Şimdi Ara

Runes of Magic (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.866
Cevap
6
Favori
170.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun gayet guzel butun craft, gather skillerini alabiliyorsunuz sınırlama koymamıslar zaten bisey yapmak icn en az 2 cesit material kullanıyorsunuz.Bi agacı yada herb i 5-6 kere toplayabiliyorsunuz ve etrafta sıkca bulunuyor.Kendi evinizi alıp doseyebiliyorsunuz zaten ilk basta ufak bi oda beles veriliyor bi sonraki sehre gittiginizde.Cok fazla quest var daily questler filan, dungeonlar var dungen questleri item cesitliligi bol itemin ustunde ozelliklerin yanı sıra socket lerde bulunuyor.Daha lvl 8,lvl 10 da 2. class secimi olacak fakat ne alıcagıma hala karar veremedim rogue var ya mage ya scout koyucagım.Kısaca + ları -leri ile oyun bir wow clone u ama kendini oynatır bu zamanda.Ben wow acc acıkken bile deniyorsam yani(hos bugun serverlar kapalıydı ama)Oynayanlar kendini fazla saga sola kaptırmadan bikac class birlesimini denesinler kendi oyun tarzına gore ve onceden dusundugunuz classların skillerine bakın...
  • Fazla keyi olan varsa gönderebilirmi acaba?
  • scout/priest denedim pek hoşuma gitmedi daha doğrusu hangi class hangi skillere sahip bilemiyorum,seçerken baya çelişki yaşadım
  • Oyuzden acarken bakın dedim.Diger classtayken sadece ortak kullanılabilenleri kullanıyorsunuz.Classa ozgu olan ana skilleri main class olmadan kullanamıyorsunuz.Bunları goz onunde bulundurarak acılması lazım.Tabi istege gore degisik seyler yapılabilir ama cok kısıtlar oynanısı diger sectiginiz classa ayrı olarak kastıgınızdan birazda sıkabilir oynamaktan hoslandıgınız yada tank/healer turu herseye uyan 2class secmelisiniz...
  • bu ikinci skiller nasıl kasılıyor bilgisi olAN var mı ben ikinci priest aldım bi türlü kasamadım
  • BAnk npc sinde evini actırıp iceri giriyorsun icerdeyken npc(dısarda baska bi npc de olabilir ama ben boyle degistirdim) le konusup change class diyorsun ve 2. class n 1 lvl den baslıyor gidip ilk basladıgın yerde yada kendin rahat kasıcagın yerde tekardan kasıyorsun tabi ilk classının ortak skillerinide kullanarak biraz rahat olur.10 lvl de ana sehre gitttim classı sectim icerdeki questleri yaparken 12 oldum bende kasmadım daha yani zaten ne kasıcagımada karar vermedim priest sectim ama heal ve uzaktan cekerken azda olsa damage versin diye sectim ama knight ta baya iyi lvl 1 de lvl 5 ayı kesiyordum tabi 1 pot ve 10dk lık cd si olan skillini(8sn boyunca damage almıyorsunuz) kullanarak
  • tşkler hunterx yaw ne kadar aradım saatlerdir bana sor keske önceden sorsaydım birde bu bazı adamlar görüyorum mage lvl5/knight lvl5 yazıo mesela
    kimisinde de 1lvlknıght/1lvl warior yazıo bunu nasıl yapıolar lvl 10 olması lazım deilmi eger ikisinide 1den baslatabiliorsak daha rahat char gelişimi olur onu da bulamadım lvl 10 olunca ikinci classı seçip sıfrlıyorlarmı ne yapıolar daha aklmda cok soru var ama mesela ben roque düşünüom
    yanına ne alsam daha ii olur roque priestle mi desteklesek yoksa knigt warior yada scuot mu ne tavsiye edersiniz
  • rogue skillerine baktımda critical vurmayı arttıran bir skill var acaba scout veya başka bir classlada işler mi bu skill veya roguenin poison skilli?
  • Arkadaşlar sonunda bende girebildim ve başlamaya karar verdim cabalı bırakıyorum. oyun obye geçtğinde ben gibi başlayacak arkadaşlarla beraber başlamak isterim.İyi forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: asusExe

tşkler hunterx yaw ne kadar aradım saatlerdir bana sor keske önceden sorsaydım birde bu bazı adamlar görüyorum mage lvl5/knight lvl5 yazıo mesela
    kimisinde de 1lvlknıght/1lvl warior yazıo bunu nasıl yapıolar lvl 10 olması lazım deilmi eger ikisinide 1den baslatabiliorsak daha rahat char gelişimi olur onu da bulamadım lvl 10 olunca ikinci classı seçip sıfrlıyorlarmı ne yapıolar daha aklmda cok soru var ama mesela ben roque düşünüom
    yanına ne alsam daha ii olur roque priestle mi desteklesek yoksa knigt warior yada scuot mu ne tavsiye edersiniz

Daha onceden soramazdın bende patchleri dun bitirip girmistim aksam sehre gidince filan cozdum craftla filan ugrastım arada bol quest yaptım filan.Bildiklerimi yazıyorum eskisi gibi olsa guide hazırlarımda sen yenisin durumları bilmessin uzun zamandır yazmıyorum, bunlara cevap verdigime sukret yaniElbet baska biriside verirdi ama neyse.O lvl 5 olduguna bakma ilk actıgın 16-17 de olsa 2. classa evden degistirip gectiginde 2 side 2. sectiginin lvlinde olur.Anca maini sectiginde ana lvlinle 2. sectigin lvl i dogru olarak gozukur istersen kapatabilirsinide o classı tek class gibi kasabilirsin ama gereksiz olur cunku digerinin acılmıs olan skillerinide kullanabiliyorsun.

Diger bi soruda rogue ve mage turu oynatırım her oyunda burada da ole dusunuyordum fakat rogue deyken pek fazla skill yok mage in ortak kullanabilicegin ama priest uygundur diye dusundum 5 sn lik bir kalkan ve kendine heal basma olayın oldugundan 2. class olarak priest herkeze uyar sık sık basmıyacagın icn mana sorunuda olmaz.Her class ayrı energy cesidi kullanıyor 2. sectigin classın energy cesidi direk hp bar ve main energy barının altına yerlesiyor skilleride action bar a tasıyarak kullanıyorsun rahatlıkla ama class a ozel skiller ancak o class main deyse kullanabiliyorsun.

Knight hos gozukuyor cogu kisi knight/warrior secmis sanırım 2 hand weap lar icin warrior un ortak skillinde knighttada sta ve def bufflayan bir gibi skill ler var ortak kullanılanlarda ayrıyetten knight filan dayanıklı ama yanına priest classını alarakta guzelcene takılabilirsin dedigim gibi her classa uyuyor.Kngihtta birde bir skill var 3 stack oldugunda 50 mana geri veriyor sana mana sıkıntısı pek cekmiyorsun yani bu knight ve warrior un giydigi armorlarda hos gozukuyor class secme yerine gittiginizde gorursunuz.

Scout benim hosuma gitmedi normal ok atma skillin 40 yard diyor tabi skill up la arttırılıyordur belki dikkat etmedim ama normalde skilleri 220-240 yard oluyor lvl 34 te filan stun eden skillleri filan geliyor ama okadar dayanamam o charla rogue de hic bir skilli arttırmadan 12 yaptım sadece lvl acıldıgında gelenleri kullandım zaten pek fazla arttırmıyor 1 sefer arttırırsın cok kullanılacak skilleri belirleyip onları maxlamak lazım diger class ta aynı skill pointleri kullandıgından diger classı kasmadan o skilleri paylastırmak zor olucak.

Kısaca rogue isteyenlere priest oneririm yanına bende kasmadım ama en akıllıcası o yada mage(cok az skill vardı 2 tane acılıs icin direk instant skiller ama az vuruyorlar o yuzden ben 2. olarak secmedim) alıp acılısları uzaktan yapıp gelene kadar yarıya indirip sonra girismekle isinizi gorebilirsiniz yada en guzeli knight/warrior yada priest acıp god mode da takılmanız...

• knight warrior hoş gözüküyor en kısa zamanda denemek istiyorum saol
  • LeVeL de onerdim onu fakat ufak patch gelmis serverlara girmiyor simdilik girersen solede bizde bakalım.Birde sen o scoutla nasıl kastın ya damage i dusuk geldi bana sen scoutna bi 2. class olarak rogue secip 4 lvl e filan kasıp baksana durumu solersin buradan beyenmessen scout a bi mage ac 2. olarak(sanırım degistiriliyor bidaha 2.classlar fakat hep 1 lvlden baslıyor) 2 tane instan skilli ve senin bow skillerinle birlikte yanına gelene kadar baya damage verirsin.Knight/warrioruda dedigim gibi LeVeL kastırıyorum sende fazla bolunmeden(siliniceginden) 1 tanesi uzerinde yogunlas tekrar yeni char kasmaktansa 2. classlarını kasarsın daha yararlı olur sonra ogrendiklerimizi paylasıp dogru kombinasyonlarla ilerleriz(oynamaya devam edersek tabii)
  • 2-3 kere daha silinir gibi geliyor karakterler

o yüzden sadece temel şeyleri kapmaya bakıyorum
    scoutu nasıl kastın demişsin..kaçıncı lvlde hatırlamıyorum açılan bir zehirleme skilli var o çok büyük yardım ediyor skill olarak wind arrowa yoğunlaştım ilk onu maxladım çokta zor değil kasmak

boş zamanımda bakıcam scout/rogue nasıl bişey birde demişsin 2. classı değiştirebiliyorsun (yanlış anlamadıysam)peki nereden?

bu arada oyuna bende giremiyorum login ekranında kalıyor hep...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demosty -- 30 Ekim 2008; 17:34:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

2-3 kere daha silinir gibi geliyor karakterler

o yüzden sadece temel şeyleri kapmaya bakıyorum
    scoutu nasıl kastın demişsin..kaçıncı lvlde hatırlamıyorum açılan bir zehirleme skilli var o çok büyük yardım ediyor skill olarak wind arrowa yoğunlaştım ilk onu maxladım çokta zor değil kasmak

boş zamanımda bakıcam scout/rogue nasıl bişey birde demişsin 2. classı değiştirebiliyorsun (yanlış anlamadıysam)peki nereden?

Aynı classı sectigin yerden tekrar diger masterlarlar konusup bundan olmak istiyorum diye secenegi secerek ama denemedim sadece yazı olupta izinde vermeyebilir verirse denersin.

Birde bugun 12 de kapanmıs 20 de acılıcak oyun(stresstest baslıyacak) almanya oldugundan aynı saatte olabilir cunku forum saatide bizle aynı ozaman denersin.Ben hic skill point harcamadım sen harcayarak rahat kastım dedin ama ben rogule kendi dot skilleriyle cok rahat kesiyorum birde arada throw silahı atıyorum filan 2. classtan sonra paylastırmayı dusunuyordum skilleri oteki taraf fazla kastırmadan guclensin diye daha 2. classla biyere gitmedim ana sehirdeki questlere baktım.Bu arada Sehirlerdeki boardlardan daily questleri al diger questlerle birlesince tek seferde 2sini birden yapmıs oluyorsun mesela birisi 20 tane boar oldur diyor diger ana questte 10 tane boar derisi getir diyor hep baya para hemde kolay xp oluyor.Qusetler cok oldugundan gidip 2sini ayrı ayrı yaparım daha cok xp alırım diye dusunmeyin.30 tane quest sınırı var quest log da neredeyse hepsi doldu hep questle atlamama ragmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 30 Ekim 2008; 17:38:13 >

• @hunterx
    ben senin dediğin şekilde 2.classı değiştirmeye çalışmıştım zamanında ama yeterli class slotu yok görev falan yaparak class slotunu artırabilirsin gibisinden bi yazı çıkmıştı ingilizce bilmediğim için bu kadarını anlayabildim
  • Oyun update ederken kapatırsak, bir daha açtığımızda baştan mı başlıyor ? Yoksa bazı oyunlardaki gibi devammı ediyor. Ona göre kapatacağımda.. 3 saattir %65 teyim..
  • Bastan baslıyor cok sinir bisey bende indirdigi dosyları kopyaladım kenara.Hic kapamadan bırakman lazım cok kisi aslıyordu 2 gun ocne baya yavastı ama simdi normaldir.

@_battal_ sagol bende bakarım bi tam okurum bildiririm buradan degismeye izn vermez sanırım ama ole secenek vardı...
  • 2.7 gb clienti indirdim ama sanirim bi 1 gb 1,5 gb kadarda patch yapio bu. bu nasil bir patchtir boyle ya :D
  • Ole gibi indirdigi dosya ufak gozuksede klasor icinde ,baya bisey indiriyor ayrıyetten %60 ta bırakıp cıkmıstım geldigimde baska hic bisey olamamsına ragmen 600mb tı gecmisti indirilenler.Bi gece bırak acele etme 2 sinde cb baslıyacak simdi yaptıgı kısa surecek sanırım gece 3 gibi kapanıcak stress test.Yarın gine acılıcak sonra charlar wipe yiyip 1 hafta da ole devam edicek cb 3 diye...
  • son 1 sattir indirilen dosya %0 patchte %63 te duruyor ya cok buyuk bi dosyta indiricek ama bi turlu baslamadi yada takilip kaldi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.