Şimdi Ara

Ruhi Çenet kanalını 3. kez çaldırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konumuz güncellenmiştir 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoa kullanıcısına yanıt
    Gülersem basima gelir diye korkuyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Otomatik resim indirmeyi kapat ve şüpheli dosyaları indirme. Dediğimi yapınca maillerde logo bile yüklenmeyecek ama virüs kapmazsın. Ayrıca hem iş için bir hem de bireysel için 2 tane email olsun.

Linus gibi Ruhi'ye de aynı taktik uygulandı gibi görünüyor. Yani Session ID ile senin bütün hesaplara ulaşıyorlar ve bu sisteme 2FA gibi şeyler de bir şey yapmıyor. Hani ele geçti mi hemen hızlı bir şekilde, diğer bilgisayardan şifre değiştirme yapacan, virüs bulaşan bilgisayara da format atacan.

• Bu kanal çalanların video yüklemedeki amacı ne tam olarak? O kanalın kitlesi zaten izlemeyecek veya sahibi geri alacak, niye uğraşıyorlar?

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Dostum, basit bir emaile gelen kripto dolandırıcılığı bile epey para götürüyor. Bir de bunları düşün.

Geçen bir Kripto dolandırıcı mesajı gördüm, eleman şantaj yaparak para alıyor. Verdiği adresi blockchain de araştırınca en az 2000 dolar değerinde BTC gördüm.

• Artık bu zevke girer diyesim geldi. Neyse kurtarır inşallah tekrardan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Hiç açmadım yayını ama orda da seyircilere link atıp onları da hackliyor olabilirler. Şu kripto adresine kaç para gönderirseniz 2 katını size göndericez diyor olabilirler. Ripple gibi büyük coin isimleri koyuyorlar onu pumplatamazlar ama yapay zekayla ripple ceosuna yeni bir coin çıkarıyoruz diyip kendi coin isimlerini verip alanların üstüne mal boşaltabilirler.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Evet işin o kısmı öyle. Ama hadi kanalı çalıp para istiyorlar, video niye yüklüyorlar orası garip :) Kimlik avı maillerine de av olmamak için yapılacak ilk iş gönderici adresini kontrol etmek olmalı. Zaten çoğu adresten belli oluyor.

Evet bak bu aklıma gelmemişti, kanal sahibinin izleyicileri üzerindeki güvenilirliğinden yararlanmaya çalışıyor olabilirler. Tuzağa düşürdüğümüz kardır mantığıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 7 Mayıs 2024; 0:31:42 >
  • Şifreyi Ruhi123456 yapmıştır 😂

• gmaile zor giriyorum ben. nasıl çaldırıyorlar şaka gibi.

authenticator vs kullanmıyor mu ?

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

yok la senin gibi işte akıllanmıyor

• Götünde ki dona sahip çıksın.. Reklama bağladi artik. Toptan gitsin artik.

Alamadı mı hesabı hala? Eğer öyle ise YouTube bir iade eder iki iade eder üçüncü de ne halin varsa gör der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 7 Mayıs 2024; 8:49:44 >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt

Session Hijacking ile yapılıyor yani 2FA vs. hiç biri tutmaz bu tekniğe. Önemli olan buna sebep dosyanın bilgisayara girmemesi. Girdiği anda GG. Hemen format atmak lazım ve bir başka bilgisayardan şifrelerin hepsinin değişmesi lazım.

• Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt

Sadece ilkinde linke tıklamış diğerleri aynı hackerların tekrar hesabı ele geçirmesi. Pcye format atsan da o modeme girmiş her teknoloji aletine hatta modemin içine virüs yayılıyor diyen var. Ortamdaki tüm teknolojik aletleri değiştirmesi lazım bu durumda.

Hem Windows kullanıyorsun hem de mail ile gelen exe dosyayı açıyorsun. Iyi cesaret varmış ama sonu pek iyi olmamış 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt

Bilgisayar kullanmasınlar 🙂

• nexus can N kullanıcısına yanıt

bilgisayardan anlıyosan bana da bi el atıver ya.

• fatihgeyikci kullanıcısına yanıt

tamam sor söylim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.