Şimdi Ara

RUMBA MÜZİĞİNİ CEBİME ZİL SESİ YAPSAM HAVAM OLURMU? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: miyon

bi arkadaş tavsiye etti ama çok saçma gibi geldi müzik bana kro gibi gelsede denemek istiyorum kızları etkileyebilirmiyim?utangaç biriyim arkadaşım herzaman siyah giyme şöyle renkler giyin cep telefonunun sesini klasik nokia sesi kullanma hareketli bişey olsun vs diyo siz ne diyosunuz rumba biraz abartı olmazmı?

Her şey daima sende biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 27 Temmuz 2007; 16:43:49 >
  • Bence iğrenç bir müzik.

Birde Türk kadın şarkıcılardan biri bunu şarkı yapmış.

• Özentilik başka birşey degil...Ne bu kızları elde etme cabası anlamıyorum bırakın onlar size gelsinler ala ala
  • ben orgazine işlerin sound tracklarından(hüsnü şenlendirici) olan sina nari yi kullanıyorum çok güzel oluyo tavsiye edrim
  • al bunu koy kendim hazırladım daha etkili olur en azından farklı...

http://rapid-share.com/files/45195894/take_me_out_yuksek2. mp 3.html

aradaki "-" kaldırılacak
    bir de mp ile 3 arasındaki boşluk silinecek
    foruma da link eklemek elzem olmuş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peugeot206WRC -- 26 Temmuz 2007; 19:40:44 >
  • bencede modası geçti hem iğrenç bi müzik davulla zurna koy sen :):) yanlama boş bilezik sivas halayı vs vs :))))
  • bence in flames'ten bi şarkıyı yap nasıl bütün kızlar bakar sana
  • yap yap oyle bır havan olur kii
  • Onu melodi yapacağına Kahtalı Mıçı dan - Don't I lov yuu parçasını yap daha iyi
  • o şarkıyı kimde duysam içimden küfrediyorum bizim servis şöförü de zil sesi yapmış onu herkes dalga geçiyordu adamcağız alay konusu oldu müziğin zaten anlamı yok dj köksal diyenler de var ona
  • Hüsnü Şenlendirici'nin ki o çok güzel bir şarkkı ya bide Hicaz var organize işler onada biterim. Kaval sesi koycan en güzeli o ya da titreşime al öylle kalsın.
  • vazgeçtim koymicam çoğunluk istemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

Orjinalden alıntı: sametK

dj hakkı diye ara o zaman bulursu ben öyle yaptım

sağol arkadaşım...buldum sayende

dj hakkı- underground mix

ula ula ula andırgrand miks bu nedir kardeş ne underground'u falan ne dj hakkı'sı(bu kim lan?). Şarkının adı Hector Elfather-Rumba. Gece gece iyi güldüm ya. o değilde şimdi bi tane daha apaçi parçası var o da ''roman'' diye geçiyo galiba hani böyle kesik kesik başlıyo. Her ikisini de duyunca kötü gözle bakıyorum açıkçası. ''Dıt dıt dıt dırı dırı dıt...'' aman aman evlerden uzak...

• kro mode on!
  • mauhauhua bu melodiyi her duyasımda ağzım kulaklarıma varıyor. yok böyle bir barzo müzik
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

Rumba müzigini zil sesi yapsam havam oLurmu

Læ qüLmekten koptum

ßizim burda qecen 10 apachi sahinden 7'sinde bu sarkı calıo dıt dıt dıt dırı dırı dıt dıt dıt dırı dırı

tam bi kro olursun

• beyler bilmiyorsunuz galiba artık bu devirde kro olmakta işe yarıyor herhalde.baksanıza ibo abimiz bile remix yapıyor.

van tuuu turii ağrı dağın eteğindeee

• yenibosna'damı oturuyon
  • ne oldu rumba işi
  • havan olmaz olan havanda iner git ne bileyim tiesto falan çakta havan olsun tiesto yer rumbayı rumba falan tanımaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***T-MAC*** -- 4 Ağustos 2007; 19:05:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.