Şimdi Ara

RUMBA MÜZİĞİNİ CEBİME ZİL SESİ YAPSAM HAVAM OLURMU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tLf bi caLıo otobüste

- Aşıkkksııııııınnnnnnn DIT DIT DIT DIRIDIRI DIT AAAAaaaaaaşıksııınnnnn DIT DIT DIT DIRI DIRI DIIITT Sen aşıhksın arkadaaşş Allah Belanı verecek evladım arkasından sazcılar daLıo

OtobüstekiLer sana bakıo cok kötü bi durum
    en iisi sessiz mode on titre$im

• Koy Lithium u keyfine bak

sevdiğimden dolayı koyuorm ama belli bi havası da oluo tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GothicRock -- 25 Temmuz 2007; 23:22:01 >
  • Zil sesiyle hava mı olurmuş bu aralar ne kadar kıro diye tabir edilen tip varsa hava atmak için dinler oldu bu şarkıyı insanın duyunca midesi bulanıyo artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cani8899

rumba koycağına git ibonun müziğini koy daha iyi

O dahada beter.
  • 14-17 yaş konusu olmuş. Gençleri daha önemli şeylerle ilgilenmeye davet ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: guenen

14-17 yaş konusu olmuş. Gençleri daha önemli şeylerle ilgilenmeye davet ediyorum.

peki bu nasıL

http://forum.donanimhaber.com/m_16139685/tm.htm

• Telefonun çaldığında ilgi görmek istiyorsan böyle bi başlık açmıştık aşağıda link
    http://forum.donanimhaber.com/m_10745288/mpage_1/key_//tm.htm#10745288
    benim verdiğim müziklere bak sen tam dikkat çekici ama kızın yanında SEVDİĞİM BİR KIZ VARDI OLMUS BİR KAHPE şarkısını zil sesin yapabilirsin eğer başka bir erkekle dolaşıyorsa muhabbete bak :)
  • O şarkıdan nefret etiiğm kadar hçbi şarkıdan nfret etmemşmdrduyunca bi kötü oluyorm çok ii bi mekandayken ya da yanından geçerken o müzik çalarsa soğuyorum o yerden o derece yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

O şarkıdan nefret etiiğm kadar hçbi şarkıdan nfret etmemşmdrduyunca bi kötü oluyorm çok ii bi mekandayken ya da yanından geçerken o müzik çalarsa soğuyorum o yerden o derece yani..

aynen

• Bu şarkının asıl adı ne arkadaşlar?

Limewire'da rumba diye aratınca; doğal olarak bir sürü rumba şarkısı çıkıyor, ama hiçbiri aradığım değil
  • aspava kebapçısının motor servisçileri tarafından ne zaman çalınsa küfür ederim bide motorlarının ses sistemlerine yakından bakma fırsatım oldu ve ses sisteminin üzerine kocaman HİFİ çıkartması yapıştırmış gülmekten koptum
  • çok çocukça olur birader
  • rumbayı zil sesi yapacaksan zil sesini sonuna kadar ayarlamayı unutma
  • dj hakkı diye ara o zaman bulursu ben öyle yaptım
  • tamam şarkı güzel ama kıroların eline geçmiş durumda bence deneme bile kendin ol rahat takıl

• aman ?u müzikk bide son sesde çalmazm? korkmu?tum bi ara aniden çal?nca
  • quote:

Orjinalden alıntı: sametK

dj hakkı diye ara o zaman bulursu ben öyle yaptım

sağol arkadaşım...buldum sayende

dj hakkı- underground mix
  • Titreşimde kullan. Yada normal bi zil koy.
  • Dünyada duyduğum en iğrenç sesler bütünü,şarkı bile diyemiyorum...
  • 1.5 senedir telefonum sessizde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.