bilgisayarım her açıldığında RUNDLL.32.EXE hatası bellek read olmadı uyarısı veriyor du şimdi ise masa üstü başlat menüsü görev çubuğu kaybolmuş vaziyette açılış yapılıyor görev yönetisine yeni görev başlat komutuyla masa üstü programlardan birini çalıştırarak masaüstümü geçte olsa getirebiliyorum bu her açılışta oluyor çok can sıkıcı nasıl düzeltmeliyim?
msconfig> başlangıç> tümünü devre dışı bırak tamamdır:)
dediğini uygulycam . :)) şimdiden teşekkürler
Bu rundl32.exe donanımdan dolayı oluşan hata zaten sende bellek read olamdı diyorsa ram de doluluktan kaynaklanan bir sorun başlangıç programlarını azaltman bir çözüm olabilir ama olmuyorsa başka bir yolda yeni bir kullanıcı hesabı oluştur sonra eski hesabını kaldır bu kesin çözüm olabilir...
eski hesabı sildim ama sonuç aynı masa üstÜm
lütfen yardım edin
Bu problemin olmadığı bir tarihe , "Sistem Geri Yükleme" yapmayı deneyin.
Kısayoluna ulaşamıyorsanız, Güvenli Kipte açın ve "Sistem Geri Yükleme" yi bu şekilde çalıştırın.
sistem geri yüklemeyi deneyin, sonra olmadı ise windows u onarark bu sorundan kurtuluyorsunuz win cd sini tak ve başlat- çalıştır- sfc /scannow yaz
yardımlarıınız için teşekkür ederim. sorunu hallettim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme