Şimdi Ara

RUNE Önerisi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herolarım akali Dr. mundo fiddle kassadin nidalee nocturne popppy shaco wtisted fate vladimir
    10 tane hero actım artık rune gitmek istiyorum sizce nasıl bir rune gitmeliyim en iyi oynadıgım herolar bunlar başka heroda acmatı dusunmuyorum Yardım Ederseniz sevinirim hangi runeden almalıyım neyi almalıyım kac tane almalıyım yardım edermisiniz

• kırmızılar magic pen /armor pen büyükler flat hp sarılar armor veya dodge maviler magic resist veya cdr
  • Ozaman almaya başlıyorum başka kimse yorum yapmıcaksa ?
  • söylediğin her heroya farklı rune lazım...
  • evet bunu biliyorum ama cogunlukla ve en iyi oynadıgım herolar bunlar Yani Hp yada defemi yukleniyim napmam lazım
  • Quintessence'ler Flat HP,Kırmızılar Magic Pen,Sarılar Armor veya Dodge,Maviler CDR Reduction öneririm çoğu için.Bunları alınca 2. sayfa için kırmızı armor pen mavi magic resist alır 2.bir sayfa yaparsın sadece bunları değiştirip.
  • teşekkürler marsellus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen öneri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben glyph'leri mres/lvl kullanıyorum, 9 tane rune page'im var hepsinde aynıdır bu. benimki biraz ters mantık ama casterlara cdr rune kullanılmasından yana değilim. zaten ap-cdr veren bi şey kasarsın veya blue buff alırsın mastery'i de ekledin mi sınıra ulaşırsın ama gidip de resist itemi almak slot ziyanı olur, bu yüzden resist rune kullanıyorum, 24 resist az buz değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 26 Haziran 2011; 22:03:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

ben glyph'leri mres/lvl kullanıyorum, 9 tane rune page'im var hepsinde aynıdır bu. benimki biraz ters mantık ama casterlara cdr rune kullanılmasından yana değilim. zaten ap-cdr veren bi şey kasarsın veya blue buff alırsın mastery'i de ekledin mi sınıra ulaşırsın ama gidip de resist itemi almak slot ziyanı olur, bu yüzden resist rune kullanıyorum, 24 resist az buz değil.

İkisinide önerdim zaten başta,ama cdryi daha uygun düşündüm.En azından bir Banshee's çıksa pek bir zararı olmaz bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.