Arkadaslar asagida da gordugunuz uzere matlab acmaya calisiyorum ama boyle bir hatayla karsilasiyorum.Neden oluyor olabilir
Programda sorun var galba..! Yani, şu sebepten dolayı bu hatayı alıyorsunuz demek yanlış olur.. Ne zamandır böyle..!
Ilk kurdugumda aslinda calisiyor normal bi sekilde programlarimi yazabiliyorum.Ancak bilgisarayi acip kapatiyorum ondan sonra aclirken bu hatayi veriyor.
Acaba progamı sonlandırırken yanlış birşey mi yapıyorsunuz..?
Bana da oyle diyor ama sonucta once yazdigim kodun sayfasini kapatiyorum ondan sonra da matlabi kapatiyorum ama herseferinde ayni seyi yapiyorBir kez de direkt kapadim gene ayni sorunu yapti.
Ben de bir süre MATLAB kullandım , ama böyle bir sorun olmadı...
Bazı programlar , belli bir süre sonra zaman aşımı nedeniyle bu hatayı verebilir. Bilgisayarın tarihini geri alıp , öyle kurmayı deneyin.
Bir de Win XP' de "uyumluluk ayarı" vardır. "exe" dosyasını sağ tıklayıp, uyumluluk bölümünde farklı windows ( örneğin 2000 veya NT4 ) seçin.
Kullandığınız MATLAB' da , "Win 98 içindir , Win-2000 içindir" gibi bir uyarı var mı?
yok ya denedim olmadi zaten matlab 7 surumu oldukca yeni sayilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme