Şimdi Ara

Ruhsat Değiştirme (devir işlemi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben aracın noterden satışını aldım şimdi sadece ruhsat değişecek yalnız benim aracın kayıtlı olduğu yer maltepe ben avrupa yakasındayım bi kaç kişiden duyduğum kadarı ile iadeli taahütlü gönderincede işlem yapılıyormuş bu nasıl oluyo çoğu muameleci bu şekilde gönderiyomuş hallediyolarmış bende böyle birşey denecem olurmu eğer olmaz derseniz bana adresini verin hocam bu maltepedeki trafik şubenin ben oraya gidip hallettiriyim zaten ruhsatın 1 tanesi değişcek sanırım diğerinin değişmesine gerek yok diye biliyorum doğrumu sizce muayenesi 2011 e yapıldı

beni bu konuda tam aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar
    hepinize şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

• yokmu cevaplıcak arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kastinbjk

merhaba arkadaşlar

ben aracın noterden satışını aldım şimdi sadece ruhsat değişecek yalnız benim aracın kayıtlı olduğu yer maltepe ben avrupa yakasındayım bi kaç kişiden duyduğum kadarı ile iadeli taahütlü gönderincede işlem yapılıyormuş bu nasıl oluyo çoğu muameleci bu şekilde gönderiyomuş hallediyolarmış bende böyle birşey denecem olurmu eğer olmaz derseniz bana adresini verin hocam bu maltepedeki trafik şubenin ben oraya gidip hallettiriyim zaten ruhsatın 1 tanesi değişcek sanırım diğerinin değişmesine gerek yok diye biliyorum doğrumu sizce muayenesi 2011 e yapıldı

beni bu konuda tam aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar
    hepinize şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Öncelikle hayırlısı olsun , Allah yeni aracını kazasız belasız kullanmak nasip etsin..

Ruhsat değiştirmen için gerekli evraklar :
    *noter satışının aslı & 2 fotokopisi
    *çift ruhsat aslı
    *zorunlu trafik sigortası aslı
    * 2 adet ek-1 formu.. bu formlar trafik şubelerine başvuru için gereklidir , muayene istasyonunda veya trafik müşavirlerinde doldurtturabilirsin.
    ama muameleciye vericem diyosan 40-45 lira vekalet vermen gerekir "iadeli taahhüt değil"

• Amin Allah razı olsun senden dediğin gibi halledecem ama birde şu maltepedeki trafiğin adresini öğrensem çok makbule geçecek çünkü karşıyı çok fazla bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: canerdundar1

Öncelikle hayırlısı olsun , Allah yeni aracını kazasız belasız kullanmak nasip etsin..

*çift ruhsat aslı
    * 2 adet ek-1 formu.. bu formlar trafik şubelerine başvuru için gereklidir , muayene istasyonunda veya trafik müşavirlerinde doldurtturabilirsin.
    ama muameleciye vericem diyosan 40-45 lira vekalet vermen gerekir "iadeli taahhüt değil"

• quote:

Orijinalden alıntı: kastinbjk

Amin Allah razı olsun senden dediğin gibi halledecem ama birde şu maltepedeki trafiğin adresini öğrensem çok makbule geçecek çünkü karşıyı çok fazla bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: canerdundar1

*çift ruhsat aslı

Şube maltepe merkez camii'nin hemen karşısında.. artık nerden geliceksin bilmiyorum ama vapurla kadıköy'e geç kadıköy'den 21A'ya bin şöföre 20 dakikada 1 hatırlat "maltepe camii'nin önünde indir beni" die..

• SELAM..

Ben trafik müşaviriyim.. öyle bi uygulama yok iadeli göndereyim işlemimi yapıp bana göndersinler gibi...

Trafik şubesine ya kendiniz kimliğiniz ve evraklarla gideceksiniz..yada vekalet vererek işlemlerinizi yaptıracaksınız...
  • Arkadaşlar merhaba,

2.el bir araç aldım. Takipçi arkadaşa geçen hafta salı günü vekaleti vs.verdim. Araç ilk olarak kadıköyden çıktığı için oradan çıkması gerektiğini ama oradaki bilgisayar sistemlerinin değiştiğini 3-4 işlemin sürebileceğini söyledi. Bugun aradan 1 hafta geçti ve bana senin iş cumaya anca hazır olur diyor.Bilgilisi olan varsa yazabilirmi 10 gün ruhsat nasıl sürüyor? Gerçekten öyle bir bilgisayar değişikliğinden dolayı kadıköy şubede evrak birikmesimi mevcut?

Birde bu araç devir trafik sigortası ve muamele ücreti ne kadar tutuyor ? bilgisi olan varsa yazabilirmi?? araç :2000 model a3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekimmm -- 9 Aralık 2009; 18:58:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Araç Plaka İşlemleri
    5 yıl önce açıldı
    Vekaletname de düzeltme işlemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 gün uzun bir süreymiş. Bir süre önce, ufak bir aksaklık olduğunu biliyorum ama şuanda sistem düzgün işliyorsa 10 gün uzun bir süre. Ben Beşiktaş şubeye kayıtlı aracımın ruhsatını verdiğim günün ertesi akşamı almıştım muameleciden.
  • Akadaşlar ben de 2. el araç aldım kadıköy şubenin adresini bilen var mı?
  • Senen sonu olduğundan işlemler sarkabiliyor yoğun talepten dolayı bilginiz olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.