Şimdi Ara

Runes of Magic (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.866
Cevap
6
Favori
170.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 aydır bekliyordum oyunu,key dağıtılmış galiba takip etmediğimden kaçırdım key kalmamış hiçbiyerde :(
  • Takılıp kaldıysa yandın cok uzun suredir bekliyorsa kapa bos zamanda bırak kendisi ceksin %10 gibi baslıyacaktır ama aldanma cektigini cekiyor kendisi son kaldıgı parcadan yukledikten sonra kendi %60 filan gibi oluyor yukledigin yere bak son patch in adı patch_2.0.0.1788.en_2.0.0.1789.en bu olmalı bugun gelen patch bu dosyalar okadar buyuk degil ama arada da baska seyler cekiyor sanırım o yuzden uzun suruyor...
  • ya benim charecter gitmiş server 2 ye giremiom daha dogrusu server 2 de acmıstım charı su an yok girmio sizdede böyle bir sorun mevcut mu acaba ?
  • Hehe suan tek server var.Ondan olabilir benim ki 1 deydi yanında 3 gibi gordum girerken ama charlarım duruyordu girdim.Tekrar 2. class degistirme hkkınız yok malesef keske olsada nekadar kasılırsa kasılsın 1 den baslatsa iyi olurdu...
  • patchleri %63 te takilan arkdaslar icin cozum soleyeyim hemen patchi kapatin oyun klasorune girin. patch_2.0.0.1783.en_2.0.0.1785.en.exe yada buna benzer isimde bi dosya goreceksiniz boyutu 0 kb bu dosyayi silin yeniden baslatin patch %10 dan basliyacak ama merak etmeyin aslinda bastan baslamiyor. zaten

siz versionunuzu 17.79 dan 17.83 e tasidiginiz icin % degeri degisiyor 119 mb lik bi dosya indirecek yeniden basladiginizda ve o dosya inip extrac olduktan sonra yarim saat 45 dakika icinde patch biticek.

ops hunterx pardon ya senin yazdigini gormeden kendi kedime olayi cozup post attim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 31 Ekim 2008; 0:01:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Treth

patchleri %63 te takilan arkdaslar icin cozum soleyeyim hemen patchi kapatin oyun klasorune girin. patch_2.0.0.1783.en_2.0.0.1785.en.exe yada buna benzer isimde bi dosya goreceksiniz boyutu 0 kb bu dosyayi silin yeniden baslatin patch %10 dan basliyacak ama merak etmeyin aslinda bastan baslamiyor. zaten

siz versionunuzu 17.79 dan 17.83 e tasidiginiz icin % degeri degisiyor 119 mb lik bi dosya indirecek yeniden basladiginizda ve o dosya inip extrac olduktan sonra yarim saat 45 dakika icinde patch biticek.

ops hunterx pardon ya senin yazdigini gormeden kendi kedime olayi cozup post attim :D

Onemli degil herseyi okumuyor millet belki senin ki denk gelir de sormazlar yapamadıklarında

• bu char simeler ne zmn bitecek bilgisi olan var mı ayın kacında bitcek
  • 10.30.08 (Thur): 12:00 Stresstest 1 - server down
    10.30.08 (Thur): 20:00 - server up, begin of Stresstest 1
    10.31.08 (Thur): around 3:00 GMT +1 end of Stresstest 1
    The servers will be taken down and data will be used to configurate the next steps.

11.01.08 (Sat): Stresstest 2
    This one is being split into a few little phases to react accordingly.
    12:00 until 14:00
    16:00 until 18:00
    20:00 until 24:00

11.02.08 (Sun): Eventuelly wipe of characters around 11:00
    This depends on the evaluation of data and the end of the Stresstests 2.

Serverlar yine kapalı yarın(11.01.08) yukardaki saat dilimlerinde acılıp kapanıcak 11.02.08 butun charlar silinicek.Ondan sonra 9 una kadar filan surebilir yada ob ye kadar kapalı kalabilir...
  • ya arkadaşlar allah rızası için biri keyi nereden bulacağımı söylesin sitesine girdiğimde active olayı falan çıkmış use the key diyor ama keyi nerden bulucaz daha önce bir kaç siteye üye olmuştum key için ama bir şey çıkmadı.Elinde keyi olan varsa lütfen yollasın yada nasıl bulabileceğimi söylesin 1 aydır bu oyunu bekliyorum:( şimdiden teşekkürler
  • Biraz daha sabret ob ye gecicek yakında zaten suan elinde olsada oynayamassın yukarda verdim zaten azıcık kasıcan silinicek.Biraz sagı solu arastır buradakileri acıklamaları okuyup kendine bi class kombinasyonu belirlersin daha iyi olur zaten 2.classı kasarken aynı yerlerde dolasmak zorunda kalıyorsun kalan questleri filan yapıyorsun birde cb de kasıp kendini sıkmanın alemi yok
  • Şükürler olsunki geçen akşam yaklaşık 30 dk oynayabilme şansı buldum, sonradan 10 dan geriye doğru sayarak server kapandı. İlk izlenimler çok iyi özellikle kullandığın silahin gelişmesi, yada hareketli şekilde saldırabilme vb.. Ama en çok sevdiğim şey ise npc lere gprs sistemi gibi birşey ( NFS serisinde vardır ) yapılmış , haritadan tıkladığın npc ye bir ok çıkarıyor. Ve bu şekilde npc leri çok rahat bulabiliyoruz.. Oyun çok eğlenceli geçeceğe benziyor.Umarım diğer oyunlar gibi bol Türk kaynamaz. Zaten oyunun 2.7 gb olması bunun olmasını engelleyebilir. Oyuna girerken ekran klavyesi gibi birşey çok iyi akıl edilmiş, ayrıca her chara ayriyetten şifreler konuluyor buda gerçekten 10 numara olmuş. Char yaratmada başarılı olmuş, birçok saç rengi var + yüz çeşitleri. Vücudun belirli bölümlerinin büyüklüğü küçüklüğünün ayarlanabilmeside çok iyi olmuş. Zaten bir oyunda asıl bunların olması gerekir, bu küçük ayrıntılar oyunu daha oynanabilir yapar. Önemli olan grafik değil oynanabilirlik diye boşuna dememişler..

• Saol kardeş önerin için.Doğru söylüyosun biraz araştırayım charları.Olayı kavrayalım.OB'yi bekleyip hazırlıklı oynayalım oyunu.Bu aralar sağlam bir online oyun arıyorum.Cabal,archlord,2moons,silkroad bunları sıkılana kadar oynadım.Şimdi bu tarz sağlam oyunlar arıyorum.Bir çok oyun denedim sarmadı.Shaiya,perfect world,last chaos,rohan,sword of the new world bunların hepsini kurup oynadım ama beğenmedim.Şimdi sabırsızlıkla beklediğim 3 oyun var.Biri bu,biri priston tale 2 diğeri ise Combat Arms EU.Bunların dışında oynayabildiğimiz sağlam online oyunlar varsa önerirseniz sevinirim.Bir de onları araştırayım:). Saygılar herkese
  • Bari bir oyunda ben önereyim.Şu an oynadığım tek online oyun S4 League.Herkese tavsiye ederim.Biraz Gunz ı anımsatan ama benim fikrim daha iyi grafiklere sahip bir oyun.Char kasmalı,yeni silahlar ve elbiselerle göze hoş gelen bir yapısı var.En önemlisi oynanış çok rahat.Beni bu aralar en çok tatmin eden online oyunlardan biri.Herkese tavsiye ediyorum.
  • oyun ob ye ne zaman geçicek bi bilginiz varmı
  • OB nezaman bilmiyorum onceden 9 kasım gibi bir duyuru vardı ama uzatabilirler yada uzatmıs oalbilirler.

Ayrıyetten oynamayı dusunenler oyun suanda acık ama cok bos sitedeki duyurudan dolayı kimse girmemis sanırım...
  • class olarak mage / priest seçmeye karar verdim hem mage büyüleriyle priesti kasması çok kolay olur, partylerde istersen dps istersen healer olabilirsin pvp yaparken hem sağlam damage verip hem kendini healleyebilirsin valla bana güzel geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _battal_ -- 1 Kasım 2008; 12:43:40 >
  • Priest kendisi rhatlıkla kasıyor zaten 2sini secersen butun elementlere hakim olursun.Priest sadece water buyuleri var ve yetiyorda 2.lvl den sonra ilk attack skillini arttırdıgında baya rahat gidiyor.Lvl 8 gibi filan yavaslatma ve dot skilli geliyor nerdeyse gelene kadar oluyor olmesede melee olarak savasabiliyorsun.Ama tabi 2 mana user cok rahat olur itemlerde cloth ve int wis agarlıklı olugından 2 sininde mana pool buyuk olucaktır mage de int buff ı vardı sanırım.Ben rogue nin attack skillerini maxladım birde mavi sword dustu nerdeyse tek vurusta alıyorum kendi lvlimdekileri birde kendi lvlimde bossla dovustum dodge ve heal sayesinde %50 ye filan indirdima ama sonradan delirdi boss 10sn lik filan stunlar koyup hayvan gibi vurmaya basladı sonra grupla ben rogue halimle tanklayarak kestim hemde kendimi healledim15 rogue 10 priest var priest yeterli lvl 10 suanda 30a kadar bile yeter sanırım cunku 10dan sonra pek skill acılmıyor priestte ortak kullanılan skillerinde gordugum hp si dusuklere hot atıyorum gidiyorum.Neyse benimde dusundugum biseydi de 2 tane class secme hakkı vermis en azından biri melee olsun diye dusunuyordum.Mage in ortak skilleri az ama instant atıyor biraz cd leri fazla, tabi guclu buyuleride var main olucaksa mage.Neyse dene bakalım iyi yanlarını kotu yanlarını anlatırsın burada ben skillere bakarak soledim bunları...

• Oyun hakkında bir rehber hazırlansa çok daha iyi olurdu sanki :)
  • Arkadaşlar ben knight/priest açmaya karar verdim. Ama bazı sorular var aklımda knight def olarak oyunun en saglam karekteri acaba knightin yerine atagı güclü bir clasmı secsem daha iyi olur ya da warrior/priest dahamı iyidir skillerine ne verdigine sitesinden baktım ama açıkcası kararsız kaldım. yardımlarınız için şimdiden sağolun.
  • mage / priest lvl kasarken pek sarmadı zaten yaratık bana vuramıyo bile o yüzden heale deihtiyacım olmuyo galiba priesti melee bi classın yanında seçmek daha mantıklı olucak warrior / prist veya rogue priest güzel olabilir, knight / priest de ne ölürsün ne öldürürsün çünkü dps yapamassın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.