Şimdi Ara

Rumble nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf skin demeyeceğim onunda katkısı var Solotop şampiyonlarına olan ilgim var zaten.Voyboy streamını anti tank diye geçiyor değil mi ?

Rumble kombosu nedir tam olarak ?

• En büyük combosu ultiyi tutturmak. Lane de E tutarsa Q W .
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

En büyük combosu ultiyi tutturmak. Lane de E tutarsa Q W .
    combosu q w e aynı anda basıp koşucan adamın üstüne hararet 60 oluyo direk pasifte açılıyo ama minyon kesmesi zor q açıp beklersen çok kaçırırsın
  • Çöp
  • Leş
  • Zor
  • Ultisi oyun kazandirir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    9 yıl önce açıldı
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Solo icin Fiora mı Riven mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saelen

Zor
  • Robotu kotu,kulaklari kisa,mobilite yoq,CC yoq,yordlelara uymuyor,kotu kiyafet.

-DH çilingir team
  • Zor ama op kolay ama op herolar varken tutmaz
  • Bugün oyunda ultisini sasirdim yanlis attim tabi tfyi kaybettik herkez rumble gg bunu göze alırsan neden olmasın
  • bronz oynuyorsan ulti at sadece ultiyle penta alıyorsun adam dışarı doğru hareket etmiyor ulti üzerinde ghost basıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarşo

Rumble op adam op penta calmak daha op

• Ultisini 2-3 oyunda anladım.Genel itibariyle baktığımızda oynanabilicek bi şampiyon yeni gelen skinle beraber göz zevkine daha çok hitap eder al bence.
  • Tek kusuru çok ısınınca 6 saniye kendini susturması.

Bizim forumumuz teq atmayı sever, rumble onlara ters düşüyor çünkü sürekli hasara sahip Q sunun hepsini tutturursan yetenek gücünün tamamını orana almış olursun build olarak tek bir buildi var zaten.

Rylai-Liandry-Cdr botu-Hiçlik değneği-Zhonya-Rabadon.

Kombosu E ile başlar rakip slowlandığı için Q dan tan hasar almasını sağlamak gerekir, çok iyi konumlanman lazım Buildi ve sürekli hasarı ile Tank eritir doğrudur.Minyonlara Q su yarı hasar verir.Şimdilik bu kdar.
  • SpectreShepard kullanıcısına yanıt
    lanede durması zor. gercekten oynanması becerı ısteyen bır hero. ultıyı tutturunca tf kaybetme sansınız cok cok az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ln24

lanede durması zor. gercekten oynanması becerı ısteyen bır hero. ultıyı tutturunca tf kaybetme sansınız cok cok az
    farm yapması zor birde ultiyi tutturamadın mı tf de yandın ama alışırsan yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızlar Eklesin

farm yapması zor birde ultiyi tutturamadın mı tf de yandın ama alışırsan yaparsın

Alıntıları Göster
    Gerçekten zor ama nasusa malpa karşı güçlü oluyor baya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jairuk

Gerçekten zor ama nasusa malpa karşı güçlü oluyor baya.

Alıntıları Göster
    Bende düşünüyorum solo topa epey sardım biriktiriyoruz hadi hayırlısı. Ama belki onun yerine Irelia alırım.
  • Nasusu hard ezıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.