Şimdi Ara

Runes of Magic (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.866
Cevap
6
Favori
170.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oradaki skillere hic bakma istedigin bi charı acıp oradan bak soru isareti olarak gozuksede gelecek lvllerdeki skilleri gorebiliyorsun.Oradan ortak kullanılanlar ve main classın skilelrine bakıp ona gore karar verebilirsin.Ama sana bikac tiyo vereyim.Knight atagı dusuk ama bi skilli var o stack oldukca belli skiller aktif olup baya damage verebiliyorsun ilk lvllerde anlamassın ama ilerki lvllarda uzun suren kombatlarda anlarsın ayrıyetten mana dolduran skilli var aynı stack sistemiyle calıyor.Knight priest daha uygundur eger boyle tank/healer dusunuyorsan cunku knight ta bir mana user oldugundan chain ve plate lerinin ustunde int ve wis statlarıda mevcut knighttada yaradıgından(daha cok magic damage kullandıgından) ve ustunde oldugundan priestinde statlarına etki edeceginden iyi bir ikili ama warrior dusunursen ve buna int wisli itemlerden giyersen warrior olarak gucten dusersin.BEn rogue/priest yaptım gayette iyi 10 lvl de bıraktım priesti rogue 14 hot skililyle kendimi heallıyorum tehlikeli combatlarda zaten energy kendigiliginden doluyor aradada mana yavas yavas doldugundan hic oturma geregi duymuyorsun.Zaten hızlı kesiyor baya rogue cok tehlikeli oldugundada shield i acıyorum 5 sn vuramıyor bana karsımdaki,warrior secildigindede boyle olucaktır ama ilerletmeyi dusunursen skilleri de gelistiriceginden mana sorunu ceker.Neyse dedigim gibi once char ac birbirine uyan skillere bak sonra 2li olustur once oynamak sitedigin charı ac ve 2. classın ortak skillerine bak cogu kisi knight warrior acmıs ama pek bi anlamı yok oylede warrior/scout olabilir yada cift silah kullanmak icn warrior/rogue acılabilir.Aklına yatanları dene denenmisleri oku zaman kaybetmeden ob dede direk acar charı ilerlersin.

@byalfa

Hazırcılardan dolayı ben hazırlamıyorum buraya guide cok tanıtımım bi cok oyun konusundada guidelerim vardır.Boyle arada gercekten ihtiyacı olanlara acıklıyorum.GEri kalanıda oynarken arastırmalarını soyluyorum.Hazırcılık yapmadan aradaki bilgiler okunursa bi cok sey ogrenilir zaten oyle illa bi arada durması gerekmiyor deger veren kisi sıkılmadan okur yani...

• quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Oradaki skillere hic bakma istedigin bi charı acıp oradan bak soru isareti olarak gozuksede gelecek lvllerdeki skilleri gorebiliyorsun.Oradan ortak kullanılanlar ve main classın skilelrine bakıp ona gore karar verebilirsin.Ama sana bikac tiyo vereyim.Knight atagı dusuk ama bi skilli var o stack oldukca belli skiller aktif olup baya damage verebiliyorsun ilk lvllerde anlamassın ama ilerki lvllarda uzun suren kombatlarda anlarsın ayrıyetten mana dolduran skilli var aynı stack sistemiyle calıyor.Knight priest daha uygundur eger boyle tank/healer dusunuyorsan cunku knight ta bir mana user oldugundan chain ve plate lerinin ustunde int ve wis statlarıda mevcut knighttada yaradıgından(daha cok magic damage kullandıgından) ve ustunde oldugundan priestinde statlarına etki edeceginden iyi bir ikili ama warrior dusunursen ve buna int wisli itemlerden giyersen warrior olarak gucten dusersin.BEn rogue/priest yaptım gayette iyi 10 lvl de bıraktım priesti rogue 14 hot skililyle kendimi heallıyorum tehlikeli combatlarda zaten energy kendigiliginden doluyor aradada mana yavas yavas doldugundan hic oturma geregi duymuyorsun.Zaten hızlı kesiyor baya rogue cok tehlikeli oldugundada shield i acıyorum 5 sn vuramıyor bana karsımdaki,warrior secildigindede boyle olucaktır ama ilerletmeyi dusunursen skilleri de gelistiriceginden mana sorunu ceker.Neyse dedigim gibi once char ac birbirine uyan skillere bak sonra 2li olustur once oynamak sitedigin charı ac ve 2. classın ortak skillerine bak cogu kisi knight warrior acmıs ama pek bi anlamı yok oylede warrior/scout olabilir yada cift silah kullanmak icn warrior/rogue acılabilir.Aklına yatanları dene denenmisleri oku zaman kaybetmeden ob dede direk acar charı ilerlersin.

@byalfa

Hazırcılardan dolayı ben hazırlamıyorum buraya guide cok tanıtımım bi cok oyun konusundada guidelerim vardır.Boyle arada gercekten ihtiyacı olanlara acıklıyorum.GEri kalanıda oynarken arastırmalarını soyluyorum.Hazırcılık yapmadan aradaki bilgiler okunursa bi cok sey ogrenilir zaten oyle illa bi arada durması gerekmiyor deger veren kisi sıkılmadan okur yani...

saolasin hunterx arkadaşım ben kararımı verdim knight/priest hem olmemek onemli hemde zevk almak dah önceden karar vermiştim ama knightin atagının az olması beni düşündürmüştü sonucta pvpde atak önemli eklemek istediğin bişey olursa ilave olarak dört gözle yorumları bekliyorum. çok sağolasın.:)

• Bisey degil.Attack onemli ama bide olmeyerek adamı deli etmek var o kacmak zorunda kalıcak lvl 10da bi skilli var stun eden sanırım oda isine yarıyacaktır kacmasını onlemekte ondan sonra atagın dusuk olsada yavas yavas oldurursun 2-3 kisi arasına filan dalarsınAcaip dayanıklılıgının yanında birde heal yetenegin olucak yani wowdaki paladin birnevi cogu skill benziyor zaten classlardaki.Bu 2liyi secersen partydeki bas eleman olucaksın zaten item dizmen sorun olmayacak adam 15 lvl setini dizmisti bayada stat var setlerde.TAnk olucan sana yetisemediginde healde kendini healleyip destek olucaksın filan zaten bi cok kisi 2. classı priest secicektir.

Sadece Scoutla mage yetersiz geldi skill olarak diger classlar iyi ama birlesince bu 2 classta yeterince yardımcı oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 1 Kasım 2008; 21:28:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Bisey degil.Attack onemli ama bide olmeyerek adamı deli etmek var o kacmak zorunda kalıcak lvl 10da bi skilli var stun eden sanırım oda isine yarıyacaktır kacmasını onlemekte ondan sonra atagın dusuk olsada yavas yavas oldurursun 2-3 kisi arasına filan dalarsınAcaip dayanıklılıgının yanında birde heal yetenegin olucak yani wowdaki paladin birnevi cogu skill benziyor zaten classlardaki.Bu 2liyi secersen partydeki bas eleman olucaksın zaten item dizmen sorun olmayacak adam 15 lvl setini dizmisti bayada stat var setlerde.TAnk olucan sana yetisemediginde healde kendini healleyip destek olucaksın filan zaten bi cok kisi 2. classı priest secicektir.

Sadece Scoutla mage yetersiz geldi skill olarak diger classlar iyi ama birlesince bu 2 classta yeterince yardımcı oluyor...

hmm çok sağolasın tekrar sonunda nasıl bi clas secimi yapacağıma karar verebildim umarım bir an önce obye gecerde güzel güzel kasarız

• tam başlıcaktım indiriyodum 3 gb i gördüm vaz geçtim bu görüntüler için 3 gb çok fazla !

oyunun temasini bilmiyorum nasıl birşeydir fakat bu kadar seneliq deneyimlerim bana bu oyunun tutmayacağını sölüyor. PVP sistemlerini bilemem belki çoq güzeldir fakat grafik bakımından yetersiz gibi.
  • Arkadaşlar Bu oyunun paralı olma olsaılığı nedir ve ne zaman Op ye geçer key i kaçak olaraak bulabilirmiiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 2 Kasım 2008; 15:34:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

tam başlıcaktım indiriyodum 3 gb i gördüm vaz geçtim bu görüntüler için 3 gb çok fazla !

oyunun temasini bilmiyorum nasıl birşeydir fakat bu kadar seneliq deneyimlerim bana bu oyunun tutmayacağını sölüyor. PVP sistemlerini bilemem belki çoq güzeldir fakat grafik bakımından yetersiz gibi.

Herşey grafik olsaydı WoW şuan ne durumda olurdu !

Oynanabilirlik ön planda bu oyunda .Ve birçok detay.Class larin skilleri dışında birçok skill var, ne bileyim mining herbalist tailor vb. 600 küsür görev var, oyunda kendi evine sahip olma, birçok dungeon, hatta npclere otomatik olarak gitme bile var.. Bir nevi bot gibi birşey.Zaten sen grafik bakımından seni tatmin edicek bir oyun istiyorsan Online değil single oyunlara yöneleceksin. Atıyorum bir Crysis ile bir online bir tutulabilir mi ..

• ben sadece fikrimi belirttim size gerçekten tam %2 oldu video dolmuştu izledim iptal ettim direk sildim eski oyunum olan rf e geri döndüm orda daha ii grafikler var bence..

ve şuanda episode 2 oldugundan çok yenilik gelmiş
  • Rom sonucta wow gibi grafiklere sahip anime tarzı gibi. Ben grafiklerin berbat olduğunu düşünmüyorum sonucta grafik motoru belli. iğren grafik görmek isteyen knighti deneyebilir
  • Oyunun Optimizasyonu iğrenç arkadaşlar Sistemimle WoW'u 800x600 ayarlar medium 20 fps oynarken bu oyunda herşey low'da 15 fps zor alıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNEQ

Oyunun Optimizasyonu iğrenç arkadaşlar Sistemimle WoW'u 800x600 ayarlar medium 20 fps oynarken bu oyunda herşey low'da 15 fps zor alıyorum.

Evet burda katılıyorum..

Ama daha cb olduğunu düşünürsek bu normal..
  • şuan us serverı olmadığını öğrendim fpsleriniz doğal mc sunucusuymuş şuan beta oldugundan 9 aralıkta us olucak ozaman kalmaz böle bi sorun fakat benim kota gene baya yukarlarda 4 olmuş 1 günde :D
  • bana oyunu cdye kopyalayp verebilicek varmı izmir içi olursa rahat olur kargo parasını karşılarım beyler öle aç gözlü değiliz bi yardımcı olun bende oynayım.

İzmir bornava !

pmden ulaşırsanız sevinirim lütfen bi yardımcı olunda bizde oynuyalım :D
  • Yaw OB nin gelmesine çok varsa biri lütfen ya bir cd key yollasın yada kullanıcı adı ve passwordunu versin bir bakayım:) acayip merak ediyorum
  • Beyler Beta Tester'lik yapmıyoruz sonuçta onun tarzı birşey yapıyoruz oyundaİsteyene account'u mu verebilirim.Açıklamasıyla birlikte(Neden oynamak istediği vs vs) ilk pm atan account'u kapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SİNEQ -- 3 Kasım 2008; 18:45:46 >
  • beta key alamadım nasıl oynucam ya deli olacam yardımcı olurmusunuz
  • BEta key bulamassın artık. 9 aralıkta ob ye geciyor ama siz kayıt olmaya devam edin cb icn zaman zaman alım yapıcaz diyorlar...
  • banada lazm oyunu indirdim sonrada ogrendim key ile girildiğini
  • tum cb bıttı sanırım herhalde 9 una kadar serverlar acılmıcak yada baska bısı varsa bılen varmı ?
  • Yoo acık server hatta pvp server ıda eklendi ve aynı charlarla girlibiliyorsunuz suan cb 3 dun basladı zaten ondan once yapılan 3-4 gunluk stress testti.Wipe olucak dendi ama benim charlar hala duruyor...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.