Şimdi Ara

Rumble Vlad Cassi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Main support ancak top'a merak sardım 😁 main support olduğu için totemli oynayabiliyorum orda sıkıntı yok bu 3 herodan hangisini önerirsiniz top lane için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeqAtanSoraka -- 20 Nisan 2015; 19:39:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aç youtubeyi fnc huni rumble yaz bi kaç dk izle sonra elin istemsiz rumble alcak h.olsun

• Shen al ölmüyor ayrıca tank metası var şuan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vlad

• Rumble daha iyi gider topa.
  • Mesajın sol tarafında gördüğün nicki kopyala ve lolking.net'e yaz. Elin istemsizce vlad'ı listeden eleyecek hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Shen al ölmüyor ayrıca tank metası var şuan.

shen zor bi hero dostum yanlış tavsiye.konuya gelecek olursak vlad ile başlayabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Rumble Pasif
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teleport metasi bitmedigi surece shen oynanmaz. shen in butun olayi zaten ultisinde ben ulti atiyorum adam teleport atiyor ben teleport ile lane e geri donuyorum da bu bana birsey kazandirmiyor artik top lane olarak kimse farmi umursamiyor adam sunfire tamamlar tamamlamaz 2. jungler olarak oynuyor takimda.
  • Rumble beleş dene seversen al

• quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

teleport metasi bitmedigi surece shen oynanmaz. shen in butun olayi zaten ultisinde ben ulti atiyorum adam teleport atiyor ben teleport ile lane e geri donuyorum da bu bana birsey kazandirmiyor artik top lane olarak kimse farmi umursamiyor adam sunfire tamamlar tamamlamaz 2. jungler olarak oynuyor takimda.

Küme ne acaba hocam? Ben altın 3'teyim dediğiniz olaylar olmuyor Shen aldığım her oyun takımı sırtlanıyorum.

• Rumble al derim 2 gun once aldim memmun olup cok sevdiğim nadir herolardandir kendisi.pasifini doğru kullaninca surekli hasari muazzam oluyor denemeni oneririm

• Bence Vlad. Hem sustain'i iyi. Hem TF'lerde çok iş yapıyor. Hem sağlam damage bırakıyor. Hem de kaçış mekaniği güzel.

Yeni başlayacaksanız, hem metaya dahil sayılabilecek bir hero, hem de ilk 3-5 oyunun ardından rahat edebileceğiniz bir hero.
  • Çok kararsızım ya 😁 valla şöyle ikna edici bir sebep goremedim ama vlad daha ağır basıyor lanede kalabilmesi vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeqAtanSoraka -- 20 Nisan 2015; 22:14:20 >
  • Rumble

• Adam öyle bı uclu saymıskı top'ın en zor heroları ha hangısı dıye sorarsan rumble ögrenmen daha iyi gibi

• VLAD ÇÖP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.