Şimdi Ara

Ruhi çenet hk bu videoyu neden kaldırıyorlar (DH'de Kaldırdı) :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu videoyu hazırlama amacım hakaret etmek değil.
    Fakat daha önce hazırladığım, kendisine atıfta bile bulunmadığım sadece verdiği bilgilerin yanlış olduğunu gösterip doğrusunu paylaştığım videoları ruhi çenet tek tek kaldırttı.

Millet olarak efsanelere inanmayı o kadar çok istiyoruz ki, "bilim" kelimesi sanki hayalet gibi geliyor.
    Gerçeğe ulaşmak, bir labirentten çıkış yolu bulmak gibi geliyor.
    Efsane üretenleri baş tacı yapıyoruz.
    Videodaki üslubum sertleşti çünkü, ruhi, telif hakkı ihlali gerekçesi ile Çalmadan hazırladığım videoları kaldırtırken, kendisinin Çalınan videoları onlarca kanalda olmasına sesini çıkarmıyor. o yüzden herkese hak ettiği üslup ile konuşmak her zaman en doğrusudur.
    Saçma sapan hareketler ile saklamaya çalışmak yerine bir kişi de gerçek "bilgi" ile cevap veremedi!
    Neden? Çünkü bilimsel terbiyesi olmayan bir toplumun reaksiyonudur bu.
    Son olarak, hazırladığım videoların telif haklarını ihlal ettiği falan da yok, adil kullanım çerçevesinde eleştiri amaçlı videolardı fakat gelin görün ki telif haklarını bile bilmeyen bir zihniyet, okumuş cahil, kara cahilden daha tehlikelidir :)

https://www.youtube.com/watch?v=DX45Ro7KITc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykan aykan -- 10 Haziran 2015; 20:25:09 >

• Ruhi çenetin kanalını tek kalitesiz bulan ben miyim? Videoları çok boş beleş şeyler bence, bilgilendiğimi hissetmiyorum izleyince

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADMIN,

Konuyu açarken yanlışlıkla 2 konu birden açılmıştı.

Diğerini sildin.

Bunu unutma bunu da kaldır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykan aykan

ADMIN,

Diğerini sildin.

Alın bunu burdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işlerden ekmek yiyen birisi olarak sana tavsiye verebilirim. Ruhi çenet videolarında genellikle warez fotoğraflar kullanıyor. Kullandığı fotoğrafları stock sitelerden satın alarak youtbede telif hakkı oluşturup ruhin çenet videolarına atıp kanalını kapattırabilirsin. Biraz zahmetli ve masraflı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

Bu işlerden ekmek yiyen birisi olarak sana tavsiye verebilirim. Ruhi çenet videolarında genellikle warez fotoğraflar kullanıyor. Kullandığı fotoğrafları stock sitelerden satın alarak youtbede telif hakkı oluşturup ruhin çenet videolarına atıp kanalını kapattırabilirsin. Biraz zahmetli ve masraflı olur.

Telifli resim kullanıyor konuşmuştum bende youtuberım ifşa olmayım kanalı gostermeye gerek yok ayrica bu bence cok ahlaksizca bir sey olur

• önlerden belki tutar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu işlerden ekmek yiyen birisi olarak sana tavsiye verebilirim. Ruhi çenet videolarında genellikle warez fotoğraflar kullanıyor. Kullandığı fotoğrafları stock sitelerden satın alarak youtbede telif hakkı oluşturup ruhin çenet videolarına atıp kanalını kapattırabilirsin. Biraz zahmetli ve masraflı olur.

Eyv ama kapattırmaya çalışmıyorum sadece yanlış bilgileri açıklıyordum ancak her ne olduysa youtube'dan videoları kaldırıyor.
    Forum sitelerinde paylaştığımda forum siteleri de kaldırıyor. Donanım haber'de kaldırdı.
    cılkını çıkarttınız iyice. ne kadar KORKAK bir toplum olmuşuz. Aman bana bişey olmasın (!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reablo

quote:

Orijinalden alıntı: aykan aykan

ADMIN,

Diğerini sildin.

Alın bunu burdan

Alırlar merak etme, doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlar zaten sen hiç merak etme boşuna!
  • aykan aykan A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim helal olsun ben bilmiyordum bunları sayende öğrenmiş olduk yaymak lazım bu videoyu

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

Kardeşim helal olsun ben bilmiyordum bunları sayende öğrenmiş olduk yaymak lazım bu videoyu

Anlamadığım, donanım haber dahil olmak üzere youtube'tan diğer forum sitelerinden neden kaldırılıyor. Gerçekten merak ediyorum bunu :)
  • adam dünyanın en kalabalık orduları diye video yapmış.türkiyeye abd uçak gemisi cvn 75 in fotoğrafını koymuş.şimdi nasıl ciddiye alıyım bu adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

adam dünyanın en kalabalık orduları diye video yapmış.türkiyeye abd uçak gemisi cvn 75 in fotoğrafını koymuş.şimdi nasıl ciddiye alıyım bu adamı.

O videosunu izlemedim, izlesem onu da koyardım yaptığım videoya :)
  • Videoyu bilgisayarınızda bulundurun da, her ihtimale karşı kenarda dursun. Ayrıca tekrar telif hakkı yerseniz telif hakkı yediğiniz her şeyi belirtin bize ki, burada araştırıp o kişinin gerekli cevapla karşısına çıkabilecek çok kişi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

Ruhi çenetin kanalını tek kalitesiz bulan ben miyim? Videoları çok boş beleş şeyler bence, bilgilendiğimi hissetmiyorum izleyince

Bizi korkutmasa iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nytekrias

Videoyu bilgisayarınızda bulundurun da, her ihtimale karşı kenarda dursun. Ayrıca tekrar telif hakkı yerseniz telif hakkı yediğiniz her şeyi belirtin bize ki, burada araştırıp o kişinin gerekli cevapla karşısına çıkabilecek çok kişi var.

Linkteki resme bakabilirsiniz, kapanan kanalımdaki bir tane video'ya gönderdiği telif hakkının ekran görüntüsünü almıştım.
    Ancak bu videoda kendisinden alıntı yapmadım, daha video kaldırılmadı. Diğer videoları 1-2 gün içinde kaldırıyordu :)
    http://i.hizliresim.com/OqN17z.png

• quote:

Orijinalden alıntı: Coskun Marley

quote:

Telifli resim kullanıyor konuşmuştum bende youtuberım ifşa olmayım kanalı gostermeye gerek yok ayrica bu bence cok ahlaksizca bir sey olur

Dostum doğru söylüyorsunda biliyorsun teliften dahada aşağılıkça davranışda durduk yere flag atmak. Ruhi elemanın videoları flaglıyormuş. Bana yapsa varya duman ederim onu.

• 1 milyar yılına kadar yaşanacaklar videosu çok saçmaydı.

• admin konuyu silmeyi unuttunuz. hani diğerlerini sildiniz ya bu kalmasın siz unuttunuz ben hatırlatıyım :))
  • Türk'ün bilime bakışını yansıtan saçma sapan işler yapan birisi. 5-10 yıl önce forumlarda dolaşan maddeleri toplamış derlemiş videosunu çekmiş. Facebook sayfasında da üniversitelerde kendi videolarının izlendiğini gösteren fotograflar paylaşıyor yahu Türkiye gibi 2-3 üniversiteye sahip ülkede Çemişgezek Üniversitesinde senin videoların izlense ne olur oradan mezun olacak ögrenciler asgari ücrete muhtaç yaşayacak insanlar zaten.

Videolara biraz gizem biraz merak unsuru koy itele Türklerin önüne akşama kadar izlerler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.