Şimdi Ara

Rubinum Metin2 Ana Konu (SERVER GERİ AÇILDI vol2) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
3
Favori
92.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, nemere,ejder ve razadör arasındaki fark nedir ? farm yaparken hangisini alıp kasmak satmayı kolaylaştırır veya farm için kullanılabilir. Wikiye baktım ama malum alamança
    not: hesabını bulamayınca mecbur yeni bir hesap açtım
  • ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    1 yildir oynuyorum guzel server

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-69F3BB092

1 yildir oynuyorum guzel server
    Hocam başladım ama bu bineğe nasıl biniliyor ? üzerine sağ tıklıyorum ctrl+h yapıyorum gene birşey olmuyor
  • ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    ctrl+g
  • forSETee F kullanıcısına yanıt
    pvp razador. pvm ejder. satmak için alıyorsan razador.
  • acaba büyücüler mi vuruyor o kadar?. magic ve light resist getirsene bi kaska ve bileziğe bi de +3 anti magic bas zirha beyaz renk olan taş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 1 Mayıs 2018; 13:33:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-69F3BB092

pvp razador. pvm ejder. satmak için alıyorsan razador.
    3.0 hp 2.5 def. 3 skill nemere aldım şuan 50 level oldu bile umarım zarar etmem :(
    ne kadar verdiğine bağlı. 0.5 artış mı?. nemere düzgün maximum skill almıyor. benim bildiğim çöp

Rubinum Metin2 Ana Konu (SERVER GERİ AÇILDI vol2)
  • Rubinum Metin2 Ana Konu (SERVER GERİ AÇILDI vol2)
    0.5 artışlı. 2.5tye almıştım.
    edit: tüm paramı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forSETee -- 1 Mayıs 2018; 13:36:4 >
    ejder veya razador olsa 15t ederdi 1 lv hali. karın o oranda az olur.
  • Şimdi girip bakicam dediklerinizi getiricem hocam biyologlar da bekleme süresi varmı yada istedikleri şeyler tr gibi uğraştırıcı değil değil mi wikiden baktım ama onlara yetmedi İngilizcem çeviri ile halledicem şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eğer çar dayanmıyorsa ruh kristali set yapıp nefritte buz slotu atan metinleri kesebilirsin. adını tam hatırlayamadım. itemlere ok sav ve büyü sav getirirsen buna gerek kalacağını düşünmüyorum açıkçası.Rubinum Metin2 Ana Konu (SERVER GERİ AÇILDI vol2)
    ben bu şekilde canım oynamadan behsettiğim metinleri kesiyorum.
    Tam 32 k canı kala metinin yatıyor biyologlarin ilk ikisini yaptım şimdi öyle denedim son bir iki vuruşluk can kala yapıyor bunu bir an önce biyologlari halletmem lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de ingilizlerin çok olduğu server arıyorum Türk te olsun tabi amaç ingilizceyi geliştirmek işe yarar mı bilmem ama şansımı deniyeyim
    aradığım özellikler: editsiz wslik pvp server online i yüksek olsun çar kasmayla felan uğraşmıyayım(efsunlar Türkçe olursa güzel olur tabi ama olmasada olur netten bakarım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycool44 -- 1 Mayıs 2018; 16:17:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycool44

ben de ingilizlerin çok olduğu server arıyorum Türk te olsun tabi amaç ingilizceyi geliştirmek işe yarar mı bilmem ama şansımı deniyeyim
    aradığım özellikler: editsiz wslik pvp server online i yüksek olsun çar kasmayla felan uğraşmıyayım(efsunlar Türkçe olursa güzel olur tabi ama olmasada olur netten bakarım)
    bi de yanında kaymaklı künefe olsun mu

Şaka bi yana dediğin özellikler var ancak çar kasmayla uğraşacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

bi de yanında kaymaklı künefe olsun mu

Şaka bi yana dediğin özellikler var ancak çar kasmayla uğraşacaksın

Alıntıları Göster
    wslik swlerde çar kasma işi olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycool44

wslik swlerde çar kasma işi olmuyor

Alıntıları Göster
    bu o tip bir server değil
  • quote:

bu o tip bir server değil

Alıntıları Göster
    Hocam bu ruh kemeri ve kuşak nasıl elde ediliyor ? ben 65 yaptım karakteri muharebeyi +9 yapıp siriusa çevirmeye çalışıyorum onun yerine önerdiğniz silah var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Hocam bu ruh kemeri ve kuşak nasıl elde ediliyor ? ben 65 yaptım karakteri muharebeyi +9 yapıp siriusa çevirmeye çalışıyorum onun yerine önerdiğniz silah var mı ?

Alıntıları Göster
    Para kasıp alman lazım. Bu aralar her gün 3 event var kaçırma. O silah pvp , zehir kılıcı al kendine 50 üstü ort olursa daha iyi. Azo keseceksen ölümsüz de olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Para kasıp alman lazım. Bu aralar her gün 3 event var kaçırma. O silah pvp , zehir kılıcı al kendine 50 üstü ort olursa daha iyi. Azo keseceksen ölümsüz de olsun.

Alıntıları Göster
    Üstat parayı sadece metinlerden kasabiliyorum hayalet orman 75 lik metinleri kesiyorum envanterde yüzlerce bk birikti öğrendim ki değersizmiş üstümde ejderha tanrısı +7 var istiridye açıyorum hep karavana 60 tanede 1 tane beyaz 1 tane kankırmızı çıkarabildim kutsama kağıdıyla muharebeyi +7 ye çıkarıyorum yanıyor hoppa +6 ya bir daha mavi inci iliğimi sömürdü

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.