Şimdi Ara

Ruhi çenet hk bu videoyu neden kaldırıyorlar (DH'de Kaldırdı) :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aykan aykan

admin konuyu silmeyi unuttunuz. hani diğerlerini sildiniz ya bu kalmasın siz unuttunuz ben hatırlatıyım :))

Sen neyin kafasındasın iki tane aynı konudan açarsan tabi biri silinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruhi cenetin cogu videosu,hakkaten dayanagi olmayan,insanlarin algisini degistiren yada insanları ütopik asilsiz yerlere goturen videolardan olusuyor...

• Yok 10 memeli kadın,yok 3 kafalı adam filan.Boş boş videolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Yok 10 memeli kadın,yok 3 kafalı adam filan.Boş boş videolar

10 memeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: YapmaYapmaBunuYapma

quote:

admin konuyu silmeyi unuttunuz. hani diğerlerini sildiniz ya bu kalmasın siz unuttunuz ben hatırlatıyım :))

Sen neyin kafasındasın iki tane aynı konudan açarsan tabi biri silinir

yanlışlıkla açmıştım iki tane aynı konuyu. Ancak ilk açtığımı sildi buna yorum yapılmamıştı bende bunu da silmelerini istiyorum sadece :)
  • Hocam işin gücün yok mu senin bırak allasen adam işini yapsın kimin umurunda galaksi sayısının 10 milyon mu 20 milyon mu olduğu.
  • Geri video göndermesse ya
    Kusura bakma 2 ihtimal var
    1 Prim yapmaman için hiç cevap vermez
    2 Cevap veremez utanır
  • Adamın binlerce abonesi var diye kıskançlıktan kudurmak bu olsa gerek.

Video içerikleri yanlış veya doğru o konuda bir bilgim yok ama madem yanlışları düzeltmeye bu kadar meraklısınız, o zaman daha önemli şeylerden başlayın düzeltmeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overclock Makinesi

Adamın binlerce abonesi var diye kıskançlıktan kudurmak bu olsa gerek.

Video içerikleri yanlış veya doğru o konuda bir bilgim yok ama madem yanlışları düzeltmeye bu kadar meraklısınız, o zaman daha önemli şeylerden başlayın düzeltmeye.

Ne gibi mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

Ruhi çenetin kanalını tek kalitesiz bulan ben miyim? Videoları çok boş beleş şeyler bence, bilgilendiğimi hissetmiyorum izleyince

O zaman sende bir sorun var. Ben gayet de bir suru şey öğrendim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

Ruhi çenetin kanalını tek kalitesiz bulan ben miyim? Videoları çok boş beleş şeyler bence, bilgilendiğimi hissetmiyorum izleyince

Neleri öğrendiğini sorabilir miyim yani bunu öğrenmek için soruyorum anlamak için yanlış anlama ruhi çenetin izleyicilerine abonelerine karşı bir tutumum yok her ne kadar ruhi çeneti eleştirmeme rağmen :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

Neleri öğrendiğini sorabilir miyim yani bunu öğrenmek için soruyorum anlamak için yanlış anlama ruhi çenetin izleyicilerine abonelerine karşı bir tutumum yok her ne kadar ruhi çeneti eleştirmeme rağmen :)

Aklima ilk gelenlerden soyliyim bi iki tane . bi videosu verdi dunyanin en yalniz adami adli video. O videodan apollo11 i ve uzay boşluğunda çalan muhteşem bir mirildanma müziğini öğrendim. Hitler ile alakali yapdigi videodan birsuru şey öğrendim simdi hepsini tek tek yazdirtmakla ugrastirma ac izle 11dk bisi zaten

• Youtube kanalın hayırlı olsun
  • Bence haksızlık ediyorsunuz adamın paylaştıkları zaten bilimsel videolar değilki tarihi bazı olayları yabancı kaynaklardan çevirip fotoğraf ve soundtrack ekleyerek sunuyor.Aklı başında olan her insan anlar zaten bazı absürd şeyleri bence hoş vakit geçirmelik videoları var.
  • Oha Diyorum kanalına konuk olmuştu bi kere Ruhi. Cezalı bir yarışma oynuyorlardı ve ceza acı biber turşusu yemekti. Herkes kaşıkla biberleri tek tek alırken Ruhi bey kavanoza komple elini daldırmayı tercih etti. Benim için o gün bitti ne zaman görsem midem bulanıyor. Seside çok itici ayrıca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Bence haksızlık ediyorsunuz adamın paylaştıkları zaten bilimsel videolar değilki tarihi bazı olayları yabancı kaynaklardan çevirip fotoğraf ve soundtrack ekleyerek sunuyor.Aklı başında olan her insan anlar zaten bazı absürd şeyleri bence hoş vakit geçirmelik videoları var.

Ancak ben zaten bilimsel bilgiler verdiği videoları konu aldım, "kesinlik" olan bilimsel bilgileri sadece.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.