Bildirim
Rubinum Metin2 Ana Konu (SERVER GERİ AÇILDI vol2) (30. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Hangi serverı önerirsiniz ve farkları nedir? -
Şuan server 2 öneririm çünkü server 2 daha kalabalık. Server 1de pvp dönüyor.quote:
Orijinalden alıntı: thiler
Hangi serverı önerirsiniz ve farkları nedir?
Server 2 nin farkı temel olarak lycan ve dönüşüm küresi yok. -
Arkadaşlar s2'de 75 level büyülü silahım skiller p ,iç itemler tamam. Gelişmek için ilk kuşak mı yapmalıyım yoksa simya mı ? (bütçe 3t). -
Kesinlikle simya. Mat dizmen 500m tutmaz etkisi devasa.quote:
Orijinalden alıntı: Connor241
Arkadaşlar s2'de 75 level büyülü silahım skiller p ,iç itemler tamam. Gelişmek için ilk kuşak mı yapmalıyım yoksa simya mı ? (bütçe 3t).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim dizdim bir set 3k gibi bir damage artışı oldu .quote:
Orijinalden alıntı: AlpKhanate
Kesinlikle simya. Mat dizmen 500m tutmaz etkisi devasa.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Connor241 -- 31 Ocak 2019; 5:8:28 > -
Şu anda serveri indiriyorum seninle iletişime geçmek isterim doğrusu güzel bir video hazırlamışsın tebrik ederim :) -
Öncelikle tesekkur ederim. Ben sunucuyu biraktim daha dogrusu oyunu birakmis bulunmaktayim. Fazla zamanimi yiyiyordu o yuzden dogru kararin bu oldugunu dusundum. Konu sahibi oyun hakkinda bilgili bir arkadasimiz, ona tum sorularinizi yoneltebilirsiniz. Sevgilerquote:
Orijinalden alıntı: Wazuu54
Şu anda serveri indiriyorum seninle iletişime geçmek isterim doğrusu güzel bir video hazırlamışsın tebrik ederim :)
Peki dostum çok teşekkür ederim kendine iyi bak :)quote:
Orijinalden alıntı: Chaveez
Öncelikle tesekkur ederim. Ben sunucuyu biraktim daha dogrusu oyunu birakmis bulunmaktayim. Fazla zamanimi yiyiyordu o yuzden dogru kararin bu oldugunu dusundum. Konu sahibi oyun hakkinda bilgili bir arkadasimiz, ona tum sorularinizi yoneltebilirsiniz. Sevgiler
Alıntıları Göster -
XP oranları mı düşürüldü? -
Yoo aynı.quote:
Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta
XP oranları mı düşürüldü? -
İlk mesajı yeniledim. - Türkçe tanıtım ssleri eklendi
- Site linkleri eklendi
- Eskimiş bilgiler güncellendi, yenileri eklendi
- Türkçe tanıtım ssleri eklendi
-
Eline sağlık hocam,özellikle yeni başlayan arkadaşlar için iyi bir özet rehber niteliğinde.quote:
Orijinalden alıntı: AlpKhanate
İlk mesajı yeniledim.- Türkçe tanıtım ssleri eklendi
- Site linkleri eklendi
- Eskimiş bilgiler güncellendi, yenileri eklendi
- Türkçe tanıtım ssleri eklendi
-
Eyvallah sağolquote:
Orijinalden alıntı: Hudut34
Eline sağlık hocam,özellikle yeni başlayan arkadaşlar için iyi bir özet rehber niteliğinde.
Alıntıları Göster -
Merhabalar. Doyumda farm yapmaya çalışıyorum. Metin efsunlu sınırsız binek ve pet aldım. Ruh kristali seti dizdim. Ancak 14-15 vurabiliyorum. Vuruş gücümü arttırmak için ilk hedefim 2-3 t arasında fiyatlarda bir kuşak almak. BunUn haricinde neler yapabilirim? 55 level adamlar 25-30 k vuruyor metine 3-4 sn de bitiriyorlar. Simya konusunda da fikir verebilirseniz memnun olurum. -
İdarelik simya al. Hasarını çok değiştirir. Pahalı da değiller.quote:
Orijinalden alıntı: sentiles74
Merhabalar. Doyumda farm yapmaya çalışıyorum. Metin efsunlu sınırsız binek ve pet aldım. Ruh kristali seti dizdim. Ancak 14-15 vurabiliyorum. Vuruş gücümü arttırmak için ilk hedefim 2-3 t arasında fiyatlarda bir kuşak almak. BunUn haricinde neler yapabilirim? 55 level adamlar 25-30 k vuruyor metine 3-4 sn de bitiriyorlar. Simya konusunda da fikir verebilirseniz memnun olurum.
peki hangi simyaları tavsiye edersiniz? özellik olarak mutlaka olsun dedikleriniz -
yakut strli, onik ortlu, elmas boss ve metinl, yeşim canavarlı, grena canavarlı. İlk 3 ü en önemliler.quote:
Orijinalden alıntı: sentiles74
peki hangi simyaları tavsiye edersiniz? özellik olarak mutlaka olsun dedikleriniz -
hala oynayan var mı acaba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X