Şimdi Ara

Rubinum Metin2 Ana Konu (SERVER GERİ AÇILDI vol2) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
3
Favori
92.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rubinum Metin2 Ana Konu (SERVER GERİ AÇILDI vol2)
  • Rubinum Metin2 Ana Konu (SERVER GERİ AÇILDI vol2)
    Metin2 nin ilk zamanlarındaki o kasma ve gelişme tadını aldım şahsen burda.Özlemişim bu duyguyu

Online sayısı da insana ekstra bir zevk veriyor, diğer single player den bozma swlerden sonra gerçekten güzel

• Hangi serverı önerirsiniz ve farkları nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thiler

Hangi serverı önerirsiniz ve farkları nedir?
    Şuan server 2 öneririm çünkü server 2 daha kalabalık. Server 1de pvp dönüyor.
    Server 2 nin farkı temel olarak lycan ve dönüşüm küresi yok.
  • Arkadaşlar s2'de 75 level büyülü silahım skiller p ,iç itemler tamam. Gelişmek için ilk kuşak mı yapmalıyım yoksa simya mı ? (bütçe 3t).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Connor241

Arkadaşlar s2'de 75 level büyülü silahım skiller p ,iç itemler tamam. Gelişmek için ilk kuşak mı yapmalıyım yoksa simya mı ? (bütçe 3t).
    Kesinlikle simya. Mat dizmen 500m tutmaz etkisi devasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Kesinlikle simya. Mat dizmen 500m tutmaz etkisi devasa.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim dizdim bir set 3k gibi bir damage artışı oldu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Connor241 -- 31 Ocak 2019; 5:8:28 >
  • Chaveez kullanıcısına yanıt
    Şu anda serveri indiriyorum seninle iletişime geçmek isterim doğrusu güzel bir video hazırlamışsın tebrik ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wazuu54

Şu anda serveri indiriyorum seninle iletişime geçmek isterim doğrusu güzel bir video hazırlamışsın tebrik ederim :)
    Öncelikle tesekkur ederim. Ben sunucuyu biraktim daha dogrusu oyunu birakmis bulunmaktayim. Fazla zamanimi yiyiyordu o yuzden dogru kararin bu oldugunu dusundum. Konu sahibi oyun hakkinda bilgili bir arkadasimiz, ona tum sorularinizi yoneltebilirsiniz. Sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

Öncelikle tesekkur ederim. Ben sunucuyu biraktim daha dogrusu oyunu birakmis bulunmaktayim. Fazla zamanimi yiyiyordu o yuzden dogru kararin bu oldugunu dusundum. Konu sahibi oyun hakkinda bilgili bir arkadasimiz, ona tum sorularinizi yoneltebilirsiniz. Sevgiler

Alıntıları Göster
    Peki dostum çok teşekkür ederim kendine iyi bak :)
  • XP oranları mı düşürüldü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

XP oranları mı düşürüldü?
    Yoo aynı.
  • İlk mesajı yeniledim.

• Türkçe tanıtım ssleri eklendi

• Site linkleri eklendi

• Eskimiş bilgiler güncellendi, yenileri eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

İlk mesajı yeniledim.

• Türkçe tanıtım ssleri eklendi

• Site linkleri eklendi

• Eskimiş bilgiler güncellendi, yenileri eklendi
    Eline sağlık hocam,özellikle yeni başlayan arkadaşlar için iyi bir özet rehber niteliğinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hudut34

Eline sağlık hocam,özellikle yeni başlayan arkadaşlar için iyi bir özet rehber niteliğinde.

Alıntıları Göster
    Eyvallah sağol
  • Merhabalar. Doyumda farm yapmaya çalışıyorum. Metin efsunlu sınırsız binek ve pet aldım. Ruh kristali seti dizdim. Ancak 14-15 vurabiliyorum. Vuruş gücümü arttırmak için ilk hedefim 2-3 t arasında fiyatlarda bir kuşak almak. BunUn haricinde neler yapabilirim? 55 level adamlar 25-30 k vuruyor metine 3-4 sn de bitiriyorlar. Simya konusunda da fikir verebilirseniz memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentiles74

Merhabalar. Doyumda farm yapmaya çalışıyorum. Metin efsunlu sınırsız binek ve pet aldım. Ruh kristali seti dizdim. Ancak 14-15 vurabiliyorum. Vuruş gücümü arttırmak için ilk hedefim 2-3 t arasında fiyatlarda bir kuşak almak. BunUn haricinde neler yapabilirim? 55 level adamlar 25-30 k vuruyor metine 3-4 sn de bitiriyorlar. Simya konusunda da fikir verebilirseniz memnun olurum.
    İdarelik simya al. Hasarını çok değiştirir. Pahalı da değiller.

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    peki hangi simyaları tavsiye edersiniz? özellik olarak mutlaka olsun dedikleriniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentiles74

peki hangi simyaları tavsiye edersiniz? özellik olarak mutlaka olsun dedikleriniz
    yakut strli, onik ortlu, elmas boss ve metinl, yeşim canavarlı, grena canavarlı. İlk 3 ü en önemliler.
  • hala oynayan var mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.