Şimdi Ara

Rune seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi 3 sene önce DotA oynuyordum ben, LoL'e başlayalı 1.5 hafta falan oluyor. Arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla 20lv a kadar Champ kas , sonra Rune kasarsın dediler.Şimdi 20 oldum. Ama gözümü kestirdiğim bir kaç hero var. 1- Darius 2 - Irelia sizce bunları aldıktan sonra mı Runeleri dizeyim ? Yoksa şimdiden ad runelerini almaya başlayayım mı ? Genelde AD oynuyorum ama Katarina , Evelynn ve Ahri'den de vazgeçemiyorum. Ortaya karışık bir şey mi almak lazım yoksa önce ad sonra ap mi yapayım ?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gereksizyazabilen -- 25 Aralık 2022; 0:55:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kont Alucard

Ben 30 lvl olduktan sonra dizmeye başladım ama pek memnum kalmadım çünkü ilk 30 olduğum zamanlar artık karşıma rune lu adamlar gelince early game az da olsa zehir oluyordu. Bence en çok oynadığın ve yatkın olduğun lane hangisiyse ona göre rune dizmeye şimdiden başla.

Anladım...
    Teşekkür ediyorum.
    Yavaş yavaş rune dizmeye başlayalım o zaman , bir sayfa AD diğer sayfa AP olsun diyorum.
    Nasıl olur sence ?
  • xSylvanas kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: xSylvanas

quote:

Orijinalden alıntı: Kont Alucard

Ben 30 lvl olduktan sonra dizmeye başladım ama pek memnum kalmadım çünkü ilk 30 olduğum zamanlar artık karşıma rune lu adamlar gelince early game az da olsa zehir oluyordu. Bence en çok oynadığın ve yatkın olduğun lane hangisiyse ona göre rune dizmeye şimdiden başla.

Anladım...
    Teşekkür ediyorum.
    Yavaş yavaş rune dizmeye başlayalım o zaman , bir sayfa AD diğer sayfa AP olsun diyorum.
    Nasıl olur sence ?

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gereksizyazabilen -- 25 Aralık 2022; 0:56:1 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAGE İÇİN KOLYE SEÇİMİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.