Şimdi Ara

Runescape 3 & Oldschool (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
6.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Runescape oynamak isteyenler bize ulasabilir. Olgun ve seviyeli bir ortamimiz var.
  • fcturkler kullanıcısına yanıt
    Aynen abi çok sağol yardımların için . Oyunda türkler olarak birbirimizle hep yardımlaşıyoruz .Abimde bana hep yardım ediyor.
    Aslında oyun biraz karışık sayılır ama gerçekten öğrendikçe hoşunuza gidiyor. Bizler de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
    Yeni başlayacak arkadaşlar da bi kesinlikle baksınlar :DD bizi bulsunlar..
  • Runescape Web Sitesi

Oyuna baslamak isteyenler var ise biz yillardir oldugu gibi hala aktifiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcturkler -- 15 Mart 2015; 17:06:27 >
  • Runescape Oldschool Tanitim Filmi

• Merhaba ben önceden oynamıştım 85 Level civarıydım galiba ancak şifremi unuttum ve o zaman kullandığım mail adresimde bloke oldu gibi bir şey şimdi oyunu özleyip yeniden başladım yeni menülere skillere ve mape tam alışamadım galiba oyunda yalnız takıldıgımı hissediyorum beni sıkan tek şey bu bu arada para kazanma konusunda eski yontemlerim hala iyi diyebilirim ama bildiğiniz iyi para kazanma yöntemleri varsa öğrenmek isterim ve 15 levelım şuanda lumridge ilerlerinde giant ratler var orda kasıyorum sizce daha iyi bir yer bulabilir miyim kasmak için oyuna girdiğimde clan Chat e de girmeye çalışırım şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING

Merhaba ben önceden oynamıştım 85 Level civarıydım galiba ancak şifremi unuttum ve o zaman kullandığım mail adresimde bloke oldu gibi bir şey şimdi oyunu özleyip yeniden başladım yeni menülere skillere ve mape tam alışamadım galiba oyunda yalnız takıldıgımı hissediyorum beni sıkan tek şey bu bu arada para kazanma konusunda eski yontemlerim hala iyi diyebilirim ama bildiğiniz iyi para kazanma yöntemleri varsa öğrenmek isterim ve 15 levelım şuanda lumridge ilerlerinde giant ratler var orda kasıyorum sizce daha iyi bir yer bulabilir miyim kasmak için oyuna girdiğimde clan Chat e de girmeye çalışırım şimdiden teşekkürler

Hesabin bloke olan maile kayitli ise geri almasi mumkun degil. Tek çare hesabinin kurulum bilgileri ile JaGex'e mail atmak. Yeni hesap acmissin, peki yeni hesap actiginda su bilgileri not alip kaydettin mi ;

- hesabin yaratildigi tarih
    - hesabin ilk baglandigi mail adresi
    - ilk sifreler
    - hesabin ilk takma adi
    - hesabi acarken kullandigin IP adresi ve ISP (internet saglayici)
    - hesabi actigin ulke ve sehir
    - var ise bank pin kodu
    - members yaptisan member bilgileri

Oyunda 'Friends Chat' bolumune girip 'Turkler' yaz. Ayrica beni arkadas listene ekleyebilirsin. Oyundaki ismim ' TURK '.

Para kasma yöntemleri ögretirim ayrica maddi manevi yönden de destekleriz.

Hosgeldin

• Hocam teşekkürler söylediğin bilgileri mutlaka kaydetmeliyim doğru söylüyorsun çünkü unutulabiliniyor bugün sabah girdim clana sizi de tekrar aktif oldugumda eklerim

•  Runescape 3 & Oldschool

Oyunu ogrenmek isteyen arkadaslara kapimiz 7/24 acik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcturkler -- 30 Nisan 2015; 22:41:54 >

TAM ZAMANI !!

Mayis ayinda her hafta bonus exp alabileceginiz yeni bir güncelleme geliyor!
    Eger oyuna baslamak istiyorsaniz, bu ay sizin için en ideal zaman.

Bize ulasin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcturkler -- 1 Mayıs 2015; 10:39:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcturkler

Runescape 3 & Oldschool

TAM ZAMANI !!

Mayis ayinda her hafta bonus exp alabileceginiz yeni bir güncelleme geliyor!
    Eger oyuna baslamak istiyorsaniz, bu ay sizin için en ideal zaman.

Bize ulasin!

Beni neden clandan banladiniz :(

• Oyundaki nickin nedir?

Sizi aramiza bekliyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcturkler -- 23 Mayıs 2015; 22:16:58 >
  • Runescape oynamak isteyen arkadaslara tam destek vermeye devam ediyoruz.
  • Biz hala burdayiz :))
  • Oyunu denemek isteyenler bize ulasabilir, biz her zaman destek olmaya haziriz.
  • Yenisini mi old school umu oynuyorsunuz? Member mısınız ayrıca? Runescape oynayan türk görünce mutlu oldum birden

• fcturkler kullanıcısına yanıt
    Hocam orda mısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

Yenisini mi old school umu oynuyorsunuz? Member mısınız ayrıca? Runescape oynayan türk görünce mutlu oldum birden

Selam. Tatildedim kusura bakma, cevap vermekte geciktim. Hem oldschool hem de RS3 oynayan arkadaslarimiz var. Klanin geneli member. Oyunda friends chat yerine ' Turkler ' yazip, bize katilabilirsin.
  • Web sitemizi yakinda aciyoruz.
  • Ben de eskiden oynardım. 2007'de bırakmıştım. Şifremi hatırlasam geri gelirdim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.