Şimdi Ara

Ruh Hali Artırmak ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
10.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ArkadasLar gecen gun graffiti yaptım ve 8 kamu hizmeti cezası aLdım. 5 Kamu Hizmeti kaLdı... Ama bunları yaparken ruh haLim %17 ye kadar dustu... Bende hastahaneye gittim... Ruh HaLimi nasıL artırabiLirim ?...

• ruh halini önceliklerden alışveriş yapmak seçersen artırırsın
  • alış veriş yaparak ve parti düzenliyerek ama sana bi tavsiye veriyim temel yogayı geliştir ve önceliklerden spor yapmak ta sağlık her güncelemede %6 artiyo ortalama tabi sağlık 5 yıldız olursa her güncelleme sonrası %6 sağlık artışı oluyo ya restronattan çikolata al sağlık 3 düşüyo ruh hali 3 yükseliyo bölece hem sağlık hem ruh hali sorunun olmaz tani ben sana temel yogayı geliştir diyorum ama benim temel yogam yıldıssız o da ayrı bişey :)
  • tesekkurler....
  • bisürü bisürü hayvan al o da işe yarıyor ama onn ihtiyaçları için harcıcak fazla paran varsa..
  • 20 tane tavsan al bence 1 tanesi %1 verıyo yani %20 ediyo sanırsam 2 günde bir %20 geliyo :)
  • bende 18 hamster 17 guinea pig 2 köpek 1 tavşan 1 de kedi var ruh halim artık inanılmaz artıyor. Bi de zombi vurunca ruh hali artıyo
  • arkadaşlar peki bu hayvanlar günde ne kadar para yiyor ortalama???
  • Bence bira falan al şarap al Malt Viskisinden 10 tane alırsan full oluyo
  • düzgün alkol kullanma yeteneği al 5* yap brondy iç
  • yaw sekiz tane tavşan aldım yer doldu ne yapmam gerekiyo?
  • 20-25 tane çikolata ye , %100 olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vampire_Boy_42

20-25 tane çikolata ye , %100 olsun

alkol yeteneği "yoksa" 20 adet kanada viskisi iç bakim ruh halin %100 mü oluyor %99 mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyTurk

20 tane tavsan al bence 1 tanesi %1 verıyo yani %20 ediyo sanırsam 2 günde bir %20 geliyo :)

Yok öyle bişey 2 günde bir %20 gelmez. Anca 60 - 70 hayvanın olursa sağlam tutarsın ruh halini.

quote:

Orjinalden alıntı: Vampire_Boy_42

20-25 tane çikolata ye , %100 olsun

Fazlasıyla sağlıktan alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegon I -- 21 Temmuz 2008; 18:31:48 >

• Arkadaşlar bence bir sürü hayvan almayı kesip o hayvanlardan nasıl kurtulacağınızı düşünün.Çünkü;
    Ev Hayvanları ve Ruh Hali
    Şimdiye kadar ev hayvanları, ruh halinizi yüksek tutmanız için iyi bir yoldu. Bundan sonra böyle olmayacak. Artık ev hayvanları birer sıkıntı sebebi de olabilirler.

Oyundaki son değişikliklerden birisi!!!LÜTFEN DİKKAT EDİN
  • O yeni kural sayesinde şu an ruh halim %65 daha dün %100 dü ev hayvanları sağolsun
  • Peki ev hayvanlarımdan nasıl kurtulabilirim derseniz çözümü şunlar olacaktır;
    1.Hayvanlarınızı evde bırakıp evin sözleşmesini feshet.
    2.Ev hayvanlarının bakım masraflarını ödemeyip onların ölümünü yol açmak.Bunu yapmak için üzerinizde hayvanların bakım masraflarından az para bulundurmanız gerekmektedir. (Fazla hayvanı olanlar için önermiyorum.Ruh hali çok düşer.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

O yeni kural sayesinde şu an ruh halim %65 daha dün %100 dü ev hayvanları sağolsun

Evet İlk belirtiler ortaya çıkmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenilmezzz -- 28 Ağustos 2008; 13:09:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenilmezzz

Peki ev hayvanlarımdan nasıl kurtulabilirim derseniz çözümü şunlar olacaktır;
    1.Hayvanlarınızı evde bırakıp evin sözleşmesini feshet.2.Ev hayvanlarının bakım masraflarını ödemeyip onların ölümünü yol açmak.Bunu yapmak için üzerinizde hayvanların bakım masraflarından az para bulundurmanız gerekmektedir. (Fazla hayvanı olanlar için önermiyorum.Ruh hali çok düşer.)
    ufak bir düzeltme yapayım evin sözleşmesini başka bir şehre gidip fesh edin yoksa hayvanlar size gönderilir!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: mtmitatt

alış veriş yaparak ve parti düzenliyerek ama sana bi tavsiye veriyim temel yogayı geliştir ve önceliklerden spor yapmak ta sağlık her güncelemede %6 artiyo ortalama tabi sağlık 5 yıldız olursa her güncelleme sonrası %6 sağlık artışı oluyo ya restronattan çikolata al sağlık 3 düşüyo ruh hali 3 yükseliyo bölece hem sağlık hem ruh hali sorunun olmaz tani ben sana temel yogayı geliştir diyorum ama benim temel yogam yıldıssız o da ayrı bişey :)

Kessinlikle Temel yoga ve temel dövüş ikisi birlikte

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.