Şimdi Ara

Ruhsatı arabada bırakıyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
0
Favori
16.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi her zaman alırım arabadan 20 dk'lıgına bile insem alırım hırsız bu sabah akşam büyük yer küçük yer dinlemez biz artık toplum olarak vurdum duymaz olmusuz adam caddede bayılmış dönen bakan yok malesef
  • ruhsatı hiç bir zaman arabada bırakmam ben arabadaysam oda arabada ben evdeysem oda evde olur biz ayrılamayız
  • yok mu açıklık getircek biri çalıntı halinde kasko benim bildğim sadece 2 anahtarı istiyor
  • Kısa süreli bir yere durdunuz o sırada araba çalıncı kasko burda problem çıkarıyor mu?

ruhsatın sürekli yanında taşınmasıda sakıncalı. geceleri araba park edildiğinde tamam herkes hemfikir ruhsat araba da bırakılmaz ama bir yerde işin var arabayı durdurdun ruhsatı almazsan kasko ruhsatı yanına almadığın için ödemem yapamam mı diyecek.

Eğer öyleyse kasko şirketleri bunu neden açık açık beyan etmiyor.

Bence çok saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 25 Temmuz 2007; 23:24:56 >
  • ruhsatı hiç yanıma almam. sitede oturuyorum komşularımızdan da alana pek rastlamadım. ama ankara dışına gitmişsem aklıma gelirse alırım.
    aslında biran önce bu alışkanlığı kazanmam lazım...
  • kendi garajımızda durduğu için kapıyı bile kitlemiyor babam
    ama şehir dışına fln çıkarsa kapı kitliyor en azından.

ama ruhsatı alma gibi bi alışkanlığımız yok.
    en kısa zamanda alışmak lazım malum ortalıkta hırsız kaynıyor
  • şirketin garajına bırakırken kapalı garaj olduğundan olsa gerek daha bi güven verir ondan dolayı almam ama evimin bulunduğu sitenin otoparkı açık ondan alırım...
  • eğer anahtar teslim ediyosam(yıkamacı otopark vb.) alırım yoksa hiç almam. Cam filmlerime güveniom birazda. Filmli arabalara pek dadanmıyolar. Gerçi şimdi böle dedim ya yarın araba soyulur
  • gözümün önünde olacağı ve 2 dk'dan fazla sürmeyen duraklamalarda bazen bırakırım ama diğer her türlü durumda arabadan indiğimde yanımda olur.
    üstüne bir de metrocity veya cerrahpaşada emin olamıyorum; kapı kilidini zorladıklarından beri de mutlaka direksiyon kilidini takarım.
  • İzmir'de yaşıyorum...ruhsat genelde arabada duruyor
  • arkadaşlar bence ruhsat arabada güvende, yanınızda kaybederseniz ne poh yiyeceksiniz merak ediyorum
  • haftanın 4 gününü otoparkta geçirir almam yanıma
  • adanada yaşıyorum almam ama kilitlerim torpidoyu.
  • Kapalı otoparkımız var oraya koyduğumda dahi ruhsatı yanıma alırım. Zaten cebimden çıkarmam hiç.

Evde fortmantonun orada bi kutu var onun içine koyarım. Bazen annemde kullanıyor o yüzden.
  • Almıyorum çogu zaman almalıyım sanırım.
  • Almam hiçbir zaman

Kasko anahtar olmayınca ödemiyor ruhsat olmayınca değil
  • Sürekli yanıma alırım.Evde de anahtarla beraber bir yeri vardır.Oraya koyarım.Arabayı kullandığım zamanlarda ise arabada bırakmam yanıma alırım.
  • vallA anahtari da uzerinde biraktigim oluyo memlekette

buyur sehirde asla
  • ya bende hiç almıyorum hep arabanın orta kolun gözünde duruyo almalıyız sanırım? ama kaskonun ruhsat yok diye parasını ödemeyeceğini sanmıyorum asilx 'in dediği gibi bende anahtar olmayınca (asıl ve yedek) vermiyorlar diye biliyorum.

umarım dogru biliyorumdur
  • Kesinlikle bırakmam ayrıyetten evde arabanın anahtarını bile görünür bir yere bile bırakmam.Ne oluuuur ne olmazzz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.