 de kasılır ama maxou drobun düştüğünü söylediği için kasmayacağım
    Sizin bi üç beş dakikanızı alabilir miyim? Özel mesajınız kapalı oyun içi de konuşabiliriz.

• PM yolladım

• quote:

Biraz zaman alır ama alışırsın. Başta garip gelecek biraz zorlaman lazım kendini

Alıntıları Göster
    :D zamanla alışırsın başta garip gelecek nedir ya sddsfdgf doğru ama bi garip oldu anlatış şeklin hocam
  • selam arkadaşlar,
    servere başlamak istiyorum, karakter olarak savaşçı mı yoksa lycan mı açsam bilemedim. 42 lv da farm yapmak istiyorum birsüre. saldırı gücü ve hızı olarak lycan tercih edesim var. önerileriniz nelerdir? teşekkür ediyorum.
  • lycan tabiki de

• quote:

lycan tabiki de
    peki hocam, 42 lv da mı yoksa 55 de mi bıraksam tam karar veremedim. ayrıca 90 lv dan sonra 105 lv a nerede kasabilirim?
  • Başlanır mı geleyim mi? Oyuncu durumu nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.