Şimdi Ara

Rubinum Metin2 Ana Konu (SERVER GERİ AÇILDI vol2) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
794
Cevap
3
Favori
92.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yoursummerdreamz.

Hocam pass shardlar ile f7 bosslarına girmek için giriş anahtarı kraftlıyorsun, oyun içi nickim SantaClara oyundan yazarsan çok daha rahat yardımcı olabilirim.

Alıntıları Göster
    Acaba oyunda loncanız varmı :D
  • Oyunda anlamadığım şey şu, ihtiyacımız olan hemen hemen her şey npclerde satılıyor. Oyunda her yer metin kaynıyor bu metinleri biz neden kesiyoruz, oyunda ne yapmak lazım amacım ne olmalı yani?
  • Ss4Gogeta kullanıcısına yanıt
    Hocam çelik zehir ruh kristallerini almakla oyun bitmiyor. 75 silahına +55 ortalama getirmen, takılarını full turmalin yapman, Manni veya gayadaki itemleri alman (10t ediyor) , simyaları full kusursuz yapman (35-40t gider), kuşak yapman ve bir yandan çarını wslik dizmen gerekiyor. O satılan itemleri almakla çarın %5 bir ilerleme kaydediyor. Sürekli farm yapman lazım. Sanırım metin2'ye yeni başladın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahsincir

Hocam çelik zehir ruh kristallerini almakla oyun bitmiyor. 75 silahına +55 ortalama getirmen, takılarını full turmalin yapman, Manni veya gayadaki itemleri alman (10t ediyor) , simyaları full kusursuz yapman (35-40t gider), kuşak yapman ve bir yandan çarını wslik dizmen gerekiyor. O satılan itemleri almakla çarın %5 bir ilerleme kaydediyor. Sürekli farm yapman lazım. Sanırım metin2'ye yeni başladın.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 17 Ocak 2019; 15:11:30 >
  • Güncellemeden sonra oyun patch atmaya başladı 50 mbit internete rağmen 50 kb/s ile 20-25 dakika patch atıp her seferinde hata veriyor. Metin2 maceram kısa sürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Güncellemeden sonra oyun patch atmaya başladı 50 mbit internete rağmen 50 kb/s ile 20-25 dakika patch atıp her seferinde hata veriyor. Metin2 maceram kısa sürdü
    Özelden link atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 17 Ocak 2019; 23:42:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jankos55

Acaba oyunda loncanız varmı :D

Alıntıları Göster
    Loncam yok hocam tek takılıyorum şuanda :)
  • Sarı bayrak panpişler yeşillendiriniz beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar serinin 3. videosu ile karşınızdayım. Beğenip yorumlayarak bana destekte bulunabilirsiniz, teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

Arkadaşlar selamlar serinin 3. videosu ile karşınızdayım. Beğenip yorumlayarak bana destekte bulunabilirsiniz, teşekkürler

Eline sağlık hocam gayet güzel ama çok kısa tadı damakta kalıyor biraz uzun olursa daha iyi olacak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yoursummerdreamz.

Eline sağlık hocam gayet güzel ama çok kısa tadı damakta kalıyor biraz uzun olursa daha iyi olacak :D

Önceki videoya da gözatabilirsiniz. Oyunda içerik çıkarmak gerçekten zor oluyor, bu son video da çerez tadında olduğunu belirtmiştim. İçerik için yüklü müktarda para gerekiyor ki hesabı geliştirip onları sunabilesiniz. Bir sonraki video bayağı dolu dolu olacak sabırsızlıkla onun çekimlerini bekliyorum. Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar red buff olayı nasıl yapılıyor tam olarak ? 167 INT diye duydum fakat tam olarak hangi itemlere sahip olmak gerekiyor ? Bilen biri cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamit_aksln

Arkadaşlar red buff olayı nasıl yapılıyor tam olarak ? 167 INT diye duydum fakat tam olarak hangi itemlere sahip olmak gerekiyor ? Bilen biri cevaplarsa sevinirim.
    Enerji Kristali - Zekalı El Kostümü - Zekalı Kuşak - Zekalı İtemler - Kusursuz Elmas - P Skill

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 21 Ocak 2019; 18:59:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

Enerji Kristali - Zekalı El Kostümü - Zekalı Kuşak - Zekalı İtemler - Kusursuz Elmas - P Skill

Alıntıları Göster
    Zekalı kuşak ve enerji kristali dışında hepsi tamam 156 INT oluyor. Küpeye illa yuva açıp cennetin gözü atmamız gerekiyor mu yada inci kolyeye de? Yoksa saydıklarınla 167 oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamit_aksln

Zekalı kuşak ve enerji kristali dışında hepsi tamam 156 INT oluyor. Küpeye illa yuva açıp cennetin gözü atmamız gerekiyor mu yada inci kolyeye de? Yoksa saydıklarınla 167 oluyor mu ?

Alıntıları Göster
    Maden atman lazım aynen
  • Büyülü silah sura için el kostümü nasıl olmalı? Zeka mı güç mü getirim, metin ve boss efsunu yanında.

Ruh kristali seti dizilmeli mi 75 lvlim şuan, yoksa küpe ve kolye zeka veren itemler mi olmalı ?

Suraya hep zeka veren itemler önerilir ama bir kaç video izledim aklım karıştı. Zehir kılıcı için güç efsunu olsun diyenler filan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

Büyülü silah sura için el kostümü nasıl olmalı? Zeka mı güç mü getirim, metin ve boss efsunu yanında.

Ruh kristali seti dizilmeli mi 75 lvlim şuan, yoksa küpe ve kolye zeka veren itemler mi olmalı ?

Suraya hep zeka veren itemler önerilir ama bir kaç video izledim aklım karıştı. Zehir kılıcı için güç efsunu olsun diyenler filan var
    Skill yakarken zekalıları kullanıp sonra diğer itemleri kullanmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Skill yakarken zekalıları kullanıp sonra diğer itemleri kullanmalısın.

Alıntıları Göster
    Anladım. Bu sura bugu sv de geçerli demek.

Sadece zeka itemlerini efsunsuz taksam yeterli olur mu ? Kalkanımda güç ve efsun 12 var zaten.

Peki silah nasıl olacak o zaman, güç mü olacak silahta zeka mı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

Anladım. Bu sura bugu sv de geçerli demek.

Sadece zeka itemlerini efsunsuz taksam yeterli olur mu ? Kalkanımda güç ve efsun 12 var zaten.

Peki silah nasıl olacak o zaman, güç mü olacak silahta zeka mı hocam ?

Alıntıları Göster
    Aynen olur silahta olabilirse 2side olsun. Bug değil bu aslında bir özellik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Aynen olur silahta olabilirse 2side olsun. Bug değil bu aslında bir özellik.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam dediğinizi uygularım
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.