ewt banada geldi o key deilmis bosu bosuna yukledim oyunu
zaten client boyuna yüksekti ii oldu gelmediği :D
ne keymiş beyav gelmedi gitti. ama güzel oyuna benziyor....
yha oyunu cok rahat ındırdım.400 Kb ıle ındırdım.Oyunu kurdum.Oyuna gırdım fakat account number or password hatalı dıor.Lutfen yardım.
Accountun da Cb ye kabul edıldı.Ama hata verıyor.
cb keyin varmı? eğer yoksa oynayamassın ama cb başlangıcından yaklaşık 2 ay sonra ob testi açılıyo o zaman oynayabiliriz sanırım
ne yanı ob acılana kdr 2 ay beklıcekmıyım ??
malesef hepimiz beklicez
Kasımda OB Aralık oyun full açılıyor.
bekleyecegiz artik yapacak baska birsey yok malesef
UpOB Ne zaman açılıyor yahu
bende öle pek key bekledim sayılmaz....
off ya guzel oyundu o zamana kadar ohooo nese beklicez
abi bare birisi 6 part falan yapsada koysa OB çıkınca, diğer türlü çok uzun sürüyo en az 6 saat açık kalması gerekiyo PCnin
UpOyunun Çıkmasına az kaldı beyler
Bekleyen kalmadı galiba oyunu
grafikler gzl class sistemi gzl silkroaddan sonra 1 yıldır aradıgım oyun bu olabilir beklemedeyim
sitenin biri key dağıtıyor. 2 tane aldım. Aktifleştirdim ama girmiyor oyuna yanlış şifre yazıyor hala
quote:
Orjinalden alıntı: golddragonx
sitenin biri key dağıtıyor. 2 tane aldım. Aktifleştirdim ama girmiyor oyuna yanlış şifre yazıyor hala
sanırım bu ayın 27 sinde aktiv olacak hesaplar key almak isteyenwww.mmorpg.com a üye olup alabilirlen son 1200 küsür key acele edin
arkadaslar bu runes of magic patchlerinin indiren varsa herhangi bi upload sitesine verenden allah razı olsun nolur 14 sattir indirdim %66 oldu arkadasın biri kapatmıs boşa gitti el yardım cok minnettar kalırım patchleri rapid veya benzeri bi yere verene