Ultisini 2-3 oyunda anladım.Genel itibariyle baktığımızda oynanabilicek bi şampiyon yeni gelen skinle beraber göz zevkine daha çok hitap eder al bence.
Tek kusuru çok ısınınca 6 saniye kendini susturması.
Bizim forumumuz teq atmayı sever, rumble onlara ters düşüyor çünkü sürekli hasara sahip Q sunun hepsini tutturursan yetenek gücünün tamamını orana almış olursun build olarak tek bir buildi var zaten.
Kombosu E ile başlar rakip slowlandığı için Q dan tan hasar almasını sağlamak gerekir, çok iyi konumlanman lazım Buildi ve sürekli hasarı ile Tank eritir doğrudur.Minyonlara Q su yarı hasar verir.Şimdilik bu kdar.
SpectreShepard
kullanıcısına yanıt
lanede durması zor. gercekten oynanması becerı ısteyen bır hero. ultıyı tutturunca tf kaybetme sansınız cok cok az
quote:
Orijinalden alıntı: Ln24
lanede durması zor. gercekten oynanması becerı ısteyen bır hero. ultıyı tutturunca tf kaybetme sansınız cok cok az
farm yapması zor birde ultiyi tutturamadın mı tf de yandın ama alışırsan yaparsın
quote:
Orijinalden alıntı: Kızlar Eklesin
farm yapması zor birde ultiyi tutturamadın mı tf de yandın ama alışırsan yaparsın
Alıntıları Göster
Gerçekten zor ama nasusa malpa karşı güçlü oluyor baya.
quote:
Orijinalden alıntı: Jairuk
Gerçekten zor ama nasusa malpa karşı güçlü oluyor baya.
Alıntıları Göster
Bende düşünüyorum solo topa epey sardım biriktiriyoruz hadi hayırlısı. Ama belki onun yerine Irelia alırım.