Şimdi Ara

Rune tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dia olcam ama hala iki rune pageim var ap ve ad olarak magic pen ya da armor pen bile yok iclerinde genel olarak swain oynuyorum sizde ricam ad jung herolari icin ad top herolari icin ve tank herolar icin rune tavsiyesi vermeniz.Iyi forumlar yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AD jung ad-as
    AD top ad-lifesteal
    Tank hybrid-move speed veya health regen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll Captain -- 20 Ağustos 2014; 12:24:51 >
  • Tank support, ad cdr, ms, ap vs ad, Ryze, ap support vs. aklima gelirse editlerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 armor useless, çok zorlancak bi lane durumun yoksa 9xscaling hp (sarılara) daha mantıklı bana göre.
    Scaling magic resist mavileri de normallerinden işe yarar (yine lanede zorlayacak bir rakip olmadığında).
    Bu ilk iki yazdığımı hesaba katarak 4 farklı ad&ap rün sayfan olmalı (mavi ve sarılar için);
    defansif ad : 9x armor sarı, 9x mr mavi
    late game ad : 9x scaling hp sarı, 9x scaling mr mavi
    defansif ap : 9x armor sarı, 9x mr mavi
    late game ap : 9x scaling hp sarı, 9x mr mavi

Junglerlara flat ad, ad + move speed veya ad + attack speed girebilirsin, şampiyonuna göre değişir, hatta kha oynarken direk penetration girebilirsin.

Armor penetration için bir kaç farklı yöntem var, 3x quint ad+ 9x mark armor pen yapan gördüm, full pen girenler var, faker yanlış hatırlamıyorsam 3x AD quint, 1x crit mark, 8x armor pen mark yapıyordu zed için (sezon başı olması lazım 4. sezon)
    Ben şöyle bir şey yapıyordum bi ara: 7x armor pen mark, 2x ad mark, 3x ad quint -> 8.6 AD, 9.0 ARMOR PEN

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 35k laptop tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    10K'ya Monitör tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.