Şimdi Ara

Rubinum Metin2 Ana Konu (SERVER GERİ AÇILDI vol2) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
3
Favori
92.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Üstat parayı sadece metinlerden kasabiliyorum hayalet orman 75 lik metinleri kesiyorum envanterde yüzlerce bk birikti öğrendim ki değersizmiş üstümde ejderha tanrısı +7 var istiridye açıyorum hep karavana 60 tanede 1 tane beyaz 1 tane kankırmızı çıkarabildim kutsama kağıdıyla muharebeyi +7 ye çıkarıyorum yanıyor hoppa +6 ya bir daha mavi inci iliğimi sömürdü

Alıntıları Göster
    Muhodan kurtul işe yaramaz. Ufak bossları kes.

Bi de en efso taktiklerden biri görev kitabı. Bio da kasıp satabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Muhodan kurtul işe yaramaz. Ufak bossları kes.

Bi de en efso taktiklerden biri görev kitabı. Bio da kasıp satabilirsin.

Alıntıları Göster
    Cok haklisin normal gorev kitaplari + 35 level hesapla gunde 2tye yakin kasiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: berat0600

Cok haklisin normal gorev kitaplari + 35 level hesapla gunde 2tye yakin kasiyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam bu görev kitaplarını nerden alıcam ve nasıl çalışıyor bu görev sistemi oyunda boşa kürek çekmeyelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTİ BUG -- 2 Mayıs 2018; 15:52:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Hocam bu görev kitaplarını nerden alıcam ve nasıl çalışıyor bu görev sistemi oyunda boşa kürek çekmeyelim :)

Alıntıları Göster
    Pazar arama yerine görev kitabı yaz. 35 level için normal olanı iyi. Sana bazı görevler veriyor işte 2 35 seviyelik metin taşı kes ya da 30 tane maymun atıcı 30 tane maymun savaşçı kes falan diye yaptıktan sonra da ödül veriyor. +4 taş veriyor en kötü 5m bi görev 10m 5m zararda oluyorsun ama 100 ep ya da mutluluk yüzüğü çıkarırsan 400m yapıyor tanesi bunların. Biraz şansla müthiş paralar kasabilirsin o levele göre.

• Hocam o kadar yardımcı oldun bilgi vereyim dedim oyunda göremedim Biyologlari yaptım bu hasar azaltmayı falan,liderin notu olana geldim onu beklemeye aldım şimdilik farmladim biraz düşen ıvır zıvırı sata sata biraz para kastım ruh kristali seti düzdüm çar rahatladı baya 51 ortalama 12 güç bir de el aldım şimdi yavaş yavaş farmlayıp diğer eksikleri gideriyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bugun farkettim buz direnci yaziyormus ustlerinde. ayni itemlerle benim nasil canim inmiyor cozmus degilim hala

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün biyologlar bitmişse senin 94 e kadar onun etkisidir sanırım,bide benim simyalar düşük level farmi için idealdi o yüzden biraz direnç falan ayarladım onlara onlar da etkiledi başta itemler gitmeyecek sandım ama sandıklar falan zamanla çekiyor adamlar

• Arkadaşlar herkese merhaba
    Bu gün başlamayı düşünüyorum hangi bayrak olmamı önerirsiniz akşama başlayacağım umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaxs

Arkadaşlar herkese merhaba
    Bu gün başlamayı düşünüyorum hangi bayrak olmamı önerirsiniz akşama başlayacağım umarım.
    Mavi ol daha rahat edersin başlangıçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tesla Hayranı

Bütün biyologlar bitmişse senin 94 e kadar onun etkisidir sanırım,bide benim simyalar düşük level farmi için idealdi o yüzden biraz direnç falan ayarladım onlara onlar da etkiledi başta itemler gitmeyecek sandım ama sandıklar falan zamanla çekiyor adamlar
    Siz 94 levelsiniz galiba. Nerde farm yapıyorsunuz şuan?
  • Mapte koruluk metniydi sanırım adı şu buz slotu atanlar varya hocam onlarla farmlıyorum

• quote:

Mapte koruluk metniydi sanırım adı şu buz slotu atanlar varya hocam onlarla farmlıyorum
    1 saatte ne kadar para kasıyorsunuz ortalama?
  • Hocam tam saat tutmadım 72 k atıyorum ortalama 1.5 t falandır diye düşünüyorum ama kesin bir şey diyemem ama burası birden çok para kazandirabiliyor mesela 10 dakika içerisinde iki büyü bozma +4 aldım onun dışındaki sandıklarda başta gitmiyordu ama bekleyince çekiliyor düşük level olarak kaçta farmladiniz bilmiyorum ama tecrubelerime dayanarak burda para daha sağlam kasılıyor 42 levelde 19 k atarak saatte maksimum 500 m kasıyodum o civarlar oynuyodu ve 19k için yüzük gideri ile falan çok bir para kalmiyodu bence ama benden sağlam cari olanlar düşük levelde de baya kazanıyordu tecrübelerim olarak bunları diyebilirim hazır event var zaten 90a kasmak 2 gün sürüyor en fazla ben Mapte farmlarken 94 oldum 105 de kasılır ama maxou drobun düştüğünü söylediği için kasmayacağım

• Dün akşam duyuruldu 120 level oyun içinden patch geliyor senin tecler zengin edicek hayırlı olsun

• quote:

Dün akşam duyuruldu 120 level oyun içinden patch geliyor senin tecler zengin edicek hayırlı olsun
    Henüz gelmiyor sadece tanıtımı yapılacak. Ama her an gelebilir tabi.

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Gelicek dediler ya yanlış bilgi olmasın pardon hocam ondan dedim

• quote:

Dün akşam duyuruldu 120 level oyun içinden patch geliyor senin tecler zengin edicek hayırlı olsun
    mezuniyet balosundaydim kacirmisim duyuruyu

edit: 11250 tane tec varmis
    200lusu 24kkk mi ediyor bana mi oyle geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 4 Mayıs 2018; 15:3:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-69F3BB092

mezuniyet balosundaydim kacirmisim duyuruyu

edit: 11250 tane tec varmis
    200lusu 24kkk mi ediyor bana mi oyle geldi

Alıntıları Göster
    yok naptın :D Tanesi 45ten satıyorum bende. 200lü kim alır meçhul :D 120 update gelirse fiyat artar. Şuan pazarda 20-50m arası

• Hocam gelicek patch ama zamanını bilmiyorum bende bu alsam mı bilemedim şuan 10 tanesi 350 m şuan

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    o fiyatlar patchden once. 100-120kk arasi oalcak patch gelince
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.