Şimdi Ara

runescape

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yüksek levelli runescape hesabı veren varmı???? tez zamanda haber dar ederseniz sevinirim........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last devil -- 25 Ekim 2007; 19:43:04 >

• çok da veren olur ya

• veren olmazsa olmaz sen niye karışıyorsun
  • çünkü anlamsız bir konu çünkü normal bir insan oynamasa bile acc ını vermez hadi verebilirde arkadasım burda ortalıktamı söylesin böyle acc istersen e-mail adresini fln verir insan eğer burda konunun içinde verirse birisi acc demekki o insanın akli dengesi yerinde değildir
  • baya bi insan gerizekalı ozaman ben knight hesapları gördüm da gördüğüm bu görmediğimi düşün bide 1 kişi aşşa yukarı benim gördüğümde 52 filan hesap yazmış adı şifre lvl forum sitelerinde var araştır......................
  • arkadasım o forum sitelerinde verilen knight acclarına gir bi bak bi tane düzgün çar varmı adamlar soyulan çarlarırın şifrelerini veriyolar foruma post olsun diye durup dururken itemli çar veren adamın akli dengesi yerinde olamaz zaten sen neden arza çıkarıyosun anlamıyorum sadece çok da verirle ya yazdım amma büyüttün sende
  • bende biliyorum ama arasında çıkıyo bazen benimdemek istediğim bu deyil biz arkadaşlarla bişeyler konuştuk böyle bir şey yapalım dedik bizim cevap yazmasını istediğimiz birisi var ondan bir şey hakkında bilgi alacağız
    onlada konuştuk birazda eğlence olsun diye yaptık yani sen yanlış anladın.........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Pvp
    3 ay önce açıldı
    Metin2 pvp serverler
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadas eğlence olsun diye herkes konu açsaydı site şişer patlardı ve bu arada lütfen diğer online oyun bölümü kurallarını oku bi zahmet öyle kafana göre konu açma bakim koçum
  • arkdşlar böyle oyunlar yerine adam gibi aynı cins Türk yapımı oyunlar var.. onları oynayın.. bknz:www.palantis.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.