Şimdi Ara

Ruhsatı istediğim trafik şubeden alabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ustalar sürekli soru soruyorum ama affola daha yeniyiz. :)

Ben motoru küçükköyde bi noterden satışını aldım sigortasını yaptırdım ama henüz ruhsatımı almadım ruhsatı istedigim trafik şubeden alabilirmiyim ? Yoksa küçükköydeki trafik şubeye gitmem gerek? 2. El aldım 0 motor değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Drasfiti34 D kullanıcısına yanıt
    adresine gelecektir, gelmezse adresin bulunduğu ilçe trafik şubededir, ordan sorman lazım. nüfusa kayıtlı olduğun adres neresi ise ruhsat o adrese düzenleniyor.
  • Ruhsatı istediğin trafik tescil şubesinde cikartabilirsin

• 2.el alım satımlarda noterden alınan kağıtla istediğiniz şubeden alabiliyorsunuz diye biliyorum ben.

Sizin dediğiniz sıfır motorlarda ruhsat işlemi içindi sanırım.

• Drasfiti34 D kullanıcısına yanıt
    Eğer trafik sigortasını yaptırdıysanız noter satışını takip eden ilk 15 gün, satış yapılan ildeki istediğiniz şubeden alabiliyorsunuz. 15 günden sonra nüfusa bağlı olduğunuz adrese posta yolu ile gönderiyorlar. Eğer dağıtım esnasında adreste biri varsa imza karşılığı teslim ediliyor. Adreste biri yoksa ilgili ptt şubesinden teslim almanız için 1 hafta bekletiliyor almazsanız bağlı olduğunuz şubeye teslim ediliyor. Bundan sonra bağlı olduğunuz şubeden alabiliyorsunuz.

• Teşekkür ederim cevaplarınız için.. 15 günü geçti ama gelen giden posta falan yok kendi oturdugum semtteki trafik şubeye gidip deneyecegim pazartesi günü buraya sonucu yazarım.

• Noterden aldigin gecici ruhsatin altinda yazar hangi subeden alacagin. postayla gondermiyorlar kendin al.

• quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

2.el alım satımlarda noterden alınan kağıtla istediğiniz şubeden alabiliyorsunuz diye biliyorum ben.

Sizin dediğiniz sıfır motorlarda ruhsat işlemi içindi sanırım.

nerden alacağı bellidir. istediği şubeden nasıl alacak önceden hazırlanması lazım, aynı çıkmıyor diye biliyorum.
  • Az önce okudum satış belgesini aynı şu şekilde yazıyor umarım diğer arkadaşlarında işine yarar..

Ruhsatı istediğim trafik şubeden alabilirmiyim?

• Arkadaşlar bugun ruhsatı farklı bir trafik şubede çıkardım,

İstediğimiz yerden çıkartabiliyormuşuz sorun olmuyor bilginize :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.